Şimdi Ara

uygun olmayan mod(monitor uyarısı bıktım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya 22inc samsung var lcd ve tum oyunlarda bıktım yani aynı uyarı. uygun olan mod ise 1980 bilmem kaç diyor fakat ben bunu gormek istemiyorum özgür olmak istiyorum belki oyunu 800 600 oynıcam ?

sonuc oalrak kasan oyunları oynayamıyorum monitor izin vermior bunuda ilk defa goruyorum pc dunyasında

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monitör "Uygun Olmayan Mod" Sorunu: Çözüm Kılavuzu

Bazı durumlarda, bilgisayarınızda "Uygun Olmayan Mod" uyarısıyla karşılaşabilirsiniz. Bu sorun, monitörünüzün ekran çözünürlüğünün veya yenileme hızının bilgisayarınızın desteklediğinden daha yüksek olması durumunda oluşur.

"Tavsiye Edilen Mod" Nedir?

"Tavsiye Edilen Mod", monitörünüzün en iyi görüntü kalitesi ve performansı sağlayan optimum ekran çözünürlüğü ve yenileme hızını ifade eder. Bu mod genellikle monitör üreticisi tarafından belirlenir ve monitörün kullanım kılavuzunda bulunabilir.

Sorunu Çözme Adımları

1. Ekran Çözünürlüğünü Kontrol Et:

• Masaüstüne sağ tıklayın ve "Ekran Ayarları"nı seçin.
    • "Ekran Çözünürlüğü" bölümünü bulun ve "Tavsiye Edilen" çözünürlüğü seçin.

2. Yenileme Hızını Kontrol Et:

• Aynı "Ekran Ayarları" penceresinde "Gelişmiş Ekran Ayarları"nı tıklayın.
    • "Monitör" sekmesine gidin ve "Ekran Yenileme Hızı"nı bulun.
    • "Tavsiye Edilen" yenileme hızını seçin.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• Uygun olmayan mod
    • Tavsiye edilen mod
    • Monitör uygun olmayan mod sorunu
    • Samsung monitör uygun olmayan mod hatası
    • Uygun olmayan mod tavsiye edilen mod 1366x768
    • Uygun olmayan mod tavsiye edilen mod 1440x900 60hz

Sorun devam ediyorsa, monitör sürücülerinizi güncellemeyi veya monitörü farklı bir bilgisayara bağlamayı deneyin. Sorun devam ederse, monitör üreticisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?
  • Monitör ayarlarına bakın, ordan düzelmezse yapacak birşey yok.
  • o hatayı vermesi monitörün doğasında var :)
    ama uyarı çıktıktan sonra kaybolması gerekir diye düşünüyorum :/
  • '''kasan oyunları oynayamıyorum monitor izin vermior'''

kasarak oyun oynama ıle ılgılı kullanıcılara bır secenek sunan urun marka model yok dostum .. kasıyorsa yetmıyordur .. acmıyorsa desteklemıyordur ... bunun ıcın yapılacak bısı yok .. 3d acılan bır oyunu standarta cevırebılrsın oynamak ıstemıyorsan bu bır tercıhdır .. ama calısması ıcın gereklı sıstemı cozunurlugu performansı aşıpda ben ıstedıgım gıbı oynamak ıstıyorum dıye bır tercıh alternatıf sunmuyor fırmalar kullanıcılara ...
  • hocam sorun kasma değilmiş beachead oyunu 20mb lik oyun ve oynayamıyorum pat kesiliyor uyugun olmayan mod diyeböle bişe nasıkl olur aslında samsung u aramalıyım diymi
  • off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun simgesinin üstüne gelip mouse ile sağ tıklayın uyumluluk modunu seçin ve altta görüceksiniz zaten 640-480 çözünürlükte çalıştır diyin ve hep ayarda açılsın oyun
  • hocam aynen denedim olmadı valla.uygun olmayan mod diyor ! uygun olanı ise 1920 1080 illa bunu seçiçem olabilr mi böyle bişe.crysis da yapmadı bf de cod 100 lerce oyunda yapmadı bunda yapıyor.

tum oyunları 800 600 oynuyorum

sorun yaratan oyunlar beachead ile metro 2033 40 oyunda 2 oyun yani
  • ?
  • normal masaustunde bile izin vermiyor 800*600 yada 1024'e

biri beni kurtarabilr mi ?
    samsung
  • Ben ekran karti ayarlariyla oynadim bilgisayar acildiginda bu geliyor gitmiyor ama skype sesi falan geliyor
     uygun olmayan mod(monitor uyarısı bıktım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen asla gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.