Beyler acayip uyku sorunu çekiyorum gece olunca uyuyamıyorum bana şöyle yan etkisi olmayan reçetesiz hapı atınca hemen bayıltıcak bişey lazım önericeğiniz ilaçlar tırt olmasın rica ediyorum.
seroquel iç 25mg
quote:
Orijinalden alıntı: umut94
seroquel iç 25mg
Eczaneden temin edebilirmiyiz bu ilacı. Gerçekten etkili dimi hocam boşa kullanmıyım sağlam bi yapım var lanet olası bünye sanki uykuyla savaşıyo
uyku ilaçları uyku verir seni uyutmaz sen kendini belli bir saatte veya zamanda yatmaya zorlarsan yatamassın döner durursun yatakta uykun olsa bile
anestezik maddeler kullanman lazım
yada bira içmen lazım 3 kutu civarı uzun bi muhabbetten sonra alkolün verdiği uyuşuklukla mışıl mışıl uyursun
reçetesiz alınıyo fakat sana uygun ilacı doktor bilir. ben 7 senedir ilaç içiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dschannel
uyku ilaçları uyku verir seni uyutmaz sen kendini belli bir saatte veya zamanda yatmaya zorlarsan yatamassın döner durursun yatakta uykun olsa bile
anestezik maddeler kullanman lazım
yada bira içmen lazım 3 kutu civarı uzun bi muhabbetten sonra alkolün verdiği uyuşuklukla mışıl mışıl uyursun
Uyku düzenim yok şöyle 1 hafta soksam herşey yoluna girer diye düşünüyorum. aynen dediğin gibi yatağa gidiyorum 11 gibi dön allah dön dön allah dön abartısız söylüyorum saat 4'e 5'e kadar dönüyorum. Alkol için de yanlış kişi modellik yapıyorum ben vicut falan sağlam onu korumak için neler yapıyorum alkol falan yaklaşamaz
quote:
Orijinalden alıntı: umut94
reçetesiz alınıyo fakat sana uygun ilacı doktor bilir. ben 7 senedir ilaç içiyorum
Hangi bölüme gitmemiz lazım uyku problemi için psikiyatri mi ?