Şimdi Ara

İnsanın kendini kandırması ve evlenmesi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki senede bir iş bul, ruh ikizim diye kendini kandırdığın birini bulup evlen, kira öde, çocuk yap ve uykularını mahvet, on, onbeş yıl içinde şanslıysan bir ev al.
    Yaşlanınca katalog dan lanet bir hastalık seç ve öl...!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Üç senede mezun oldum
    İki senede işe girdim
    Bir senede evlendim
    Bir sene olmadan çocuk oldu, sonra bir daha sonra bir daha...

Ruh ikizim yoktu ya da ben göremedim. Beğendiğim hoşlandığım biriyle evlendim.

Bekarken yemek yapmak sıkıntı değildi ama çamaşır bulaşık ev temizliği falan hep sıkıntıydı. Ev arkadaşımla evdeki tuvaletin birini kilitledik kullanmadık temizlemek gerekmesin diye

"Ev işi kadın işi diye bir şey yok, beraber yapacağız!" demeyen biri olursa evlilik kötü değil. Beğendiğin biriyse çok iyi bir şey evlilik.

Uykusuzluk oluyor ama akşam erkenden uyuyabilirsen o da olmaz aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerden sonra özel sektörde işe girdim, yan gelip yatıp üzerine prim aldım, istediğim şekilde mesai yaptım, şirket altıma son model araba çekti, limitsiz kredi kartı verdi, para harcamaya yer arıyordum, emek işi değil zeka işi olduğundan günde sadece 2 veya 3 saat mesai ile sorunsuz hedefleri gerçekleştirebildiğim için arta kalan zamanlarda kızlarla eğleniyordum.

Ardından kamu görevine atandım, işte o zaman anladım özel sektörde yan gelip yattığımı.

Kalıcı iş bulunca mahalle baskısı başladı evlenmem için.

Hatta iş yerinde bile müdür gelin adayı bulmuştu bile.

Ben de baskılara daha fazla dayanamayıp internetten tanımadığım 20 yaşında bir kızı ithal edip evlendim.

Çoluk çocuk vs derken kadın 10 sene sonra evden kaçtı.

Kadın evden kaçınca ben de yeniden sahalara döndüm, sanki dönüşümü bekliyormuşcasına kız bolluğunun içindeydim yine...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Emekli misin cem alım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çocuğunu kucağına alıp öpmesi, sana bir gülmesi her şeyi unutturuyor tavsiye ederim

• Teğet geçti...

• Sen bir flozofsun yaw nasıl düşündün bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.