Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 2. el bi laptop aldım acer 5520 normalde içinde go 8400m 128 mb ekran kartı var. ama aldığım bilgisayarcı ben ona 512 mb ekran kartı taktım dedi. aldığımda xp yüklüüdü bilgisayarda şimdi 7 ye geçtim ve 256 mb görüo.şimdi merak ettiğim. bu go8400 ün kaç çaşidi var yani hem 128 hem 256 hemde 512 simi var varsa bendeki hangisi nasıl anlarım. ve driver ini nerden bulurum. yyardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler. hayırlı günler....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• aslında o kart 512 de olsa 256da olsa bişeye yaramaz. yanı 256mb olması ile 512 mb olması arasında fark yok.ama çok merak edıyosan gpu-z indir ordan bak kaç mb olduguna.driverinida nvidianın kendı sıtesınden ındırebılırsın
  • aldığım haber üzsede beni. çok teşekkür ederim. ve ufak bişey daha. ben 8400m gt yerine 8400m gs driveri yüklemiş olsam o yüzden 256 görüyor olabilirmi? m gt driveri bulamadm ım m gs yükledim. bu bi fark doğururmu. eğer doğurursa bu gt driverini nerden bulurum??. yada bu programda gs yazıyosa kesin gs midir?? çok teşekkür ederim şimdiden. hayırlı günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.