Şimdi Ara

Uyusam mi yav?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz uyumama rekorunu kirmak istiyorum.Su an 34. Saatteyim 16 saat sonra uyuyabilecegim.Ama icimden gelmiyor.uykum da yok kafein aldim ama yorgun hissediyrum.Cok ihtiyac duymuyorum uykuyasu anda.Ama soyle bir sey var ki yarin 6:30`a gelmek hedefim.Cok zamn sikilirim byagi
    Yani kisaca basladigim isi bitirme istegi vs mantikli dusunce diyebiliriz sizce ne yapayim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• uyu olm sanki nescafe sponsor oldu sana 50 saat uymasan ne olcak
  • Bence bu kadar ilerlemişken pes etme, canın sıkılıyorsa oyun oyna, film izle, sevgilin falan varsa onu ara gece gece uyku kaçırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 7 Haziran 2012; 3:24:24 >
  • Sonra uyumaya çalışırken göz kapakların feci halde acıyabilir ve kapatmakta zorlanabilirsin, tecrübe ile sabittir. :(
  • Yat derim. 50 saatin sana kazandiracagi sey yok, kaybettirecegi cok. Bir insan en fazla 11 gun uykusuz kalabilirmis. Tabii bunyeye gore degisir. Yorgunluk hissediyorsan kesinlikle yatmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorgunluk cok yogun degil.Ama yine de ne geregi var? Elimden geleni ya0tim,ancak bahsettigim sey daha fazlasini yapabilirim ama sikici oluyor biryerden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertonik -- 7 Haziran 2012; 3:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertonik

Yorgunluk cok yogun degil.Ama yine de ne geregi var? Elimden geleni ya0tim,ancak bahsettigim sey daha fazlasini yapabilirim am sikici oluyor biryerden sonra.

Şeytan ayrıntıda gizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu gece açıklanırmı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yorgunluk cok yogun degil.Ama yine de ne geregi var? Elimden geleni ya0tim,ancak bahsettigim sey daha fazlasini yapabilirim am sikici oluyor biryerden sonra.

hadi ya o ne demek vay uykusuzluk iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmanxxl

quote:

Şeytan ayrıntıda gizli

Yapma lan sesli guldum millet gelir simdi.Tabletin berbat klavyesi sagolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmanxxl

quote:

Şeytan ayrıntıda gizli

• Neyse dayanayim bari

• quote:

Biliyorsunuz uyumama rekorunu kirmak istiyorum.Su an 34. Saatteyim 16 saat sonra uyuyabilecegim.Ama icimden gelmiyor.uykum da yok kafein aldim ama yorgun hissediyrum.Cok ihtiyac duymuyorum uykuyasu anda.Ama soyle bir sey var ki yarin 6:30`a gelmek hedefim.Cok zamn sikilirim byagi
    Yani kisaca basladigim isi bitirme istegi vs mantikli dusunce diyebiliriz sizce ne yapayim?

of çok sakat var
  • 27 saat falan dayandım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

27 saat falan dayandım ben

26 dk sonra 37 olacak.

• Bu çocuğun mesajlarını görünce ilk defa forumda yaş ortalamasının düşmesinden şikayet ettim.
  • ''Bilgisayar başında öldü'' haberini almamıza az kaldı o zaman.
    Ben haber sitelerinde ki yerimi alayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

''Bilgisayar başında öldü'' haberini almamıza az kaldı o zaman.
    Ben haber sitelerinde ki yerimi alayım..

Elimde telefonla yataktayim su an

• Benimde bir arkadaşım vardı.Senin gibi 50 saat uyumamaya çalıştı.2 gün sonra öldü.Bence git yat
  • Git tahin pekmez falan ye ;) Hatta git kasaplar açılınca yarım kilo incik al kızart ye. 12. şafağı görürsün ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Yat derim. 50 saatin sana kazandiracagi sey yok, kaybettirecegi cok. Bir insan en fazla 11 gun uykusuz kalabilirmis. Tabii bunyeye gore degisir. Yorgunluk hissediyorsan kesinlikle yatmalisin.

IBM Turk makıne parkı goctugunde tum sıstemı gerı getırene kadar 193 saat kaldık orada ayakta kalabılemek ıcın sekerlı ıcecekler vs ıcıyorduk pek bısey yemıyorduk. Gunduz ruyaları goruyorduk zaten uykuya degıl ruya gormeye ıhtıyac duyuyor ınsan. Ruya gordukce aklına gelen her seyı bır hayale baglamaya baslayınca bıraz durum duzelıyordu.

En son eve nasıl goturuldugumu hatırlamıyorum sona kalan 6 kısıden bırı ıdım sanırım yıl 1999 olması lazım rekorumdur.. 9,5 gun fılan sanırım manyajk bır mesaı ucretı almıstım hıc unutmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.