şuan elimde gıgabyte g41m-combo intel pentium e2180 - ati radeon hd 4850 var. anakartı ve işlemciyi dün değiştirdim. ekranda çizgiler çıkmaya başladı ve hiç bir oyunu açmıyor. bilgisayar biraz kasınca vidoda falan ekran kararıyo sinyel yok diyor ama alttan video çalışıyo ses geliyo. daha önce asrock anakart vardı amd 5600 işlemci vardı. nedendir yardım edinnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Diyecek bir şey bulamadım işlemci ve anakartı görünce aldığın sistemler ölü hele işlemci. Monitörün kablosunu kontrol et vgan ölü olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
hocam neden öyle bir işlemci tercih ettin anlamadım ne kadar verdin bu sisteme merak ettim?? Bilgisayarcı felan tavsiye ettiyse kesin 2.el itelemiştir
başka ekran kartı veya onboard u dene, aynı sorunlar devam ediyorsa ekran kartın bozulmuştur.ve bu bellek arızası gibi duruyor.
üstat yapacak birşey yok maddi sıkıntı. amd 5600 ve asrock anakart vardı ama ddr3 ram açmıyordu hiç bir şekilde bunda ddr3 ram açılıyo diye yaptık.
aynen öyle anakart 0 ama işlemci bilmiyorum dediğiniz kadar kötümü :/ keşke yapmasaydım.
5000 ile e1280 arasında pek fark yok ne yazık ki... ikiside 2 çekirdek yeter... bf3 stoped working
Ama quad olsayd çok hoş olurd. 4 çerkirdek olsn isterse 2 Ghz olsun ama pf3 de quad işini yapıyor...
Erkan kartı fena değil ama aynı fiyata 6750 alınabilirdi. ddr5 ve daha az elektrik harcar psu kaldırma olayı için önemli...