Şimdi Ara

uykucu windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim pc deki sorun şu :
    çalışırken film seyrederken nette gezerken bilgisayarın uyku moduna geçmesidir işletim sistemi windows 7 dir (32bit) format dahil her yolu denedim
    ama olmadı bütün sürücülerimi güncelleştirdim yine durum aynı denetim masasındaki güç seçeneklerinden uyku modu ayarlarını hiçbirzaman şeklinde değiştirdim durumda bir değişme yok donanımsal bir arıza olabilirmi

2 ay evvel her zaman yaptığım gibi sadece içini elektrik süpürgesi ve fırça ile temizlemiştim ama gayet dikkatli bir şekilde bundan olabilir mi

bileşenler
    asus p5kpl-am
    xilence 600watt
    core2duo e4600 2,4
    seagate 500 gb 16mb
    kingston 2gb x2 ddr2800

yardımınız lazım arkadaşlar

• Cevabım yanlış olabilir ama BİOS'la ilgili bir sorun sanırım. ACPİ Mode ON seçeneğini aktifleştirip tekrar denermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu076

selam arkadaşlar
    benim pc deki sorun şu :
    çalışırken film seyrederken nette gezerken bilgisayarın uyku moduna geçmesidir işletim sistemi windows 7 dir (32bit) format dahil her yolu denedim
    ama olmadı bütün sürücülerimi güncelleştirdim yine durum aynı denetim masasındaki güç seçeneklerinden uyku modu ayarlarını hiçbirzaman şeklinde değiştirdim durumda bir değişme yok donanımsal bir arıza olabilirmi

2 ay evvel her zaman yaptığım gibi sadece içini elektrik süpürgesi ve fırça ile temizlemiştim ama gayet dikkatli bir şekilde bundan olabilir mi

bileşenler
    asus p5kpl-am
    xilence 600watt
    core2duo e4600 2,4
    seagate 500 gb 16mb
    kingston 2gb x2 ddr2800

Acaba Zarar Vermiş Olabilir Misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: [C] SouthPark ~ Mert [C]

quote:

selam arkadaşlar
    benim pc deki sorun şu :

bileşenler
    asus p5kpl-am
    xilence 600watt
    core2duo e4600 2,4
    seagate 500 gb 16mb
    kingston 2gb x2 ddr2800

zarar verdiğimi sanmıyorum olsa idi temizlikten sonra ilk açılışta olurdu gibi tahmin ediyorum daha çok elektriksel kusur gibi geliyor bana ancak evin pc yegelen elektrik hattını inanın pc yi yeni aldığım zamanda yaptırdım elektriksel veya güç kaynağı ile ilgili olduğunu veya temizlerken olduğunu sanmıyorum çünkü çok basitce fazla dağıtmadan kasa içi temizliği idi

bir şeyide atlamıtım özür dilerim bu uyku modunu bazen 1 dakida bir yapıyor bazen ise oturum boyunca hiç yapmıyor bazen de 5-10-30 dk bir yapıyor vallahi anlamış değilim klavye yada mause den kaynaklı olabilirmi hani hareket ettirdikce filan bir kısa devre yada kopma olmuş olabilirmi gözle görünür bir şey yok ama değerlendirmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu076 -- 8 Ekim 2011; 22:10:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C] SouthPark ~ Mert [C]

quote:

selam arkadaşlar
    benim pc deki sorun şu :

bileşenler
    asus p5kpl-am
    xilence 600watt
    core2duo e4600 2,4
    seagate 500 gb 16mb
    kingston 2gb x2 ddr2800

zarar verdiğimi sanmıyorum olsa idi temizlikten sonra ilk açılışta olurdu gibi tahmin ediyorum daha çok elektriksel kusur gibi geliyor bana ancak evin pc yegelen elektrik hattını inanın pc yi yeni aldığım zamanda yaptırdım elektriksel veya güç kaynağı ile ilgili olduğunu veya temizlerken olduğunu sanmıyorum çünkü çok basitce fazla dağıtmadan kasa içi temizliği idi

Bilemedim De Başka Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Belki

• teşekür ederim belki başaka arakdaşlar yardımcı olabilir
  • bazı donanımların uyku moduna geçişe sebep oluyor olabilir, bunu düzeltmek için komut istemine powercfg -devicequery wake_armed komutunu girin, çözülmezse sorunu başka yerde arayabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

bazı donanımların uyku moduna geçişe sebep oluyor olabilir, bunu düzeltmek için komut istemine powercfg -devicequery wake_armed komutunu girin, çözülmezse sorunu başka yerde arayabiliriz

dediğiniz komutu girdim ve HID fare ,klavye realtek pcie fe famly controller
    satırları geldi acaba bunlar mı bu problemi yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu076 -- 9 Ekim 2011; 0:15:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.