bu size özel teklif miydi? |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (116. sayfa)
-
-
5 gb ek paket olarak 125 tl gözüküyor , mobil ana ekranda bu kampanya bende gözükmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5gb 12 ay ücretsiz internet bana özel teklif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam popüler 10 gb tarifesine taahhütlü 265 taahhütsuz 450 tl diyorlar ve alıma kapalı şu an diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faturasıza geçme blöfüyle almış. Müşteri hizmetlerine bağlanıp faturam yüksek hattımı faturasıza taşıyın derseniz, en son hattı taşıyacak kişinin normalde açık olmayan tarifeleri ya da indirimleri sunma imkanı var.
aynısı vodafone için de geçerli.
zaten hattı taşıyacaksanız, geçeceğiniz yer belliyse faturasıza geçse de kaybedecek bişeyiniz yok. denemeye değer. Öğleden sonra ben de arayacağım.
-
Bana vermediler valla her blöfü yaptım şimdi BTK dilekçesi ve Türk telekoma oluşturduğüm şikayet kaydının sonuçlanmasını bekleyeceğim. Bu arada operatör değişikliği araştırmam gerekecek ki 400 TL (5gb ek paket taahhütlü verdiğim.icin) cayma bedeli çıkıyor
Tarifeyle ilgili konu burada...
https://forum.donanimhaber.com/05-09-2024-itibariyle-turkcell-de-60-gb-390-tl-10-gb-185-tl-belirli-illerde--159497703
Faturasıza geçmek için aradım. Önce 300 liralık bir paket teklif ettiler. Kabul etmedim. En düşük fatura teklifiniz nedir diye sorunca bunu önerdi. Aynısının 3 gb olanını kabul ettim. Popüler 3 gb 172 lira.
3+5+2 Toplam 10gb, 12 ay vergi dahil 187'ye bağladım. 5gb hediyeyi uygulamadan ben yaptım ama 2 gb olan nereden geldi anlamadım.
-
Hattı faturasıza geçirmek için ücret çıkıyor mu? Faturasıza geçen ya da soran oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
80 lira çıkartıyorlar, son faturaya eklencek diyorlar. faturasıza bakiye olarak yüklenecek diyorlar. Yıl sonuna kadar gelecek olan telsiz vergilerinin de tamamını son faturaye ekleyecez diyolar.
-
Sağ olasın. Öyleyse benim için en iyisi hiç muhatap olmamak. Hepsijet Netgsm sim kartımı teslim eder etmez geçiş işlemlerini yapayım.
Bende annem ve eşimin hatlarını netgsm e taşıyorum. Benim ki olmuyor çünkü enpara ile SMS işini çözememişler daha en azından annem ve eşimi kobay olarak kullanırım bu süre de bende
-
Banada benzer cevap verildi ama ben BTK dan şikayetin devamını oluşturdum. Faturanın altında yazan kısım bilgilendime sayılmaz sms arama veya mail ile bildirmesi gerekirdi ayrıca yaklaşık %250 lik bir fiyat artışıı belirlenen enflasyon oranında BTK nın izin vereceği sınırlar dahilinde değildir diye. Ayrıca olan tarifeye taahhüt verilememesi de suç teşkil etmektedir o zaman niye taahhütlü ve taahhütsüz diye fiyatları yazıyor internette
+2gb 12 ay boyunca gelecek
5+2 toplam 7gb beleş internet
Hocam durmayın başka tarife ya da başka operatöre geçin
Ben dün hemen harekete geçtim, başka tarifeye geçtim
Sanırım Marmaray ile bir Gebze yapıp geleceğim başka türlüsü zor görünüyor.
Aslında Enpara'da mesaj geldiğini yazmıştı birisi Netgsm konusunda. Yıllardır kullanmadığım bir faturasız hattım var. Sorun çıkarsa banka mesajları için onu kullanacağım ben de.
Yalnız Hepsijet kuryesi sim kartı sabahtan dağıtıma çıkardı ama teslim etmedi. Süreç Telekom lehine uzadı bu sayede. :)
Bimcele bakın, 20gb internet dk msj 270tl. Taahhüdde yok. Dost paketler iyi.
Fiyatların artma riski nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X