Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben daha geçen gün yeni bir ekran karti aldim kart msi gtx560 ti hawk ve ekran kartini pc bagladimda ekran karti üzerindeki ledlerin yandinin anladim pek aldirş etmedim ve bi kaç oyun denedim ruse 1440x900 her şey acik aax16 da 25 fps verde ekran kartinda sornumu var sizce ?

Sistem . Amd atlon 2 x4 3.40 ghx o.c işlemci / Rem 2x4 6gb Gell 4GB DDR3 1333mhz G.skill 2GB DDR3 1333 MHZ / Ekran Karti Msi Gtx560ti Hawk 256bit 1GB / Anankart Msi 880GM-E41 / Pusu Everest 550wat / İşletim sistemi Windos 7 64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet12 -- 13 Ekim 2011; 18:05:59 >

• işlemciniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

işlemciniz nedir

amd atlom 2 x4 bi video baktimda normal galiba led lerin yanmasi sana sistemi yaziyim amd atlom 2 x4 işlemci 2x4 6gb 1333 mhz rem msi gtx560 hawk ekran karti fulmark tes etim ortalama 47fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet12 -- 11 Ekim 2011; 20:58:46 >
  • Yardim eden yokmu ?
  • led'lerin yanmasının ne anlama geldiğini kartla ilgili teknik dökümandan (manuel) bakrak anlayabilirsiniz, ayrıca athlon ii x4 darboğaz yapar. oc yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

led'lerin yanmasının ne anlama geldiğini kartla ilgili teknik dökümandan (manuel) bakrak anlayabilirsiniz, ayrıca athlon ii x4 darboğaz yapar. oc yapmak lazım.

Pc yeni format atim şimdi oc yaptim 3.00 ghz den 3.40 çikardim bundan ileriyede gidersem bişey olcak kesin ve benchmark puani çok düşük fulmark da 31 fps sizce bu normalmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet12 -- 13 Ekim 2011; 2:21:47 >
  • 3DMark 11 yapın hocam, furmark kartı ısıtmak için fps'ye pek bakan olduğunu sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TF3 soğutmalı kartların arkalarında bu ışıklar yanıyor. Yeşil olması lazım. Hangi oyunda, hangi ayarlarda veriyor o FPS'yi, onuda bilmemiz gerek tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

TF3 soğutmalı kartların arkalarında bu ışıklar yanıyor. Yeşil olması lazım. Hangi oyunda, hangi ayarlarda veriyor o FPS'yi, onuda bilmemiz gerek tabi.

Youtube bi video bakiyodum ondada led ler yaniyodu onunu gibi bi kaç videobaktim onlardada led kirmizi renkte yaniyodu metro 2033 işlemci oc yaptim 30 40 fps civarinda almaya başladim aaa kapatim diyer hereşey acik dx11 high quality 1440x900 gayaet akiçi oyniyorum ama oyun oynamaya başladim zaman karttin fan hizi çok rahatsiz edici bir ses cikariyo
  • Metro 2033 optimize özürlü bir oyun. O sebeple onunla değil de, elinizde varsa Crysis 2'nin DX11+ultra detay paketi yüklü haliyle bir deneyin bakalım kaç FPS verecek.
    Bu arada, karta hız aşırtma yapmadan bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Metro 2033 optimize özürlü bir oyun. O sebeple onunla değil de, elinizde varsa Crysis 2'nin DX11+ultra detay paketi yüklü haliyle bir deneyin bakalım kaç FPS verecek.
    Bu arada, karta hız aşırtma yapmadan bakın.

Ekrankartina o.c yapmama zaten sadece işlemciye yaptim bi denicem sonuçari yazarim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet12 -- 13 Ekim 2011; 17:18:43 >
  • Arkadaşlar ruse oynarken ekran kartini isis 80 c oldu ve mavi ekran hatasi verdi ?

Edit: 2gb olan ri cikartim mavi ekran hatasi sonaerdi ayrica metrodan 50 fps almaya başladim remeri garantiye yoliyimda yenisini versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet12 -- 13 Ekim 2011; 21:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saffet12

Arkadaşlar ruse oynarken ekran kartini isis 80 c oldu ve mavi ekran hatasi verdi ?

