Bildirim
Uygun Olmayan Başlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ıs ekran kartıyla bıtmıyorkı sıstemınız ona gore gerıde kalıyor -
ram çok düşük işlemcide öyle ve power de öyle ben baba gibi oynadım ve bitirdim aynı ekran kartı var... -
peki bu sorun işlemcim ve ramimim yettiği oyunlarda olurmuquote:
Orijinalden alıntı: cem650
ram çok düşük işlemcide öyle ve power de öyle ben baba gibi oynadım ve bitirdim aynı ekran kartı var... -
Video izlerkende takılma sorunları oluyor psu'mu yetmiyor psu yetmiyorsa şu psu'yu alsam yetermiquote:
Orijinalden alıntı: SilentGamer
peki bu sorun işlemcim ve ramimim yettiği oyunlarda olurmu
Alıntıları Göster
http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp350.(12)r3-xilence-xp350-350w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44902#divDigerResimler
-
Hangi oyunlarda takılıyor, hangi çözünürlükte oynuyorsun?quote:
Video izlerkende takılma sorunları oluyor psu'mu yetmiyor psu yetmiyorsa şu psu'yu alsam yetermi
http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp350.(12)r3-xilence-xp350-350w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44902#divDigerResimler
Alıntıları Göster
Video izlemen için pm attım o programla dene bakalım takılacak mı...
-
şuan bu ram ve işlemci hiçbirine yetmez abi. birkere uyum denen bişey var uyumsuz parçaların var 250 tl lik ekran kartın var 40 tl lik anakartın var sence normalmi :) -
quote:
şuan bu ram ve işlemci hiçbirine yetmez abi. birkere uyum denen bişey var uyumsuz parçaların var 250 tl lik ekran kartın var 40 tl lik anakartın var sence normalmi :)
Şimdi anakartı değiştirip Belleği DDR3 2GB 1333MHZ Yapsam olurmu düzelirmi -
Yes ama o islemciye uygun ddr3 lu anakart yok. -
ddr2 den ddr3 e geçsen farkı hissetmezsin bile, 2gb ram daha eklesen daha iyi olur...quote:
Yes ama o islemciye uygun ddr3 lu anakart yok. -
quote:
Yes ama o islemciye uygun ddr3 lu anakart yok.
10 dan fazla var :D -
Bitane bulsana ozaman. ? Merak ettimmmm -
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
ddr2 den ddr3 e geçsen farkı hissetmezsin bile, 2gb ram daha eklesen daha iyi olur...
Tabi 4 gb ve uzeri. Olmasi lazm -
vatancomputerden bakquote:
Orijinalden alıntı: cem650quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
ddr2 den ddr3 e geçsen farkı hissetmezsin bile, 2gb ram daha eklesen daha iyi olur...
Tabi 4 gb ve uzeri. Olmasi lazm
Alıntıları Göster -
dostum öncelikle ekran kartın ne göremedim bilmiyorum ama o psu ile yola devam etmen sistemine eziyet olur en az 500w kaliteli bir power almalısın + sorunun HDD kaynaklıda olabilir ki büyük ihtimallede öyle ..sistemini daha ayrıntılı yazarsan daha iyi yardımcı olmaya çalışırımquote:
vatancomputerden bak
Alıntıları Göster -
uygun olmayan başlık ne yaquote:
Orijinalden alıntı: haydarz
dostum öncelikle ekran kartın ne göremedim bilmiyorum ama o psu ile yola devam etmen sistemine eziyet olur en az 500w kaliteli bir power almalısın + sorunun HDD kaynaklıda olabilir ki büyük ihtimallede öyle ..sistemini daha ayrıntılı yazarsan daha iyi yardımcı olmaya çalışırım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
uygun olmayan başlık ne ya
bilmiyorum kendiliğinden böyle oldu -
Kendiliğinden böyle olmadı eğer konu ile alakasız başlık yazarsanız bu şekilde değiştirilir.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Ekran kartınız nedir?quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
HD5770quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Ekran kartınız nedir?
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X