Bilgisayarım ile ilgili bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.
sistem bilgisi
cpu : intel core i5 2400 anakart : msi h61p21 ekran kartı : xfx 8800 gt ram :4 gb ddr 3 g skill -- 4 gb ddr 3 kingston hdd : ocz ssd 60 gb - 320 gb samsung hdd dvd : lg dvd power : 420 watt termaltake
Öncelikle sorunum pc reset atması. Ekran kartını pc ye mac os lion kurmak için ikinci el olarak aldım ve lionu kurdum sorunsuz calısıyor . Daha once ekran kartı kullanmıyordum onboard olarak windows 7 x64 ile tasarım programları ile kullanıyordum ve herhangi bir problem olmadan çalısıyordu. Ekran kartı taktıktan sonra windows 7 için nvidia sitesinden en son driverini kurdum sonra 3DMark Vantage programı ile test ettim sorunsuz bütün testleri hata vermeden gecti birde assassin's creed 2 oyunu ile test ettim saatlerce oyun oynadım full ayarlarda herhangi bir hata almadım ve gpu ısısı 75 dereceyide gecmedi ama windows 7 donanım puanlamasını yaparken ekran kartının performansını test ederken bilgisayar reset atıyo aynı zamanda FurMark_1.9.2 programı burn test ile test ederken aynı sekilde bilgisayar reset atıyor . Bunun sebebi nedir acaba ? Acaba biirden ekran kartı power a cok yüklenip güç yetmemesi olabilr mi?, ekran kartıyla ilgili bir sorun veya tamamen yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Çok tesekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >