Şimdi Ara

Uyum sorunu yaşanırmı yaşanmazmı yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eyyyy Türk gençliği almayı düşündüğüm işlemci ile ekran kartı ve ram konusundaki düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle uyum konusunda yöneticiler sizlerde dahil ltf bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım şimdiden teşekkürler...
    İşlemci:AMD Athlon64 X2 6400+ 2x3.2GHz BOX/WOF
    Ekran kartı:ZOTAC GeForce 9800 GX2
    Ram:OCZ REAPER X 4GB 800 MHz DDR2 CL4 EB KIT (2X2GB)
    ayrıca psu için şunu almayı düşünüyorum THERMALTAKE 750 WATT TOUGHPOWER sizce bu alacağım işlemci,ekran kartı,ram için yeterlimidir...

• quote:

Orjinalden alıntı: N_Ozgur_Dbay

eyyyy Türk gençliği almayı düşündüğüm işlemci ile ekran kartı ve ram konusundaki düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle uyum konusunda yöneticiler sizlerde dahil ltf bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım şimdiden teşekkürler...
    ayrıca psu için şunu almayı düşünüyorum THERMALTAKE 750 WATT TOUGHPOWER sizce bu alacağım işlemci,ekran kartı,ram için yeterlimidir...

AMD Athlon 64 hiç tavsiye etmiyorum... Zaten AMD de tavsiye etmiyorum... Nedenlerine gelince: 1) AMD Athlon 64'lerin SATA HDD'lerle bir araya geldiklerinde sorun çıkardıkları haberi dolaşıyor ortalıkta. Bunu yaşayan bir kişiye ben de şahit oldum. HDD'yi IDE yapınca sorun çözülmüştü. 2) Ayrıca AMD'lerde sıcaklık sorunu var(mış) ve bildiğim kadarıyla özellikle de 64'lerde.. 3) AMD ATI ile Intel de Nvidia ile anlaşmalı (birlikte daha iyi çalışıyorlar) ve şu anda Intel-Nvidia daha önde. Tüm oyunlar nvidia-intel'e göre yapılıyor (neredeyse). NOT: ATI severler hemen coşmasınlar yapılan araştırmalara göre bu sektörde 5 senelik periyodlar var ve bu periyodlarda bir firma daha önde oluyor ama bunu 5 seneden fazla korumakta zorlanıyor(muş). İsteyenlere ilgili makaleyi gönderebilirim. Şu an Intel-Nvidia'nın önde olduğu su götürmez. AMD-ATI yetişmeye çalışıyor ancak Intel yanlısıyım şu an.
    Ekran kartı güzel. Ram de güzel. PSU için Thermaltake çok şaibeli şikayet eden çok ama bu konuyu yine de kullananlara bırakıyorum. Bence BeQueit gibi bir marka seçsen daha iyi edersin. DarkPower 800W tam sana göre. Benim fikirlerim bu. Ayrıca bir dahaki sefere bu konuyu "dahili bileşenler" bölümüne açarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 15 Mayıs 2008; 22:27:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Orjinalden alıntı: N_Ozgur_Dbay

eyyyy Türk gençliği almayı düşündüğüm işlemci ile ekran kartı ve ram konusundaki düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle uyum konusunda yöneticiler sizlerde dahil ltf bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım şimdiden teşekkürler...

