< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam telefondan ve pc den sipariş vermeye çalışıyorken merchantsafeunipay hatası veriyor, bu aşamayı nasıl geçtiniz acaba?
-
Hocam 6 ay 50 gb fiyatı için 250 TL dediler ama, sistemde 215 görünüyor internet sitesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, bayi yaparsa 250
Telekom mobil uygulamadan satın alınırsa eski fiyat gecerli... İkinci bir hat taşımada Bayi bu konuda benimle inatlaştı, hat taşıdım yine 215 ₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar akdar ağır firma yok vodafone online başvurum ile sim kartın gelmesi arasında 1 saat yoktu. 20 gün oldu sim geldi daha bilgi yok :=)
-
Aradım 3 ayrı müşteri temsilcisine aktardılar sonuç böyle bir başvurunuz yok.
Dedim sim kart geldi nasıl yok :=) resmen merdiven altı firma.
-
ben daha taahhüt veremedim. her gün bir sms atıyorum , aynı cevap geliyor
acele etmiyorum. şu an sonuçlanmasını beklediğim bir işlem var. kayıt açılınca yapılıyormuş taahhüt. sistem bizi vestelcell'li olarak görmüyor şu anda, sorun bu. taahhüt verince geriye bir şey kalmıyor. istediğiniz zaman başka bir operatöre numara taşıyabilirsiniz. endişelenecek bir durum yok bence
-
Hocam ben iki hat aldım ikisinde de ret sms'i geldiği halde taahhüt sağlanmıştı. Bunu da uygulamada verilen hediye 3gb ile anladım.
MH'ye sorduğumda o da onaylamıştı. Sizde hediye GB gözüküyor mu?
-
evet hediye 3gb görünüyor ama tarife ve taahhüt işlemlerinden bakınca hattınıza taahhüt bulunmamaktadır yazıyor. ayrıca güncel faturam da taahhütsüz fiyat üzerinden görünüyor şu anda.. sizin güncel faturanız ne kadar görünüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Ağustos 2022; 2:16:58 > -
-
-
taşımak için şubeye gittim ama sistemde sorun varmış, işlemi yapamadı.
-
150 Liralık çekle ne alınabilir ki?
-
-
Hayırlı olsun hocam.
İki sorum olacaktı.
Tarife seçimi mağazada mı yapılıyor?
Fatura nereden ödenebiliyor?
-
Ben mağazada Turkcell den geçiş yaptım. Tarife seçimini söyledim 2-3 sonra hat açıldı. Turk Telekom uygulaması üzerinde, tarife ve fatura bilgileriniz görebiliyorsunuz. 1 hafta sonra sil süpür açılıyor. Faturayı enpara üzerinden Telekom seçerek ödedim. Hediye çekini olarak verilen kodu, Vestel sitesinde kullandım.
-
Çekle ne aldınız?
https://www.vestel.com.tr/vestel-mixgo-mavi-buyuk-sise-p-1967
-
Çok teşekkür ederim hocam
(Degerli musterimiz, Online numara tasima basvurunuza ait isleminizde kargo surecinin hizlandirilmasi adina imzali evraklarinizi ,kimlik on yuz ve arka yuzunu osk@assistt.com.tr mail adresine iletmeniz gerekmektedir.)
Beni aradılar ve bu maile fotoğrafları atmami istediler ve iş yoğunluğu nedeniyle unuttum dün de bu mesaj geldi.
(Degerli musterimiz, basvuru evraklariniz ulasmadigi icin numaranizi tasima talebiniz durdurulmustur.)
Müşteri hizmetlerini aradım tekrardan başvurmanız gerek dediler hattı da yollamışlar di oysa ki acayip saçma geldi.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X