sabah sabah sevgiliniz sizi uyandırmak isterse ne yaparsınız
uyandırmak istediğinin farkına varmışsam uyanmışımdır zaten yapılacak bir şey kalmamıştır
uyandırma tarzına bağlı bi öpücükle uyandırırsa fırlarım yataktan yok başka türlü uyandırmaya çalışırsa çekerim yorganı kafama
telefonunu kapatıp yatarsan uyandıramaz
aynı evde kalacağım sabah beni uyandıracak bi sevgilim olsun da o zaman düşünürüz
bu arada sabah beni uyandırabiliyorsa gece de benimle kalmış demektir
olmadı devam ederiz
yok yok kesin devam ederiz
sewqilim olsunda nası uyandırırsa uyandırsın Bulamayanlarda war onlarıda düşün
telefonla uyandırıyorsa en acı verici tarafı odur işte
başında bi telefon çlaıyo dızzzt dızzzt diye o anda cinlerin tepene çıkıyor.. üç seçenek var: 1)geceden telefonu kapatıp yatman( eğer mesajlaşırken sızdıysan ayvayı yedin) --eğer kapatırsan niye kapattın diye tartışma çıkar
2)telefonu suratına kibarca kapatıp uykum var demek --uyku benden önemli mi denir ve tartışma.....
3)duymamış numarası yapıp telefonu tamamiyle sessize almak ve öğlen saat 1 civarı uyandım numarası yapmak ---en iyi çözüm bişey diyecek oluyor ancak senin uyuduğunu bildiği için kıyamayıp bişey diyemiyor
sevgilisi olunca uyumicak ..24 saat uyanık durucaklar bile var forumda baksan a
Kalk git ananın evine derim.
Canımı Veririm Ama Sanırım.....
terk ederim sonrada mışıl mışıl uyurum vicdan azabı çekersemde bir demet karanfil alırım beni affedermisin bir enayilik yaptım derim
quote:
Orjinalden alıntı: fortheyard
terk ederim sonrada mışıl mışıl uyurum vicdan azabı çekersemde bir demet karanfil alırım beni affedermisin bir enayilik yaptım derim
bir çiçek yaptırırsın, bir mesaj atarsın.. affetmek ne demek, heykelini bile diktirir (rondo reklamından alıntıydı)
Onu da uyuturum
Anladınız siz onu
bi günde o uyandırsın
telefonu sessize alırım sonra mışıl mışıl uyu ohhh zaten uyumayı çok sewiyorum uykudan daha tatlı ne war dünayada yaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme