Şimdi Ara

Sürekli uyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü son sözlü sınavım var ders çalışmam lazım ama sürekli uyuyorum. Yarım saat uzanayım demiştim 2.5 saat uyumuşum ne içsem uykum açılır su 3 gün hiç uyumamam lazım yoksa kalacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ciddileşelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum depresyonda felansan insan sürekli uyumak ister bir de burun kemiğin de deviasyon varsa iyi nefes alamayıp halsiz düşüyorsundur bunun gibi bir çok sebep olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -13-

Dostum depresyonda felansan insan sürekli uyumak ister bir de burun kemiğin de deviasyon varsa iyi nefes alamayıp halsiz düşüyorsundur bunun gibi bir çok sebep olabilir.
    hocam depresyondayım ve ilaç kullanıyorum ondan herhalde. şu 3 gün uyumamam lazım ama ne içsem işe yarar enerji içeceği etkili olur mu mesela?

• ben de ilaç kullanıyorum. her akşam 17-17.30dan sonra gözlerim ağırlaşıyor ya. deli gibi uykum var. sarhoş gibi oluyorum zar zor durabiliyorum 23.00'a kadar falan.

not: ilaç alış saatim 20.00
  • Kahve,elma,çay,çikolata vb gibi şeyler uyku acıyor
    Ayrıca uykun geldiğinde odayı havalandır, yüzünü soğuk suyla güzelce yıka ve koltuk altını da ıslat soğuk suyla
    5 dk esneme hareketi de yaparsan güzelce uykun açılır
    Ama sana tavsiyem böyle yarım saat kestirmek ara ara çok iyi geliyor alarm kurup bir dene derim :)

• al bi magnezinc geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun süre çalışamıyorum.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -13-

Kahve,elma,çay,çikolata vb gibi şeyler uyku acıyor
    Ayrıca uykun geldiğinde odayı havalandır, yüzünü soğuk suyla güzelce yıka ve koltuk altını da ıslat soğuk suyla
    5 dk esneme hareketi de yaparsan güzelce uykun açılır
    Ama sana tavsiyem böyle yarım saat kestirmek ara ara çok iyi geliyor alarm kurup bir dene derim :)
    en son alarm kurup 30 dk uyuyayım dediğimde 5 saat uyumuştum hocam

• Dostum ben çok uykusuz kalma derim çünkü beynin o gün öğrendiklerini uykuda kaydediyor yani yeterli uyku alamazsan çabucak unutabilirsin

• bu bende de var işin ironik kısmı gece uyuyamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.