Bildirim
Uygun Olmayan Başlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
butce nedır 60bg 120 gb ? -
quote:
Orijinalden alıntı: pruventa
Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim.Başlık çok açık..bu anakarta sata 3.0 SSD disk almayı düşünüyorum..Tavsiyeleriniz nelerdir?
GIGABYTE - X58A-UD3R bende bu anakrt var sanırım çok yakın anakartlar bende corsair 240gb sata3 ssd aldım sonu hüsran neden dersen bir türlü üzerindeki değerlere ulaşamdım anakar tın sata3 kontrolcüsünde sorun var çıkamıyor bir türlü istenilen değerlere sanır marvell sata3 kontrolcü kullanan bütün anakarlarda var aynı sorun forumu biraz araştır benim yakaladığım en yüksek değer 250 ye 350 falan oldu gerçi her atto testinde başka sonuçlar aldım fakat hiç daha üzerine çıkmadım yapmadığım güncelleme kalmadı anlamış değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: pruventa
Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim.Başlık çok açık..bu anakarta sata 3.0 SSD disk almayı düşünüyorum..Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ga_P55_Ud3r 'nin sata 3 desteği yok.Sata 3 ssd tercihi hata olur.
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p55-ud3r_10/ -
Arkadaşlar merhaba cevaplarınız için teşekkürler.Ben ilk kez bilgisayar toplattığım için 2 yıl önce satıcı ne derse onu almıştım.Anakartın kutusunda sata 3.0 olduğundan ve Marvell kontrolcüden bahsediyor.Anakartın chipset markası da İntel.Şimdi 120 Gb lık bir SSD nin nimetlerinden yararlanmak istiyorum.Bu durumda sizce napmalıyım?Anakartı mı değiştiriyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X