Şimdi Ara

Uygun fiyatlı katlanabilir telefon Galaxy Z Flip FE'nin fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyatlı katlanabilir telefon Galaxy Z Flip FE'nin fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Samsung, katlanabilir telefonları daha ulaşılabilir hale getirmek için yeni bir modelle geliyor. Galaxy Z Flip FE adıyla piyasaya sürülmesi beklenen bu cihaz, Çin’in 3C sertifikasyon veritabanında görüntülendi. Model numarası SM-F7610 olan telefonun 5G desteğine ve 25W hızlı şarj kapasitesine sahip olacağı netleşmiş durumda.

Ancak Samsung’un alışılmış stratejisini sürdüreceği ve kutuya şarj adaptörü eklemeyeceği tahmin ediliyor. Galaxy Z Flip FE’nin, Temmuz 2025’te tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 7 ve Z Fold 7 ile birlikte sahne alacağı konuşuluyor. Teknik detaylar henüz netleşmese de, cihazda Samsung’un yeni nesil Exynos 2500 işlemcisinin kullanılacağı öne sürülüyor. Ekran tarafında ise Flip 6’daki panele benzer bir yapı bizi bekliyor olabilir.

Ayrıca Bkz.Motorola Razr 60 sızdırıldı: Gelişmiş kamera, güçlü batarya ve daha iyi dayanıklılık

Fiyat konusunda da dikkat çekici bir strateji izleniyor. Galaxy Z Flip FE’nin yaklaşık 700 dolardan satışa sunulması planlanıyor. Bu da, Samsung’un katlanabilir telefonları daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak istediğinin açık bir göstergesi.

Öte yandan, Galaxy Z Flip 7’nin hangi işlemciyle geleceği belirsizliğini koruyor. Samsung’un Qualcomm’un en yeni Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle mi, yoksa yine Exynos 2500 ile mi devam edeceği şimdilik net değil. Ancak şirketin bugüne kadar katlanabilir seride hep Qualcomm'u tercih ettiğini hatırlamakta fayda var.

Galaxy Z Flip FE, teknik anlamda amiral gemisi seviyesinde olmasa da, fiyat-performans dengesiyle dikkat çekmesi ve katlanabilir telefonların yaygınlaşmasında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/03/21/galaxy-z-flip-fe-bags-3c-certification-reveals-charging-details/

• Yıllardır ‘cebe sığar, hayatıma sığmaz’ diye almaktan vazgeçtiğim telefon türü! Z Flip FE’yi görünce ‘işte bu’ dedim ama pil kapasitesini görünce ‘işte bu... değilmiş’ dedim. 😅 Motorola V3 günlerimi yad ederken, cebimde yine hiç yer kaplamayacağını ama prizlerin en iyi dostum olacağını düşündüm. Samsung, keşke ‘FE’yi Full Enerji’ olarak da yorumlasaymış!
  • Uygun fiyatlı ise Exynos ile gelir muhtemelen.

• Yıllardır ‘cebe sığar, hayatıma sığmaz’ diye almaktan vazgeçtiğim telefon türü! Z Flip FE’yi görünce ‘işte bu’ dedim ama pil kapasitesini görünce ‘işte bu... değilmiş’ dedim. 😅 Motorola V3 günlerimi yad ederken, cebimde yine hiç yer kaplamayacağını ama prizlerin en iyi dostum olacağını düşündüm. Samsung, keşke ‘FE’yi Full Enerji’ olarak da yorumlasaymış!

• Uygun fiyatlı Z flip FE deyince 500-600 dolar beklemiştim. 700 dolar ile istediğine ulaşamaz Samsung.
    TR için konuşursak 35 bin TL üstünde olmazsa belki iyi satışlar görür. 30-35 bin arası gelirse ilk müşterilerden olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.