Arkadaşlar hepinize selam, benim bilgisayarım hazır alınmış bir casper indirimdeydi aldım. İşlemci 2.66 ghz core2quad q6700 ram 3 gb anakart hd2400pro(değişecek) anakart ta intel g31 chipset in bir modeli. Ben yeterli performans alamadığımdan ekran kartını değiştirip 4850 almayı düşünüyorum. güç kaynağım 450 watt sizce yeterli mi ?yoksa yükseltmelimiyim ? bir de kasam şu sogutması yetermihttp://www.ereyon.com.tr/ProductImages/84764/1608_buyuk.jpg (kasanın sol tarafında yaklaşık 16 cm lik bir alını kaplayan ufak ufak delikler war. Şİmdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
gercek 450 watt ise yeter power supply
Psu gerçekten 450 Watt veriyorsa problem olmayacaktır. Bende High Power 460 watt var sorunsuz kullanıyorum..
psu büyük bir ihtimalle gerçektir.kasayı açıp markaya bakıver genede.
Yarın bakarım psu ya yazarım ama çok büyük olasılıkla 450 watt veriodur. Cevaplar için teşekkürler. Peki sizce bu sistemle güncel oyunları yüksek çözünürlülükte rahat oynayabilir miyim?
Genelde hazır alınan pc lerde kasalar çok dar olabiliyor.Mesela ben 4850 yi zor sığdırdım kasaya adamlar resmen değişmesin diye üstünden çapraz kablo geçirmişler.Hp pc
peki arkadaşlar 4850 alırsam hangi marka ve modeli almalıyım. 4850 toxis var ıceq4turbo var ve daha çok modeli var sizce hangsi en iyidir?