Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bi konuda danışıcaktım sizlere ekran kartı alıcamda bu kartlardan hangisi daha iyi içlerinde

Asus ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD5 1GB DDR5 Pci Express 2.0 Ekran Kartı 192 bit (arkadaşlar bide bu ekran kartının özelliklerinde gddr5 1026 mhz diyo)

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-engtx550-ti-dc-topdi1gd5-1gb-ddr5-pci-express-20-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd101127&categoryId=204&SKU=BD101127#Gorseller

Zotac GTX550TI 1GB 192Bit DDR5 Hdcp Dl-Dvi Dp Hdmi Ekran Kartı (buda başka kart :D))

http://www.hepsiburada.com/Liste/zotac-gtx550ti-1gb-192bit-ddr5-hdcp-dl-dvi-dp-hdmi-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd130551&categoryId=204&SKU=BD130551

EVET ARKADAŞLAR BU YUKARIDA VERDİĞİM KARTLARDAN HANGİSİ DAHA İYİ 2 Sİ ARASINDA VE HANGİSİ GDDR5 BEN ONU BULAMADIM
    VE BİRAZ YARDIMCI OLURSANIN ÇOK SEVİRİNİRİM
    BİR SORUM DAHA YA ŞU BELLEK HIZI BU YUKARDAKİ KARTLARDA GENELDE 4000 CİVARI ARKADAŞIMDA MSI 9800 GT VAR ONUNKİ 2000 KÜSÜRLERDE NİYE Bİ BİLGİNİZ VARMI ACABA YARDIM EDERSENİZ ÇOK MEMLUN OLURUM SAYGILARLA ....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İkisi de aynı kart zaten tam olarak nasıl bir performans farkı bekliyorsunuz ki?

En fazla birinin saatleri hızlandırılmıştır o da %5-10 fark eder yani fabrika çıkışı hızlandırmalı kartlarda.

Zaten ikisi de aynı kart olduğu için ikisinden birini almanız size dünyaları getirmez yani.

Kişisel fikrim asus yönünde.

Asıl kişisel fikrim hepsiburada'dan alışveriş yapmamanız yönünde. Biraz fazlası fiyata 6870 var netsiparişte teknobiyotikte.

Ram frekanslarının farklı olması ise GDDR5 ramlerin GDDR3'e göre iki kat daha hızlı çalışmasından dolayıdır.

1026 mhz değeri 4le çarpıldığında efektif ram hızını verir.
  • bu kartları boşver vatan indiriminden HD 6850 al bence.Ama nvidia seviyorsan da zotac olanını al ASUS olanı pahalı ve o fiyata GTX 560 alabilirsin
  • İmkanınız Varsa Msı 560 Tİ Top Alın Vatandan %25 İnidirimi Bekleyin,Asus Almayın Tavsiye Etmem Msı Varken :) Asus 560 Ti Kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 6 Mayıs 2012; 23:33:08 >
  • kartların ikisi de ddr5 ben asus olanı al derim çünkü çift fanlı DirectCUII soğutma var.
  • arkadaşlar teşekkür ederim dediğiniz gibi bunları bırakıp gtx 560 mı alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.