Şimdi Ara

'Uygun'un hareketi cezasız kalmamalı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, Bülent Uygun'un kendileriyle sözleşmesini tek taraflı feshedip Eskişehirspor'a imza atmasıyla ilgili olarak, "spor ahlakına aykırı düşen bu davranışın cezasız kalmamasını istiyoruz" dedi.
    Uygun'un Buca'dan aldığı peşinatı geri vermeye hazır olduğu yolundaki haberleri ve son gelişmeleri yorumlayan Üstündağ, dertlerinin para olmadığını söyledi.

Üstündağ, "biz paranın peşinde değiliz. Sadece spor ahlakına aykırı düşen bu davranışın cezasız kalmamasını istiyoruz. Federasyonun bizim başvurumuzu beklemeden böyle bir karar alması çok anlamlı" dedi.

Karara saygılı olduğunu belirten Eskişehirspor teknik direktörü Uygun ise, "etik olmayan bir şey yapmadım. Buca'da bazı sorunlar yaşıyordum. Bu nedenle istifa ettim" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyon, Eskişehirspor'un Rıza Çalımbay'ı göndermesinden hemen sonra Uygun'un Bucaspor ile sözleşmesini tek taraflı feshedip kırmızı-siyahlı kulüple sözleşme imzalaması üzerine Uygun ve Eskişehirspor'u TFF Etik Kurulu'na sevk etmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.