Şimdi Ara

!!! UYKU FELCİ GEÇİRİYORUM..MUTLAKA BAKIN SİZDE YAŞIYOR OLABİLİRSİNİZ !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
7
Favori
105.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jrem

Biz buna karabasan diyoruz sanırım. Bana da oldu bir kaç kez.. O sırada uyanmak ve o histen kurtulmak için besmele çekin 3 kez hala uyanamadıysanız dua okuyun geçiyor. Ben bizzat denedim geçti.

dua okumasan geçmicekmiydi

in cin yapmıor bunu karabasanıda öle bişiy sanıo herkes tırsıo

genede insan bi besmele çeker

3 kez besmele ne alaka

ben hiç yaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mother North -- 16 Şubat 2007; 22:01:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mother North

quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Biz buna karabasan diyoruz sanırım. Bana da oldu bir kaç kez.. O sırada uyanmak ve o histen kurtulmak için besmele çekin 3 kez hala uyanamadıysanız dua okuyun geçiyor. Ben bizzat denedim geçti.

dua okumasan geçmicekmiydi

in cin yapmıor bunu karabasanıda öle bişiy sanıo herkes tırsıo

genede insan bi besmele çeker

3 kez besmele ne alaka

ben hiç yaşamadım...

Psikolojik olarak rahatlatır insanı o anda dua bence

• tmm rahatlatır ama adam muska yazar gibi sölemiş 3 kez besmele
  • bana geçen oldu.olayı bildiğim için hiç takmadım 10 sn sonra düzeldi.bende uykuma devam ettim.
  • karabasan falandeıl uykufelcı arkadaslar bunlar beyın tarafından oynanmıs oyunlardın lutfen bıraz acık goruslu olun...
  • Ben bunu çok sık yaşıyorum ama hiç takmadım hep aşırı stersden diye düşünmüştüm zaten öyleymişte bide sigaraya bağlıyodum ama alakaı yokmuş...
  • Bu olay sırasında kulaklarımda müthiş bir uğultu oluyor ve patlıyacaklarını zannediyorum..Ve uyandığım anda da 5 6 sny basım zonkluyor ve geçiyor..

Bu uğultu sizlerde de oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

bazılarıda karasaban diyor

eed bendede oluo karabasn o uçuk bile çıktı bende
  • bana 3 gün önce oldu.çok kötü bir şey
  • ben ilk defa uyku felci geçirdiğimde çok yorgundum uzun bir yolculuktan sonra uyumak için yatağa atmıştım kendimi. Ama bir tuhaflık vardı. Uyandığımda çok uykumun olduğunu hissediyordum ama kalkmak da istiyordum. Kendimi bıraktığım an uyuyup o an da rüya görmeye başlıyodum. İşin tersliği rüya görmeme rağmen uyanmak isterken ruya da görmeye devam ediyordum. İnsan o an soruyor. Uyanıksam neden rüya görüyorum diye. İkincisini de gene uzun bir yolculuktan sonra yaşadım. Bir tanesini gündüz halı saha maçından gelip uyuduğum zaman.. SAlondan gelen seleri duyuyordum konuşmaları duyuyordum. Ancak uyanamıyordum bir türlü. bir sonrakini yazın denizden gelince.. Hepsinin ortak noktası yorgun olmam ve sırt ustu uyumam Bende o esnada uyanmasam bile pozisyonumum değiştirmeye çalışırım. Ve hiç birisinde de tam manasıyla uyanmadım.. Geçmesini bekledim ve daha sonra huzurlu bir uyku...
  • sende ne hastalılar varmış da haberimiz yokmuş erinç
    dikkat et kendine
  • Dün geceye kadar bunu hayatım boyunca 10 kere falan yaşamıştım. Hep sırt üstü yatarken meydana geliyordu ve genelde çok yorgun olduğumda meydana geliyordu. Konuyu açan arkadaşın yazdığı sebeplerin neredeyse tamamı mevcuttu, uyku düzenim de çok bozuktur (forum sağolasun)

İlk 3-4 seferinde çok korkmuştum ancak sonradan olayı bildiğim için diğerlerinde "hadi geçsin de uyuyayım artık" diyordum. Yani kafam rahattı. Ancak dün ne olduysa artık, bütün gün bir uykusuzluk vardı üzerimde. Gece yattığımda arkadaşın bahsettiği seriye bağladım. Tüm gece boyunca 7-8 kere arka arkaya uyku felci geçirdim. En sonunda dayanamayıp kalktım. Başım ve boynum anlatılmayacak derecede ağrıyordu, yürümekte bile zorluk yaşadım. Biraz tv seyrettim ve uykumun bastırmasını bekledim. Sonra yatıp rahat rahat uyudum.

Ama alışık olduğum bu durumun sinir bozucu hale girmesi biraz kötü etkiledi.

• Ayrıca eklemek istediğim; dün bu yaşadığım atağın bir çoğu yan yatarken meydana geldi. Asıl sinirimi bozan şeylerden biri de bu oldu. Mantıken sırt üstü yatarken olması gerekiyordu.
  • banada oluyo bazen
  • hort()
    valla bana olmadı olmasını da istemem abime olmuştu çok korkmuş gece hepimiz uyandık sesinden
  • Daha önce yaşamıştım bunu. fena bişey zoeken gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Daha önce yaşamıştım bunu. fena bişey zoeken gibi

Zoeken en azından anlık bir korku, bu ise uzun sürüyor.

Ama ortak noktası, ikisinde de belli bir tecrübeden sonra korkmuyorsun.
  • Banada cok olurdu.. en son karabasanı gördükten sonra nedendir ama hiç gelmedi bir daha
  • hayır korkuyosun az önce birini farkında olmadan izledim korkudan tüm pencereleri kapattım valla çok kötü tırstım
    en son perili köşede öyle tırsmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

hayır korkuyosun az önce birini farkında olmadan izledim korkudan tüm pencereleri kapattım valla çok kötü tırstım
    en son perili köşede öyle tırsmıştım

O zaman yeterince tecrübe edinmemişsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.