Bildirim
Uygun Olmayan Başlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım bir markanın alınabilecek en üst seviye işlemcilerinden bir tanesi bu...
düşün bakalım yapar mı?? -
gönül rahatlığıyla alabilirim yani peki ne kadar idare eder bu işlemci bni -
x4 955 be alırsan bence daha mantıklı bir tercih yapmış olursun oyunlarda 6 çekirdegin espirisi yok bu aralar
seçtigin ekran kartları işlemciye zor anlar yaşabilicek tipten ama öyle bir darbagaza girme ihtimali pek yok gibi yinede iyi araştırmak lazım i5 lere yönelmen o ekran kartları ile daha mantıklı olurdu bence en azından bulldozeri beklemeceksen -
intel almayı düsünmüyorum x6 1055t i5 760 le aralarında peki bi fark yok amd f/p bakımından daha iyi anakartlarıda ucuz i5e vereceğim parayı ekran kartına eklerim diye düşünüyorum -
bende i7 860 var turboboost'la 4 çekirdeğin 4'ü de 3.46GHz'e çıkıyor ama işlemci 4GHz'e oc'lu iken fps artışı yaşıyorum, bench'lerde skorlar artıyor ve en önemlisi (5970 olmasından kaynaklanıyor olabilir) oyunlardaki anlık fps düşüşlerine işlemci oc'u iyi geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X