Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şuanki mevcut sistemimi yazıp daha sonra yorumlarınızı alayım..

İşlemci: Amd Phenom II X4 955 black edition
    Anakart: Asus M4A88TD-M EVO 880G
    Ram: Kingston Hyperx 2x4 GB 1600Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire HD 6850 256bit
    Kasa : AeroCool STRIKE X 550W

Bu sisteme sahibim ancak elimde ekran kartını depiştirmek için bir fırsat var.
    HD 6850 yerine ASUS ENGTX560 DCII almak bana ekstra performans saglarmı..yorumlarınızı bekliyorum..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXXum

Öncelikle şuanki mevcut sistemimi yazıp daha sonra yorumlarınızı alayım..

İşlemci: Amd Phenom II X4 955 black edition
    Anakart: Asus M4A88TD-M EVO 880G
    Ram: Kingston Hyperx 2x4 GB 1600Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire HD 6850 256bit
    Kasa : AeroCool STRIKE X 550W

Bu sisteme sahibim ancak elimde ekran kartını depiştirmek için bir fırsat var.
    HD 6850 yerine ASUS ENGTX560 DCII almak bana ekstra performans saglarmı..yorumlarınızı bekliyorum..

560Ti Olsaydı Evet . Sadece GTX 560 Başbaşadır Herhalde :)
  • gtx 560 6870le aynı degerlerdedir hatta oyundan oyuna dahada üstün bir karttır 6850 o.c deyilse 560 da fark olacakdır özelikle ayarları yüksettiginde farkı anlayacaksındır
  • 560, 6870 seviyesinde bir kart. 6870 ile de 6850 arasında dağlar kadar fark yok. eğer 560Ti veya 6950 ile değişim yapma imkanınız varsa tamam.
  • gtx 560 hd 6850 den daha iyi bir karttır ancak değiştirmeye değmez değiştireceğiniz kart en az gtx 560 ti veya hd 6950 ayarında
    olursa farkı daha net görürsünüz.
    ancak hd 6850 de küçümsenecek bir kart değildir 1-2 ayar kısarak her oyunu yüksek seviyede oynatır.
    yada crossfire yapın 1 tane daha alıp o zaman tadından yenmez işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Şubat 2012; 20:47:51 >
  • Bir tane daha 6850 alın cf yaparsanız Gtx580 ile yarışır.
  • Aslında işin özü şu arkdaşım yeni sistem kullanıcak bendeki kartı ona satarak nvidia serisi almak istiyorum.Tercihimi Asustan yana hem servis hemde garantisinin 3yıl olması büyük etken.
    Ti olması büyük etkense o zaman ASUS ENGTX560 TI DCII - MSI N560GTX TWIN FRZ II/OC -MSI N560GTX-TI TWIN FRZ II/OC bunlardan birini seçmem gerekiyor.Nvidiadan hiç anlamam bugüne kadar hep ati kullandım yorumlarınız benim için çok önemli bu bakımdan. Penta- İndex - Datagate gibi büyük firmalardan bayii fiyati ile alabildigim için bunlar bütcemi fazla sarsmayan modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXXum -- 25 Şubat 2012; 21:44:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ti alacaksan asus direct cu II modelleri iyidir hemde dediğin gibi 3 yıl garantili
  • Aslında madem o kadar yüksek paralara gidiyor işin ucu şimdi dikkatimi çekti ASUS ENGTX560 TI DCII modeli ile ASUS ENGTX560 TI DCII TOP(384Bit) modeli arasında sadece 15$ fark var onu almak daha mantıklı ama malesef bu üründe stoklarda yokmuş :(
  • quote:

Aslında madem o kadar yüksek paralara gidiyor işin ucu şimdi dikkatimi çekti ASUS ENGTX560 TI DCII modeli ile ASUS ENGTX560 TI DCII TOP(384Bit) modeli arasında sadece 15$ fark var onu almak daha mantıklı ama malesef bu üründe stoklarda yokmuş :(

sadece web mağazada yok. normal mağazalarda var.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

sayfayı aşağıya kaydırırsan görürsün:

Stokta Bulunduğu Mağazalar: Topkapı, Konya, Kayseri, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Sakarya (Adapazarı), Balıkesir, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Ankara (Ümitköy), Bağcılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Aslında madem o kadar yüksek paralara gidiyor işin ucu şimdi dikkatimi çekti ASUS ENGTX560 TI DCII modeli ile ASUS ENGTX560 TI DCII TOP(384Bit) modeli arasında sadece 15$ fark var onu almak daha mantıklı ama malesef bu üründe stoklarda yokmuş :(

sadece web mağazada yok. normal mağazalarda var.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

sayfayı aşağıya kaydırırsan görürsün:

Stokta Bulunduğu Mağazalar: Topkapı, Konya, Kayseri, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Sakarya (Adapazarı), Balıkesir, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Ankara (Ümitköy), Bağcılar,

Tabiki orası öylede ben daha ucuza aldıgım için vatan'dan falan almıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.