Şimdi Ara

Uygun fiyatlı, orijinal 67 Watt Şarj Cihazı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sepete ek ürünü %20 indirimle 256,69 TL ’ye alıyorsunuz. Mağaza koşulsuz şartsız iade garantisi veriyor. Ürünler kutu çıkması.Uygun fiyatlı, orijinal 67 Watt Şarj Cihazı.. 

Uygun fiyatlı, orijinal 67 Watt Şarj Cihazı..

• Defalarca kez yazdım ama göndermeden sildim. Bu kez göndereceğim. :-)

Bu ürünü ilk partiden alanlardanım (geçtiğimiz ay). Test ederken hata mı yapıyorum diye düşündüğüm için yorumlarımı yazmamıştım. Artık sonuçlardan eminim (defalarca kez test ettim).

Ben yazayım, yorum sizin olsun.

Elimde 2 telefon var, Poco F3 ve S22 Ultra. F3 kutusundan orijinal 33W şart aleti ile ikisini de şarj ediyorum (S22 Ultra dan şarj aleti çıkmıyor ve bu cihaz 45W a kadar destekli).

33 W olan şarj aleti F3 ü 1 saatin altında dolduruyor. S22 Ultrayı ise 1 saat 10 dk civarında dolduruyor.

67 W orijinal olduğunu iddia eden şarj aleti F3 ü 1 saat 15 dakikada, S22u yu ise bir buçuk saatte dolduruyor.

33W olan cihaz, Huawei D16 laptop bilgisayarımı (orijinalde 85W istiyor) çok yavaş da olsa şarj edebiliyor, en azından hata vermiyor.

67W olan ile bilgisayarı şarj edemiyorum, direk bu şarj aleti uyumlu değil hatası veriyor ve hiç şarj etmiyor.

33W olanın kablosu ile, otomobilimde HİÇ sorunsuz Android Auto çalışıyor. En küçük bir sıkıntı çıkmıyor.

67W olanın kablosu ile Android Auto sürekli kopma yaşıyor ve hata veriyor. Kullanmak imkansız denecek kadar sık hata sebebi ile kullanamıyorum.

YORUM SİZİN!

• Geçen de konu açmıştın. Anladık dükkanın da, linki ataydın bari hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazan hayırlı olsun ortağım

• Bu ürünlerin çakması çok oluyor piyasada orijinalliği kanitlayabilir misiniz?

• Samsung Galaxy A73' de süper hızlı şarj yapamadığı için iade ettim...

• 1000 tane alasım geldi ama link olmadığı için başka yerden aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi ile dalga geçmeyin. Yeni tatlı su kurnazlarından. Zamanla forum kullanmayı da öğrenecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defalarca kez yazdım ama göndermeden sildim. Bu kez göndereceğim. :-)

Bu ürünü ilk partiden alanlardanım (geçtiğimiz ay). Test ederken hata mı yapıyorum diye düşündüğüm için yorumlarımı yazmamıştım. Artık sonuçlardan eminim (defalarca kez test ettim).

Ben yazayım, yorum sizin olsun.

Elimde 2 telefon var, Poco F3 ve S22 Ultra. F3 kutusundan orijinal 33W şart aleti ile ikisini de şarj ediyorum (S22 Ultra dan şarj aleti çıkmıyor ve bu cihaz 45W a kadar destekli).

33 W olan şarj aleti F3 ü 1 saatin altında dolduruyor. S22 Ultrayı ise 1 saat 10 dk civarında dolduruyor.

67 W orijinal olduğunu iddia eden şarj aleti F3 ü 1 saat 15 dakikada, S22u yu ise bir buçuk saatte dolduruyor.

33W olan cihaz, Huawei D16 laptop bilgisayarımı (orijinalde 85W istiyor) çok yavaş da olsa şarj edebiliyor, en azından hata vermiyor.

67W olan ile bilgisayarı şarj edemiyorum, direk bu şarj aleti uyumlu değil hatası veriyor ve hiç şarj etmiyor.

33W olanın kablosu ile, otomobilimde HİÇ sorunsuz Android Auto çalışıyor. En küçük bir sıkıntı çıkmıyor.

67W olanın kablosu ile Android Auto sürekli kopma yaşıyor ve hata veriyor. Kullanmak imkansız denecek kadar sık hata sebebi ile kullanamıyorum.

YORUM SİZİN!

• Orijinal olsa zaten biz buluruz senide mağazayı da sen dert etme kral.Ama bidaha konu açarken unutma link koymayı.

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Cihazların desteklediği V/A ,şarj cihazıyla uyumsuz olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.