AMD Athlon 64 hiç tavsiye etmiyorum... Zaten AMD de tavsiye etmiyorum... Nedenlerine gelince: 1) AMD Athlon 64'lerin SATA HDD'lerle bir araya geldiklerinde sorun çıkardıkları haberi dolaşıyor ortalıkta. Bunu yaşayan bir kişiye ben de şahit oldum. HDD'yi IDE yapınca sorun çözülmüştü. 2) Ayrıca AMD'lerde sıcaklık sorunu var(mış) ve bildiğim kadarıyla özellikle de 64'lerde.. 3) AMD ATI ile Intel de Nvidia ile anlaşmalı (birlikte daha iyi çalışıyorlar) ve şu anda Intel-Nvidia daha önde. Tüm oyunlar nvidia-intel'e göre yapılıyor (neredeyse). NOT: ATI severler hemen coşmasınlar yapılan araştırmalara göre bu sektörde 5 senelik periyodlar var ve bu periyodlarda bir firma daha önde oluyor ama bunu 5 seneden fazla korumakta zorlanıyor(muş). İsteyenlere ilgili makaleyi gönderebilirim. Şu an Intel-Nvidia'nın önde olduğu su götürmez. AMD-ATI yetişmeye çalışıyor ancak Intel yanlısıyım şu an.
    Ekran kartı güzel. Ram de güzel. PSU için Thermaltake çok şaibeli şikayet eden çok ama bu konuyu yine de kullananlara bırakıyorum. Bence BeQueit gibi bir marka seçsen daha iyi edersin. DarkPower 800W tam sana göre. Benim fikirlerim bu. Ayrıca bir dahaki sefere bu konuyu "dahili bileşenler" bölümüne açarsan sevinirim.

thunderwatcher sana başka bi sitenin önemli pc yöneticisinin yazdıklarını hatırlatıyorum
    1.AMD işlemciler neden nVidia cipsetleriyle üst düzey performans veriyor?
    2.Sata IDE ye gelince boot edilen disk hangisi ise biostan onu secersin.
    3.Be Quiet power alıncaya kadar da istediğin thermaltake alsan daha iyi olur. Be Quiet yaramaz yani
    k.bakma ama arada kaldım tam bi amd-intel kapışmasına çevirdim

• Ben şahsi tecrübelerim ve sitede karşılaştığım konulara göre derleme bir cevap yazdım ama son karar sonuçta sana ait. Intel Nvidia sistem kurmanı öneriyorum...
  • Konu gereksız tartısmalara gebe kalıyor.
    Su bır gercekkı ıntelın en ıyı ıslemcısı amdnın ıyı ıslemcısınden ıyıdır ama ıntelın her ıslemcısı amdnın her ıslemcısinden ıyı degıldır... once bunu herkes bı anlasın.

Arkadasım Anladıgım kadarıyla sen oyun oynıcaksın ıslemcın cok guzel ekran kartında cok guzel oncelıkle
    Her fırmanın ıyı oldugu alanda tercıh yapmıssın tebrık edıyorum.
    ama ıslemcını bence biraz daha kıyarak Phenom 9750 sevıyesıne cekmenı Tavsıye edıyorum. Bolelıkle Makınenı daha gec upgrade edersın..

Psuya gelınce Ben cooler masterın 600 watlıgını kullanıyorum cokta memnunum.
    Biende olabilir yada Thermal take de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastery -- 15 Mayıs 2008; 18:22:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

Konu gereksız tartısmalara gebe kalıyor.
    Su bır gercekkı ıntelın en ıyı ıslemcısı amdnın ıyı ıslemcısınden ıyıdır ama ıntelın her ıslemcısı amdnın her ıslemcısinden ıyı degıldır... once bunu herkes bı anlasın.

Arkadasım Anladıgım kadarıyla sen oyun oynıcaksın ıslemcın cok guzel ekran kartında cok guzel oncelıkle
    Her fırmanın ıyı oldugu alanda tercıh yapmıssın tebrık edıyorum.
    ama ıslemcını bence biraz daha kıyarak Phenom 9750 sevıyesıne cekmenı Tavsıye edıyorum. Bolelıkle Makınenı daha gec upgrade edersın..

Psuya gelınce Ben cooler masterın 600 watlıgını kullanıyorum cokta memnunum.
    Biende olabilir yada Thermal take de olabilir.

mastery bu işlemcimi AMD PhenomX4 9750 Agena 4x2.4GHz BOX ???
  • sen en temizi biraz daha bekle 6 çekirdek al :D önümüzde üçüncü çeyrkte çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.