Şimdi Ara

Uyku Felci (Karabasan) Tecrübeleriniz.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

20 yaşındayım karabasan veya uyku felci denen şey başıma hiç gelmedi.

Hakkında bildiklerim çocukluktan yetişkinliğe geçiş evresinde meydana geliyor ve korkuların bir bütünü. Rüyadayken görülmesine rağmen gerçek sanılıyor yani, uyurken yanınızdakini uyandırmaya çalışıyorsunuz veya bağırıyorsunuz. Rüyalarınızı yönlendiren sizsiniz sonuçta yanınızdakinin sizi duymayacağını veya onu dürttüğünüzde uyanmayacağını düşünüyorsunuz(uyanmayacağından, duymayacağından korkuyorsunuz) ve o uyanmıyor.
    Ekleme: Özellikle sırt üstü uyuyanların başına geldiğini duymuştum!

Karabasanın yaşamamamın sebebi bu olabilir:
    Lucid rüya çocukluğumdan beri yaşadığım bir durum. Yani rüyalarımı yönlendirebiliyorum. Düşündüğünüz gibi iyi bir şey değil. Yani karabasandan, kabuslardan kolayca kurtuluyorsunuz, uyanmak istediğinizde uaynıyorsunuz ama:
    Rüyalarımı yönlendirmeye başladığımdan beri (6-7 senedir bunu çok rahat yapabiliyorum) uyku düzenim alt üst olmuş durumda. 1 gündne uzun süre uyuyabiliyorum.
    (uyanmak istediğinizde uyanıyorsunuz ama geri uykuya dalıp rüya görmekten kendinizi alamıyorsunuz, yani kabuslar fantaziye dönüşüyor. Düşünsenize tüyanızda sizi öldürmek isteyen biri var ve siz onu oyuncak gibi oynuyorsunuz. Bunun dışında yapmak istediklerinizi bir düşünün işte gerçek hayatta yapamadığınız herşeyi yapıyorsunuz.)
    24 saatten fazla süre uyuyunca tabi doğal olarak 2 gün hiç uyumadan geçiriyorum hayalet gibi geziyorum ama sonuçta uyumak istesemde uyuyamıyorum.

Bununla birlikte benim durumum gayet iyi, lucid rüyalara takılıp günlerce uyuyan sadece yemek yemek ve tuvalete gitmek için kalkan insanlar tanıyorum.
    Ayrıca Lucid rüyalarda kimin rüyasında olduğunu bilmeden hareket edenler ki, başlarda çok kötü deneyimler yaşyabilirsiniz. (Yani kendi lucidiniz sanıp başkasının rüyasında oyuncak olabilirsiniz ve inanın berbat bir durumdur.)
    Lucid rüya görmeye başladıysanız, mutlaka bir imge edinin ve sizden başkası ne olduğunu bilmesin! (Bir renk, oyuncak, kalem, para) özellikli bir şey olmasına özen gösterin. Böylece kendi rüyanızda mı başkasının rüyasında mı olduğunuzu anlar ve ona göre hareket edersiniz. (Başkasının rüyasındaysanız mutlaka ama mutlaka ölmeye veya uyanmaya çalışın!!!)

Not: Karabasan halindeyken dua, ezan veya sure okumanız, haç çıkartmanız vs. işe yaramaz. Bunlar manevi inançlardır, korku veya ödül temellidir ve gendelde işe yaramaz. İşe yaraması için çok saf şekilde inanmanız gereklidir, yani hiç tereddütsüz bunlara inanmalısınız.

inception tarzı film leri bence izlemeyin siz

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

Hakkında bildiklerim çocukluktan yetişkinliğe geçiş evresinde meydana geliyor ve korkuların bir bütünü. Rüyadayken görülmesine rağmen gerçek sanılıyor yani, uyurken yanınızdakini uyandırmaya çalışıyorsunuz veya bağırıyorsunuz. Rüyalarınızı yönlendiren sizsiniz sonuçta yanınızdakinin sizi duymayacağını veya onu dürttüğünüzde uyanmayacağını düşünüyorsunuz(uyanmayacağından, duymayacağından korkuyorsunuz) ve o uyanmıyor.

