Şimdi Ara

Uyku modundan çıkamama & Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru1: Bilgisayarı uyku moduna geçirince fanlar duruyor ve pc kapanıyor. Power tuşuna basınca fanlar tam devir çalışmaya başlıyor fakat ekran gelmiyor.

Soru2: Kasa arkasında ses çıkışına bağlı speaker ile kasa önündeki ses çıkışına bağlı kulaklıktan aynı anda ses gelmiyor. Xp’de bu sorun yoktu.

İşletim sistemi Windows 7

Çözüm önerisi olanlardan yardım bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus_ -- 7 Ocak 2010; 23:57:19 >

• %100 hatasız olmayan bir işletim sisteminde bu tür hatalar çok normal
    taa ki windows 7'nin sp1'i çıkana kadar bu tür hatalar olacaktır.
    arkaplanda çalışan bir uygulama görüntünün gelmesine engel olabilir fakat
    Güncellemelerini yap , stabil olarak sorun kendiliğinden düzelebilir.
  • Bu sorun ne zaman ortaya çıktı?
  • xp'den win 7 ye geçince
  • sistemin hakkında daha fazla detaylı bilgi verebilirsen yardımcı olabilirim.ama 1.nci hatanın işletim sitemindne kaynaklanmadığını biliyorum.
  • Bu durumda Wİn7 most Wanted monitöründe LG ise tamamdır:)..
  • Windows 7'de güç ayarları kısmında plan ayarlarını değiştirin içinde ileri güç seçenekleri diye bir seçenek daha var . Oraya girince Sana birçok farklı seçenek sunan bir pencere gelicek. Uyku modu seçenekleri , görüntü seçenekleri , ekran seçeenekleri vs.vs.vs. oraya bi bakmanı tavsiye ederim.
    Örneğin uyku modunda girerken , çıkarken ne gibi tepkiler verileceği yada ekrana görüntü gelmesiyle ilgili seçenekler , bazı ince ayarlarda var yok değil
    yüzde olarak ayarlıyabileceğin durumlarda oluyor.

Ses sorunu içinde işletim sistemin lisanslı ise güncellemeni tavsiye ederim. Birde windows 7 ses ayar panelinde kulaklık , hoparlör ve HdMI gibi 3 seçenek var görmüüşsündür. kulaklık ve mikrofonun varsıyalan durumlarını değiştirip dene bi kaç karşılaşmıştım. Mesela kulaklık varsayılansa hoparlörü varsayılana al , hoparlör varsayılansa kulaklığı varsayılana al ölee bi dene istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.