Edit: 2gb olan ri cikartim mavi ekran hatasi sonaerdi ayrica metrodan 50 fps almaya başladim remeri garantiye yoliyimda yenisini versinler

O karta 80 dereceyi sorun etmez ama yinede daha serin olması gerekir, kasa soğutmanız nasıl?

Bende 560 ti referans soğutma var ve OC haliyle max. 77-78 görüyor. Sizinki bir 10 derece fark atmalı normal şartlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun remlerden sanırım, mavi ekranı da bu sebeple vermiş olsa gerek. Hele hele remlerden birini çıkardığından sorun gitmişse...
    Kasasının hava sirkülasyonu da zayıf olsa gerek. O kart tam yükte 65˚C'yi geçecek kart değil çünkü.
    EK: Sadece işlemciye OC yaptığını, ekran kartına OC yapmadığını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Ekim 2011; 10:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

quote:

Orijinalden alıntı: saffet12

Arkadaşlar ruse oynarken ekran kartini isis 80 c oldu ve mavi ekran hatasi verdi ?

O karta 80 dereceyi sorun etmez ama yinede daha serin olması gerekir, kasa soğutmanız nasıl?

Bende 560 ti referans soğutma var ve OC haliyle max. 77-78 görüyor. Sizinki bir 10 derece fark atmalı normal şartlarda.

Kasa havalandirmasi berbat 5 sene önce aldim bilgisayarin kasasinin kulaniyorum hala bendeki gtx560 en büyük özeli sogutmasi zaten onla övünüyo msi firmasi ve fan devri yükseldikce çok ses cikariyo kart mavi ekran hatasi remden kaynaklaniyo bu gün vatan bilgisayara gidip vericem artik yenisini veriler bildim kadariyla remleri onarmakla ugraşmiyo kimse

• Kasanın hava sirkülasyonu zayıfsa, kusuru boşuna ekran kartından arama o azaman. İyi bir kasa ile kötü kasa arasında, ekran kartı sıcaklıkları 15˚C'ye kadar farkedebiliyor. 560ti'ler de 80-5-85˚C'den sonra sorun yapmaya başlıyorlar sanki.
  • Eski tip kasalarda referans soğutmayı düşün o halde bence, referanslar sıcak havayı dışarıya daha iyi aktarıyor.

Ses olarak zaten çoğu özel sogutmadan daha iyi referanslar.
  • Monitörünüz nedir hangi çözünürlükte oynayamıyorsunuz fsb takılmasına yaşıyorsanız oc yapın veri yolu hızı artsın ve remlerinizide default hızında çalıştırın şimdilik stabilite bulunana kadar tekrar deneyin bu kart Twin frozer 3 modeli olanlardan mı.o kart 1440 çözünürlük değil 1920 çözünürlüklerde full detay oynatan bir kart işlemciden yada remlerinizden takılıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Monitörünüz nedir hangi çözünürlükte oynayamıyorsunuz fsb takılmasına yaşıyorsanız oc yapın veri yolu hızı artsın ve remlerinizide default hızında çalıştırın şimdilik stabilite bulunana kadar tekrar deneyin bu kart Twin frozer 3 modeli olanlardan mı.o kart 1440 çözünürlük değil 1920 çözünürlüklerde full detay oynatan bir kart işlemciden yada remlerinizden takılıyor olabilirsiniz.

Ekrankarti linkte monutörde eski 1440x900 de oynuyorum oda bana yetiyo fps gelirsek crysis 2 dx11 erşey ultura 40 fsp alıyoruım buda bu kart için normal metro 2033 den 50 fps ve normalmi bilmiyorum ruse oynarken oyun başinda 20 fps filan kartin fani devri yükselince 80 fps çikiyo tabi bunda aa 16 herşey aciik cryiysis 1 dx10 herşey ultura 30 40 arasi
    http://tr.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Hawk.html

• Fan devriyle FPS'nin ne alakası var acaba ya?
    Ruse'yi bilmem ama Crysis 2'deki değerler normal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.