Lucid rüya çocukluğumdan beri yaşadığım bir durum. Yani rüyalarımı yönlendirebiliyorum. Düşündüğünüz gibi iyi bir şey değil. Yani karabasandan, kabuslardan kolayca kurtuluyorsunuz, uyanmak istediğinizde uaynıyorsunuz ama:
    Rüyalarımı yönlendirmeye başladığımdan beri (6-7 senedir bunu çok rahat yapabiliyorum) uyku düzenim alt üst olmuş durumda. 1 gündne uzun süre uyuyabiliyorum.
    (uyanmak istediğinizde uyanıyorsunuz ama geri uykuya dalıp rüya görmekten kendinizi alamıyorsunuz, yani kabuslar fantaziye dönüşüyor. Düşünsenize tüyanızda sizi öldürmek isteyen biri var ve siz onu oyuncak gibi oynuyorsunuz. Bunun dışında yapmak istediklerinizi bir düşünün işte gerçek hayatta yapamadığınız herşeyi yapıyorsunuz.)
    24 saatten fazla süre uyuyunca tabi doğal olarak 2 gün hiç uyumadan geçiriyorum hayalet gibi geziyorum ama sonuçta uyumak istesemde uyuyamıyorum.

Bununla birlikte benim durumum gayet iyi, lucid rüyalara takılıp günlerce uyuyan sadece yemek yemek ve tuvalete gitmek için kalkan insanlar tanıyorum.
    Ayrıca Lucid rüyalarda kimin rüyasında olduğunu bilmeden hareket edenler ki, başlarda çok kötü deneyimler yaşyabilirsiniz. (Yani kendi lucidiniz sanıp başkasının rüyasında oyuncak olabilirsiniz ve inanın berbat bir durumdur.)
    Lucid rüya görmeye başladıysanız, mutlaka bir imge edinin ve sizden başkası ne olduğunu bilmesin! (Bir renk, oyuncak, kalem, para) özellikli bir şey olmasına özen gösterin. Böylece kendi rüyanızda mı başkasının rüyasında mı olduğunuzu anlar ve ona göre hareket edersiniz. (Başkasının rüyasındaysanız mutlaka ama mutlaka ölmeye veya uyanmaya çalışın!!!)

Not: Karabasan halindeyken dua, ezan veya sure okumanız, haç çıkartmanız vs. işe yaramaz. Bunlar manevi inançlardır, korku veya ödül temellidir ve gendelde işe yaramaz. İşe yaraması için çok saf şekilde inanmanız gereklidir, yani hiç tereddütsüz bunlara inanmalısınız.

inception tarzı film leri bence izlemeyin siz

Bence sen rüyalar üzerine biraz araştırma yap.

İnception çok abartıydı, en azından o kadar iyisini görmedim. Ama rüyalara yön vermek çok basit bir olaydır.

• Simdi hatırladım 7-8 yıl önce balkondan atladığımı görüyordum ayrıca bir de korsan gemisi görmüştüm..
  • O değilde rüyada yataktan düşmek fena oluyo birden uyanıyosun yataktasın
  • http://www.astralseyahat.com/ bu site astral seyahat hakkında bayağı bilgi veriyodu ama kapanmış şu an acılırsa bi bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı vida

O değilde rüyada yataktan düşmek fena oluyo birden uyanıyosun yataktasın

oha fizik kurallarına aykırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Düştüğünü rüyanda görüyosun ama aslında düşmüyosun.Gerçek zannedip bi uyanıyosunki hala yataktasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

Aha bende daha yeni bitirdim filmi tek başına izledim o iblis neydi öyle ;

/>

Aklım gitti iblisi sonradan fark ettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Düştüğünü rüyanda görüyosun ama aslında düşmüyosun.Gerçek zannedip bi uyanıyosunki hala yataktasın.

hee, bende rüya görürken gerçekte yataktan düşüyosun, uyandığında yataktasın sandıydımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahtuner_

http://www.astralseyahat.com/ bu site astral seyahat hakkında bayağı bilgi veriyodu ama kapanmış şu an acılırsa bi bakın derim

Spatyom Bu sitede astroloji, astral seyahat, mistizm ve daha bir çok şey mevcut. Yalnız üyelikler onaylama yöntemiyle yapılıyor!

