Merhaba, Ben otomatik tuş kilidi koydum. örneğin 1 dk ya ayarladım. ama bu tuş kilidi ben bir oyundayken de devreye giriyor. yani benim istediğim şey ben bir oyundayken falan bu tuş kilidi çalışmasın. bazı oyunlarda (puzzle tarzı) ekrana dokunmadan bir hayli düşünmem gerekiyor ve o anda aniden tuş kilidine giriyor. yani tuş kilidi sadece iphone'nun ana ekranındayken aktif olsun, oyunlarda aktif olmasın (veya çok daha uzun olsun). bunu sağlayabilecek bir cydia tweak i veya ayar var mıdır? Teşekkür ederim...
Eğer 1 dakikaya ayarladıysanız 50. saniye sonunda ekran hafif kararır eğer o zaman ekrana dokunursanız geri sayım yeniden başlar fakat normal ekrana dokunmuşsunuz gibi tepki vermez. mesela 3 dk boyunca oyun gereği ekrana dokunmamanız lazım ışıklar karardığında dokunursanız onu saymaz. anlatabilmişimdir inşallah.
Kendim Denemedim, ama istersen sen deneyebilirsin SleepDepriver BigBoss reposunda görünüyor. iOS sürüm uyumluluğu konusunu da bilemiyorum. Activator ile aktif olup device sleep ve dimming kaldırdığını söylüyor açıklamada ayrıca cydia ile "Dim" tarzı bir aramayı kendin de deneyebilirsin. Bu tweaki bu şekilde buldum.