Şimdi Ara

Uygun fiyatlı ev sinema sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY DAV-DZ20
    SAMSUNG HT-Q9
    PHILIPS HTS3011
    SONY DAV-DZ10
    LG HT353SD
    PHILIPS HTS3011/12
    LG HT353SD
    LG LH-T353SD
    LG LH-T3632SD
    PHİLİPS HTS3100
    LG HT-502SH
    LG HT303SU

Burada 180ytl -330 ytl fiyatlarında Dolby Digital ,Dts ,Prologic II ,dvd,divx vs destekleyen sinema sistemleri var.Bunların arasında herhangi bir açıdan diğerlerinden üstün olan ,altyazı dvd cd uyumu yüksek modeller hangileridir.

• Voxline 933 ve hometech 567 dvd divx player ile başlayan araştırmam sinema sistemlerine kadar sıçradı.İyi ki de öyle oldu.Çünkü bu iki alette dekoder yok.Dekoder yoksa sesten keyif alamazsınız ve dekoderli hoparlörler çok pahalıya geliyor.

Ev sinema sistemlerinde Lg nin 5.1 sesi 10.1 gibi yapan "anlatımda hata olmasın" virtual sound matrix teknolojisi "ne kadar işe yarar bilinmez" ve Xvid desteği güzel.

Fakat bunların içinden usb girişli ,progresive scan, dolby digital ,dts ,dolby prologic, stereo ,eq modları ,300w ,divx6 ya kadar versiyon desteği ve divx ultra sertifikası sayesinde PHILIPS HTS3154/12 ' i beğendim.

Birde şu açıklama ilgimi çekti

DivX Ultra, DivX oynatımını bütünleşik altyazılar, çoklu seslendirme dilleri, çoklu parça ve menüleri birleştirerek tek bir kullanışlı dosya formatına dönüştürür.

Fakat fiyat nedeniyle LG LH-T3600SE hala alternatifler arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 3 Eylül 2008; 0:24:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emirizmir

Fakat fiyat nedeniyle LG LH-T3600SE hala alternatifler arasında.

1.5 senedir kullanıyorum, oldukça memnunum. Ben 299 YTL ye almıştım, fiyat farkı olmasa da tercih edilecek bir ürün
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar lg nin ev sinema sistemleri hem ucuz hem performanslı geldi bana tam f/p ürünü lakin bu modelleri piyasada bulmak zor. Bursada oturuyorum ve LG LH-T3600SE bulamıyorum teknosanın internet sitesinde stoklarda gozükmüyor bulsam kaçırmıycam ama yok.Bu ürünü nerde bulabileceğim hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatokato -- 17 Eylül 2008; 15:53:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatokato

Arkadaşlar lg nin ev sinema sistemleri hem ucuz hem performanslı geldi bana tam f/p ürünü lakin bu modelleri piyasada bulmak zor. Bursada oturuyorum ve LG LH-T3600SE bulamıyorum teknosanın internet sitesinde stoklarda gozükmüyor bulsam kaçırmıycam ama yok.Bu ürünü nerde bulabileceğim hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

İstanbulBilişim'in sayfasında görülüyor ama stokta var mı yok mu belli değil. E-posta ile sordum ama cevap verme zahmetine girmediler. Tabii artık üretilmeyen eski bir model olduğu için bulmak zor, belki elde kalmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 18 Eylül 2008; 13:41:39 >
  • Evet artık eskidi bu modeller ama şimdiki dvd/divx playerlerde 5.1 ses çıkışı bulunmuyor sırf o yüzden alıcaktım ama yok hiçbiryerde ilgilendiğin için teşekkürler istanbulbiliş
    im zaten pazarı kırmak için oluşturulmuş sanal bir pazar bence hiç güvenmiyorum oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung HT-TXQ120 paket Ev Sinema Sistemi olarak gerçekten mükemmel bir seçim.2007-2008 EISA ödülü, 2007 CES ödülü..
    Mavi Bilgisayarda bayram kampanyası 1598YTL(KDV dahil) üstelik 12 taksit..Cuma günü sipariş verdim yarın kısmetse bana ulaşacak..
  • usta yapmaya çalıştığın ya bizimle dalga geçmek yada havanı basıp gitmek ama bu yaptığının adı ''görmemişlik''
    burda ucuz yollu şeylere bakılıyor sen tutmuş ne anlatıyorsun

lg lht360se fiyatına göre çok iyi matrix sound iyi iş çıkarıyor ama 10.1 gibi falan değil. tiyatro enstantanesi yaratıyor desek doğru olur. ben televizyonumdada kullanıyorum günde 15-16 saat en az çalışıyor ve 3 yıldır tık demedi. çok çok kaliteli ve sağlam birşey anlayacağın
    ama divx 5.0'a kadar destekliyor. gerçi divx 5.0 formatı çıkana kadar bu atıl duruma gelir kesin. çünkü bu 5.0 ha çıktı ha çıkacak diye diye 10 yıl oldu!
    bu arada istanbulbilişimin mecidiyeköy'deki yerine gittim 2 adet ellerinde olduğunu söyledi, isteyen oraya giderekte alabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.