Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni aldıgım pc ye ekran kartı almadım su an ama yakın zamanda bir ekran kartı alacagım sizce ne almam uygun olur. fiyat ve performans bakımından en uygun hangisi olabilir.
    sistemim
    İşlemci:Core i7 920
    Anakart:x58 ud5
    Ram:12gb ocz gold edition 1600mhz
    Psu:750 wath ocz silencer
    Ekran kartı: gecici olarak Ati x1600 pro takılı

bildiğim kadarıyla intel le nvidia daha uyumlu calısıyor ben zotac gtx260 amp ye bakmıştım 400 civarındaydı fiyatı iyimidir yada 350 400 yada daha düşük bi fiyatta tavsiyeniz olur mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GIGABYTE VGA 896MB GF 260 GTX TVO DVI GDDR3
    http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/ekran-kartlari-c/pci-ex-ekran-kartlari-c/gigabyte-vga-896mb-gf-260-gtx-tvo-dvi-gddr3-174269.html

http://forum.donanimhaber.com/m_36174628/tm.htm ilgili konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 5 Aralık 2009; 23:22:25 >

• * Bu sisteme eğer yoksa CPU COOLER öncelikli ihtiyacınız bana göre...

Ekran kartı olarakta söz ettiğiniz genelleme çok doğru değil, yani Intel ile ben yıllarca ATI kullandım hiç bir sorun yaşamadım.

530 lira seviyesinde HD5850 var bütçeni zorlayabilir ama gayet memnun kalacağın bir kart.

Ama büçeyi aşamam dersen de yukarıda ki GTX260 güzel öneri... Kart o.c'lu geliyor sende biraz daha o.c yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Aralık 2009; 23:27:09 >
  • bilgisayarıma overclock yapmayı düsünmüyorum bu halinde bile tam anlamıyla kullanamıyorum zaten ama yinede cpu fanına ihtiyac olurmu ?

gtx çok hoşmuş favorilerime ekledim alabilirim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DammeT -- 5 Aralık 2009; 23:34:27 >
  • TUL VTX 3D HD4890 , 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 850/3900 365 YTL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4855

• quote:

Orijinalden alıntı: DammeT

bilgisayarıma overclock yapmayı düsünmüyorum bu halinde bile tam anlamıyla kullanamıyorum zaten ama yinede cpu fanına ihtiyac olurmu ?

gtx çok hoşmuş favorilerime ekledim alabilirim onu

O.C yapmıyorsan stok fan yeterli olur, seçtiğin anakart tam o.c ürünü o yüzden söyledim std olarak kullananlara çok pahalı bir ürün gerek yok yani o kadar vermeye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi oc yapmam için dediğin gibi önce bi fan almam lazım ki onunda almısken iyisini almak lazım oda 150 lira 350 de ekran kartı koyarsak 500 eder ki bu bi öğrenci adama ciddi para :D şu kredi burslar bi acıklansın alıcaz yavas yavas sonra oc olayına bakarız
  • Nvidia diyenin başına taş mı yağıyor hayırdır? Zotac gtx 260 bakan arkadaş ben dx11 de desem, 40nm de desem ilgilenecektir elbette.
  • galiba 5770 e ısınmaya basladım hem gdr5 hem dx11 128 bit ama baya saglam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.