Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart Adı ASUSTek Computer INC. M2NPV-MX
    Anakart Çipseti nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer
    Sistem Belleği 512 MB
    Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (256 MB)
    Monitör Dell E197FP [19" LCD] (XH5346966YRS)

arkadaşlar bu benim pc nin özellikleri bunda pes 2011 oynayamıyorum.çoğu kişi komple değiştir diyebilir ama sadece bir oyun içinde mantıksız olucak açıkçası.sizin bir tavsiyeniz olabilirmi bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.ve en sonki kontrolde güç kaynağını değiştirmem gerektiği söylenmişti onun içinde bir tavsiyeniz olursa sevinirim.izmir denim net üzerinden veya izmir den biryerdende alabilirim.şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam değiştirmeden olmaz. ayrıca satsan da satılmıyor bunlar. bende de benzer 2 makine var alan yok. tabii yeni makine al demek git 2000 liraya makine al demek değil.
  • ram güç kaynağı ve eğer lazımsa ekran kartı takviyesi sonuç vermezmi?
  • işe yarayabilir ama yuksek bi ram alamazsın anakart kaldırmaz belki oyuna yardımcı olur bari 2. el ucuz bisi masraf olmasın
    yeni sistemin içinde hazırlık yapabilirsin mesela power supply alarak...
  • 110liraya 5550gddr5 alsanız sorununuz hallolabilir..

Psu gerektirmez o sistem öyle köşede durur yeni sistem alırsanız toptan hepsini alırsınız upgrade edilcek bi tarafı kalmamış..

Ramide 2.el 1gb tek modul alın 20-30liradan fazla verilmez.. 40liraya 2gb ddr3 var sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 29 Ocak 2011; 1:26:18 >
  • Pes 2011 oynamak için o makineye harcama yapılmaz ,yapsanda oynamak için makinanın ederinden fazla masraf edersin ..Kendine yeni bir makine toplamayı dene..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• herkese çok teşekkürler açıklamaları için.bende pes 2010 oynamaya devam.sanırım en az 800 istediğim gibi bir sistem.. yinede ram ve ekran kartı alıp şansımı deneyim en azından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhandort1 -- 29 Ocak 2011; 12:21:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.