Şimdi Ara

UYKU AHİRET HAYATININ VE YENİDEN DİRİLMENİN KANITIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşünün uyuyorsunuz ve konuşmak, yürümek ve yemek yemek gibi bir sürü olayı uyuduğumuzda gerçekleştirmiyoruz yani hayati fonksiyonlarımızın bir çoğunu gerçekleştirmediğimiz için süreli olarak bir nevi ölüyoruz ziras uykuya ölümün küçük kardeşi derler, sizcede haklı değilmiyim ?

• Hayır değilsin

Sofist mantığını bırak ve mantık 101 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Hayır değilsin

Sofist mantığını bırak ve mantık 101 al
    mantık 101 nedir ?
  • Yapılmaması gereken espriler top 10 diye başlık açmış biri seni oraya ekledim.
  • Kutahyali'nin bu konuyu acmasi Islam'in gercekliginin kanitidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce delikler aşkına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus kardeşim kusura bakma senin seviyene inip ahlakımı bozamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Ne alaka ?
    2 cumleyle kanitladin ya o yuzden diyorum. 2 cumleyle kanitlayan adam Islam'ida 2 dakikada kanitlar.

• İslam dini zaten kanıtlanmış benim kanıtlamama gerek yok

• quote:

İslam dini zaten kanıtlanmış benim kanıtlamama gerek yok
    Kanitlanmis mi hani nerde? Kanitlanmis bir din diyorsun da avrupa halen niye hristiyan? Hintliler niye halen Hindu? Cin niye Konfucyusluk?

Sen kanitlamissan kaniti gorelim.

• Onlar istedikleri kadar batıl dinlerine ve inançlarına inansınlar hak, geçerli ve son din İslam'dır, İslam dininin son din olmasıda ayrıca bir kanıttır çünkü son din önceki dinleri geçersiz kılar

• quote:

Onlar istedikleri kadar batıl dinlerine ve inançlarına inansınlar hak, geçerli ve son din İslam'dır, İslam dininin son din olmasıda ayrıca bir kanıttır çünkü son din önceki dinleri geçersiz kılar
    Son din diye bir sey varsa, Islam tek ve hak din olurdu. Yahudilik,Hristiyanlik diye bir sey olmazdi. Islam din'in son din olmasi kanit falan degildir. Ne biliyorsun Tanri sadece Yahudiligi gonderdi? Hadi Yahudi kitaplari tahrip edildi diyorsun ama elindeki kanit nedir? Hadi Incil tahrip edildi diyorsun kanit nedir? Hadi Kur'an tahrip edilmedi diyorsun hani kanit? Bilimsel seyleri yamamanizdan bile degisime cokca musait oldugu anlasiliyor. Eger Kur'an-da ki "Ayet degistirilemezdir,koruyucuyuzdur" ayetini atacaksan bende o zaman da bir din cikarir "KIMSE DEGISTIREMEZ" kuralini koyardim bu degistirilmediginin kaniti olur muydu? Hayir olmazdi. Son Din olmasi dinin kaniti ise Tanri'nin 2 semavi dinde hataya dustugunu ve "sonsuz bilgeligi" ile celiskiye dustugunu ifade etmis olurdun. Yani gec bunlari kanitlayacak argumaniniz yok. Peygamber'leri Tanri'ya yakin mertebeye yukseltip Tanri'nin gucunu kisitliyorsun. Tanri kendini kabul ettirmek icin Din'e ihtiyaci yok e hadi oldu diyelim boyle kusurlu din gondermezdi.

Miraca ucuyormus,Ayi boluyormus,Can veriyormus,Denizi boluyormus gecin bunlari. Musa(?) emin ol denizi bolse idi ordakiler sihir falan demez Tanri'ya sizden cok iyi tapardi. Eger Peygamber bunu yaptiysa ki bana gore yapmadi Kizildenizi bolmesi bile diger insanlari etkilerdi. Buna da "Sihir derlerdi" dersin "tabi canim sihir de geç kim bilecekk " derim. Peygamberlerin imtihandaki muafligini katmiyorum bile. Simdi de dersin ki o kadar sinava tabi tutuldu bende derim ki emin ol arkanda Tanri oldugunu zannetse idin herkes olume bile giderdi. Ama yok el acip dua edip Tanri insanlarin savasina mudahale edip melek gonderiyormus. Tanri sirf kendi dinlerini reddetdi diye kimseyi cezalandirmaz. Niye Tanri peygamberlere muaflik taniyip biz insanlari sinava tabi tutuyor? Sizin dindeki Tanri esitsiz bir Tanri'dir ben bu Tanri'ya inanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 22 Ağustos 2019; 20:19:32 >

• quote:

Asus kardeşim kusura bakma senin seviyene inip ahlakımı bozamam
    Hocam çok alınıyorsan bir daha bu tür espriler yapmam, yada azıcık yaparım yalan söylemeyeyim şimdi.

• Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen beni etiketle,ben yaparım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler eski defterleri artık açmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.