Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selam, benim bilgisayarım hazır alınmış bir casper indirimdeydi aldım. İşlemci 2.66 ghz core2quad q6700 ram 3 gb anakart hd2400pro(değişecek) anakart ta intel g31 chipset in bir modeli. Ben yeterli performans alamadığımdan ekran kartını değiştirip 4850 almayı düşünüyorum. güç kaynağım 450 watt sizce yeterli mi ?yoksa yükseltmelimiyim ? bir de kasam şu sogutması yetermihttp://www.ereyon.com.tr/ProductImages/84764/1608_buyuk.jpg (kasanın sol tarafında yaklaşık 16 cm lik bir alını kaplayan ufak ufak delikler war.
    Şİmdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• gercek 450 watt ise yeter power supply
  • Psu gerçekten 450 Watt veriyorsa problem olmayacaktır. Bende High Power 460 watt var sorunsuz kullanıyorum..
  • psu büyük bir ihtimalle gerçektir.kasayı açıp markaya bakıver genede.
  • Yarın bakarım psu ya yazarım ama çok büyük olasılıkla 450 watt veriodur. Cevaplar için teşekkürler. Peki sizce bu sistemle güncel oyunları yüksek çözünürlülükte rahat oynayabilir miyim?
  • Genelde hazır alınan pc lerde kasalar çok dar olabiliyor.Mesela ben 4850 yi zor sığdırdım kasaya adamlar resmen değişmesin diye üstünden çapraz kablo geçirmişler.Hp pc
  • peki arkadaşlar 4850 alırsam hangi marka ve modeli almalıyım. 4850 toxis var ıceq4turbo var ve daha çok modeli var
    sizce hangsi en iyidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4850 sonic 1gb ya da 480 iceqturbo al
  • quote:

Orjinalden alıntı: XandP

4850 sonic 1gb ya da 480 iceqturbo al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.