Adana da da ilgili bayi bulamadım yane daha başta bu sorumsuzluk ilgisizlik ve muhattap bulamama durumu varken yarın hatta geçip sorun yaşarsak derdimizi kime anlatacağız diye de düşünmüyor değilim |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (12. sayfa)
-
-
İstanbul geçiş noktalarını paylaşır mısınız * Rica ediyorum.
-
Online başvuru yaptım iki gündür arayan soran yok, bayi de bulamadım burada yapan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online başvuru yaptığim gün(Turkcell faturasız) aradılar, bilgilerimi aldılar ve "Kurye ortalama 5 iş gününde sözleşmenizi imzalamanız için getirecek" denildi.
3 iş günü geçti henüz gelmedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara vega cadde avm de gecis yapiliyormus ancak simkart yok.Rezalet vestel koskoca ankarada gecis yapacak sube yok
Tekirdağda bu işlemi yapabilecek bayi varmı?
Aynen hocam aynısını dediler bana da portal yapmış Vestel bunun için eğitimini aldık dedi eleman, ancak portal çalışmıyormuş. Çalışsa bile gelseniz size vereceğimiz simkart yok elimizde dediler. Online başvuru oldu oldu yoksa geçiş işi zor görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 17 Temmuz 2022; 0:36:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarıyer merkez vestele sordum sorun var biz sizi arayalım dediler Zorlu Center AVM aradım gelin yapalım dediler bakalım gidebilirsem süreci yarın yazarım
Hediye çeki için SMS gelmedi bize, bunun için müşteri hizmetlerini mi aramamız gerek arkadaşlar?
-
nasıl geçiş yapılabileceğini bilen var mı?
mağazalara sordum sorun var dediler.
online dan denedim mağazadan yapılması için uyarı veriyor.
maden imkanlarınız kısıtlı neden böyle bir kampanya başlattınız diye sorarlar adama vestel!
-
2 haftada gelecek, 2 haftada gidecek.bu süre sonunda şanslıysanız hattı açarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Haziranda başvurmuştum, kurye geliyorum diye bugün aradı.
-
Bilgi için teşekkürler.
7 Temmuzda başvuru yapmıştım, ağustos öncesi gelmez...
hem vestelcell hem teknosacell baktım. Ankarada her ikisine de geçiş yapamadım arkadaşlar.
Aynı yukarda bahsedildiği gibi bayiler bilmiyor online başvuru sıkıntı cıkarıyor.
Yarım gün uğraştım sinirlenip vodafona geçtim
-
Vodafone'a gectiyseniz şimdi vestelcell'e online başvuru yapabilirsiniz. online başvuru yapmak için Vodafone veya Turkcellli olmak gerekiyor. şu kadar gün bekleme şartı yok. ama vestelcell'den aradiklarinda geçeli 3 gün oldu falan demeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 20 Temmuz 2022; 0:32:48 >
Hat taşıma işlemim 20/07/2022 saat 00:40 itibariyle gerçekleşti arkadaşlar vestelcell'e geçmiş bulundum, SOZ yazıp 6888 mesaj attım fakat gelen cevapta bu tekliften yalnızca vestelcell kullanıcıları yararlanabilir diyor, taahhüt veremedim nedense sizlerde nasıl oldu taahhüt verme işlemi acaba?
-
Hayırlı olsun dostum, ben soz yazıp gönderdim direk onay mesajı geldi, sorun çıkmadı.
-
Haha çok iyi hocam deneyeyim sağ olun
Geçeli 4-5 gün oldu, bir türlü taahhüt veremiyorum, sadece vestelcell yararlanabilir diyor. TT, vestelcell çağrı merkezi ilgilenmiyor anlamamazlıktan geliyorlar.
Nasıl taahhüt verebilirim ? 7gün kaldı faturaya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X