Şimdi Ara

Uyumalıyım uyuyamıyorum uyumak istiyorum uyumalıyım uyumalıyım uyumalıyım uyumalıyım uyumalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 3 ay önce işten ayrıldım ayrılmadan önce 2:30 -3:00 sularında gözlerimi yumar 08:00 olmadan kalkardım yani 5 saat fakat işten ayrıldıktan sonra daha da kontrol edilemez bir noktaya geldi benim için..çıktığım günden beri 05:00 gibi yatıyor ve 13:00 - 14:00 gibi uyanıyorum haliyle hem çok şey kaçırmış oluyor hem de sağlığımdan olmuş oluyorum doğal olarak kalktığımda ise agresif oluyorum ne yaptım ne ettim erken uyuyamadım

spor yaptım (20:00-bitirdim-)
    eve geldim duş aldım (20:30 -bitirdim-)
    yatağa girdim (saat 21:00)
    kitap okudum 1 saat o sürdü (saat 22:00)
    kitabı kapattıktan sonra uykumun gelmediğini farkettim
    uykum geldi gözlerimi kapadım (saat:05:32)

bi 20 dakika önce uyandım (13:24)

aşırı derecede gerginim böyle devam ederse tembellikten kurtulamayacağımı ve çok üşengeç biri olacağımı hayatın her alanında pasif,özgüvensiz ve sönük bir tip olacağımı düşünüyorum.

not: enstrüman çalıyorum yeni bi enstrüman öğreniyorum dansçıyım dans etkinliklerim var hafta da 3 gün gym'e gidiyorum python ve ruby on rails yazıyorum her gün kitap okuyorum satranç öğrenmeye çalışıyor ve kendimi bu alanda geliştiriyorum her gün biraz ingilizce çalışıyorum ve her gün en az 4-5 makale okuyor ve bir dizi izliyorum yerine göre bazen film de tercih edebiliyorum dolayısıyla bu kadar meşguliyet varken bile bedenim yorgun düşmüyor ki ben erkenden uyuyayım ne yapmalı bu bedeni nasıl teskin etmeli ahali bu konu trollükten gırgırdan şamatadan uzak bir konu olursa sevinirim..

not: melisa çayı sarı kantaron çayı bir işe yaramıyorum.

• Gece 5:30 sularında yattım saat 11 sularında uyandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli uyuyorum
    6 yıl önce açıldı
    Uyumak istiyorum
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.