Şimdi Ara

Uykudan uyanamama durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karabasan da deniyor galiba. Uyanıyorum, gözlerimi açıyorum ama hareket edemiyorum. Bazen çok yüksek bi kulak çınlaması oluyor. Bazen nefes alamıyorum. O histen kurtulmaya çalışınca beni daha fazla etkilemeye başlıyor ve bunu sıklıkla yaşıyorum. Varmı benim gibi bi durumu olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırtüstü yatma geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku felci deniyor daha bugun 10-15 kez yasadim ust uste. Artik alistim tam uykuya dalacakken bi kulak cinlamasiyla her tarafinda karincalanma hissi geliyor kasildigini hissediyorsun hareket edemiyorsun nefesin daraliyor. 3-5 saniye bekleyip hareket edince aciliyor. En son gittim su ictim baska yatakta yattim duzeldi. Genelde ben asiri yorgun oldugumda ya da alkol aldigimda veya uyurken birkac kez uyandigimda oluyor. Eger cok sık oluyorsa bir doktora gorunun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 7 Mart 2017; 1:57:10 >
  • kardeşim boyun kilon nedir? arada horlarmısın? sende uyku apnesi olabilir. Sabahları yorgun kalkıyormusun? güniçerisinde hemen yoruluyormusun? çabuk sinirleniyormusun? bir kbb ye gitmeni tavsiye ederim. Düzenli aralıklarla bu hep oluyorsa karabasan değildir o
  • Çok sık oluyor. Ben de alıştım ama bazen çok rahatsız ediyor. Uzun süre nefes alamadığım zamanlar oluyor. Genetik bi durum galiba. Babam da çok yaşıyordu bu durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

kardeşim boyun kilon nedir? arada horlarmısın? sende uyku apnesi olabilir. Sabahları yorgun kalkıyormusun? güniçerisinde hemen yoruluyormusun? çabuk sinirleniyormusun? bir kbb ye gitmeni tavsiye ederim. Düzenli aralıklarla bu hep oluyorsa karabasan değildir o

Horlama ve çabuk sinirlenme durum olmuyor. Düzenli aralıklarla değil de gün içinde uyuduysam gece tekrar uyumaya çalıştığım sırada oluyor. Dediğiniz gibi bi kbb doktoruna görünmekte fayda var. Bu olayı tetikleyici solunum yolu bozuklukları olabilir.

• bende daha farklı oluyor ya aniden yarı uyanık hale geliyorum boynumda bi kramp hissi oluşuyor göslerimi açmaya çalışıyorum ama bi yandanda uyku agır basıyor ama sonunda gözlerimi açabiliyorum sanki gözlerimi o anda açmassam bişey olacakmış gibi bir his oluşuyor yaklaşık 4 sene önce falan başladı bu bende ilk zamanlar uyku uyutmuyordu ama artık alıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    10 yıl önce açıldı
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyumayı bırak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.