Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.414
Cevap
86
Favori
203.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt

"Paket 29.06.2022 tarihi itibarıyla yeni hat aktivasyonu veya numara taşıma ile gelen yeni müşterilerimize kapatılmıştır." yazıyor web sitesinde, siz bu tarihten önce mi geçiş yaptınız?

• Hala taahhüt veremedim.
    TT Müşteri Hizmetleri "SOZ yaz 6668' e gönder" otomatik cevabını verip şikayeti kapatıyor...

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

• Güncelleme : Tam 15 gün oldu dün itibariyle. Dün Agt kurye ile iletişime geçtiğimde teslim edilmediğini söyledim. Onlarda iade talebi oluşturulmuş dedi. İade talebini iptal ettiler. Ne bir sms ne bir bilgilendirme maili geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 26 Temmuz 2022; 13:39:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam anama aldığımda da böyleydi sonra Türk Telekom uygulamasından baktığımda hediye 3gb gözüküyordu.

• Dostlar ben çift sim olarak aldım bunu. Hat aktive olmadı sanırım daha ama VolTE'yi ikinci sim yani vestelcell için açtığımda şebeke full görünüyor. VolTE'yi kapatınca şebeke görünmüyor neden olabilir bu.

• Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü)

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam bende de bu şekil MH'yi aradım az önce taahhüt var mı kontrol eder misiniz diye taahhüt varmış.

• Concordato kullanıcısına yanıt

O halde söz kesmek ile uğraşmamalı,

Teşekkür ederim...

• EN.ES E kullanıcısına yanıt

Hayır. 6 gün oldu.. Kampanya devam ediyor.

Peki hattin faturasız mi olması gerekiyor bu paketleri alabilmek için? Teşekkürler

• EN.ES E kullanıcısına yanıt

Evet, taşırken faturasız..

• Bana da bugün geldi kurye. Taahhüt için de tekrar merkezi arayın dediler, üç güne kadar geçiş tamamlanırmış. Yalnız hangi tarifeye geçtiğimi göremedi. Ben 9+9 demiştim de 6+6 ya geçiş yaparlar mı ki acaba. Müşteri hizmetlerindeki elemanlar pek konuya vakıf değil gibi

• 8 Gün oldu başvuru yapalı kurye ile göndeirm sağlanacak deidler aradım başvuurunuz yok deniyor.

Teşekkürler

• Maksi tarifesindeyim. Hat açıldığından beridir kullanımlarımı göremiyorum dahası tarife tanımlanmış mı onu da göremiyorum. Bugün yeni fatura dönemine geçtim halen aynı.

Sizde de aynı sorun var mı?

bimcellden taşıyarak geçebiliyor muyuz

• Dün aynı şikayeti yenilemiştim, bigün bu cevap geldi:

• işlemi hızlandırmak için tavsiye:

online başvurudan sonra sim kart kurye ile size teslim edildikten sonra 1 hasta geçti bir ses çıkmayınca internet üzerinden türk telekoma numara taşıma başvurum oldu, kurye geldi sim kartımı teslim etti, evraklar imzalandı 1 hafta oldu işlem tamamlanmadı diyerek kayıt açtırdım. ertesi beni arayan kişi osk@assistt.com.tr bu mail adresine kimlik fotosunu çekip atarsanız işlemi hızlandıralım dedi. buraya mail attıktan sonra numara taşıma talebiniz alınmıştır diye sms geldi, 2 gün sonra da geçiş tamamlandı

• verdikleri 75 liralık çeke alacak bişey bulamadım.... fikri olan varmı?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.