Düzeltme: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 22 Haziran 2011; 17:00:18 >

• quote:

Lucid rüya görmeye başladıysanız, mutlaka bir imge edinin ve sizden başkası ne olduğunu bilmesin!
    (Bir renk, oyuncak, kalem, para) özellikli bir şey olmasına özen gösterin. Böylece kendi rüyanızda mı başkasının rüyasında mı olduğunuzu anlar ve ona göre hareket edersiniz. (Başkasının rüyasındaysanız mutlaka ama mutlaka ölmeye veya uyanmaya çalışın!!!)

Inception.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 22 Haziran 2011; 17:02:22 >

• Radyasyonu çok yediğimden dolayı yorgun oldugum her akşam olur yani 50den fazla yaşamışımdır. Kontrol altında alabildiğim için problem yok. Bazen 3 saat öyle mal gibi dururum..
  • ruhun uyanıyo bedenin uyanamıyo millet kabusla karıştırmış uyandığın halde vücüuduna hüküm veremiyosun sarılı bi mumya gibi yatakta çakılı kalıyon olay o sonra panik olup bedende tepki veriyo belli bi süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Haziran 2011; 17:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

Radyasyonu çok yediğimden dolayı yorgun oldugum her akşam olur yani 50den fazla yaşamışımdır. Kontrol altında alabildiğim için problem yok. Bazen 3 saat öyle mal gibi dururum..

• Bu uyurken düşme gibi şey banada oluyor.Aslında güzel sanki gerçekden düşüyormussun gibi. Birde çok yorgun olup yatınca sanki yatak dönüyormuş gibi bir his oluyor yani yattın ya gözlerini açınca ayaklarınla başın yer değiştirmiş gibi.Bikaçkerede karabasan olayı oldugibi heralde en uzunu birden fırladım yataktan oturuyorum ama nefes alamıyorum 15 saniye rahat nefes almak için uğraşmışımdır.

• Bu ne len yam yam gibi
  • 5-6 kez uyku felci geçirmişimdir ilkinde tam uykuya geçeceğim sırada böyle uçtuğumu hissettim sonra kafamın arkasına bişey çarpmış gibi oldu ve uyandığımı hissettim ve her tarafım kitliydi bi besmele çektim bekledim sonradan gitti öbürkülerde daha az korkmaya başladım bi besmele çekiyon gidiyo zaten artık korkmuyorum.Zaten uyku felcine girmeden önce hissediyorum ben gireceğimi ve kalkıp geri yatıyorum hiçbir şey olmuyor.
  • Haftada 3 4 kere bazen günde 3 kere geçirdiğim oluyordu.Okulda sırada uyuduğum sırada bile geçirdim.Sebebini çözemedim uyumaktan korkar oldum.Rüyalarımı genellikle kontrol ediyorum,acaba ondan bu kadar sık görüyor olabilirmiyim,çevremdeki kimse bu kadar sık olduğuma inanmıyor.Anlamıyorum vallaha yalan sölencek bir konuda marifette değil :S
  • 50-60 kez uyku felci geçirdim artık alıştım
    inanılmaz derecede çokçokçok kimsenın halal edemeyecegi dercede yüksek bir ses çıkıyor bazen hışırtı sadece çok fazla açı çekiyorum uykuda oldugumu çok iyi biliyorum. Uyanmak için elimi kaldırmaya çalışıyorum. Görünmez ama hissetigim hayaletmidir cinmidir nedirse üstümde oturuyor. elimi belli bi noktaya ulaştırdıgımda kalkıyorum . Yada kendimi uyandırmaya çalışıyorum. Bikeresinde gündüz olmuştu uyanmak için damagımı tıktıktık diye vurdurdum saolsun eşim sesi duydu beni uyandırdı... Çok kötü bişey 2-3 yıldır yaşamadım inş bidaha yaşamam.
    Bunda 10 yıl önce babam beni piskologa götürdü pikolok bişey yapamadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Haziran 2011; 17:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

Aha bende daha yeni bitirdim filmi tek başına izledim o iblis neydi öyle ;

/>

İblis White now kullanıyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.