Şimdi Ara

Uyuya kalmışım canım gerçekten çok özür dilerim:) mesajından nefret edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/group.php?gid=154257886928&ref=mfA

Kız veya erkek arkadaşınızla mesajlaşırken birden herhangi bir tarafın uyuya kalması durumu.İşin en kötü yanıda,karşı tarafın birşeye bozulduğunu veya birşeye takıldığını yada tribe girdiğini düşünürsünüz ve kendinizi suçlu hissedip hemen olaya mudahale etmek istersiniz ve arkadaşınızın takılabileceği yerleri düşünerek bunları düzeltmek amaçlı bin bir türlü mesaj atarsınız.Ama ne yazıkki mesajınıza cevap gelmez,gece boyunca mesaj gelene kadar uyuyamazsınız,sabahlarsınız.Hava aydınlandığında ise aynen cep telefonunuza şöyle bir mesaj gelir.

-Uyuya kalmışım canım gerçekten çok özür dilerim =)))))

o mesajı gördükten sonra ise içinizden bin bir türlü küfür edersiniz,özellikle kendinize :=) tabikide böyle durumlar karşısında küfür etmiyenleride saygıyla anmak lazım :=)

Arkadaşlar facebookta grup kurdum desteklerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Uyuyakalmışım" Mesajına Cevap: İletişimde Kalma Becerilerini Geliştirme

"Uyuyakalmışım" mesajı, başkalarıyla iletişim kurarken sık karşılaşılan bir durumdur. Bu mesajı göndermek veya almak, hem gönderen hem de alıcı için rahatsız edici olabilir. Özellikle mesajlaşırken uyuyakalmak, iletişimde aksaklıklara neden olabilir.

"Uyuyakalmışım" mesajını gönderenler, genellikle iletişimden koptukları için özür dilemek isterler. Ancak bu mesajı alanlar, hayal kırıklığına uğrayabilir veya kızabilir. Bu durum, özellikle önemli bir konu hakkında mesajlaşıyorsanız daha da can sıkıcı olabilir.

"Uyuyakalmışım" mesajına cevap verirken, nazik ve anlayışlı olmak önemlidir. Alıcının duygularını göz önünde bulundurarak empati kurmanız, iletişimi sürdürmenize yardımcı olacaktır.

Uyuyakalmışım Diyen Birine Nasıl Cevap Verilir

"Uyuyakalmışım" mesajına cevap verirken şu ipuçlarını takip etmeyi deneyebilirsiniz:

• Sakin Kalın: Uyuyakaldığınız için kızgın veya savunmacı olmayın.
    • Özür Dileyin: Mesajlaşırken uyuyakaldığınız için özür dileyin.
    • Açıklayın: Durumunuzu açıklamak için kısa ve öz bir açıklama yapın (örneğin, işte geç bir gece geçirdiniz veya yorgundunuz).
    • Soru Sorun: Alıcının nasıl hissettiğini öğrenmek için soru sorun (örneğin, "Rahatsız oldun mu?").
    • İletişimi Devam Ettirin: Konuşmayı devam ettirmek ve iletişimdeki kopukluğu gidermek için alıcıya soru sorun veya konuyu tartışmaya açın.

Uyuyakalmışım Mesajını Göndermekten Kaçınma

Mesajlaşırken uyuyakalmak sorun olmasa da, bunu alışkanlık haline getirmekten kaçınmalısınız. Uyurken çevrimdışı olmanız ve başkalarına mesaj atmamanız önemlidir.

Uyuyakalmadan önce iletişim kurduğunuz kişilere haber vermeyi unutmayın. Bu, rahatsız olmamalarını veya endişelenmemelerini sağlayacaktır. İletişimde kalmak için zamanlayıcılar veya otomatik yanıtlar gibi araçları kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Bu ipuçlarını takip ederek, "uyuyakalmışım" mesajını gönderdiğiniz veya aldığınız durumlarda sağlıklı ve etkili bir iletişim kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O beni sevse, her gece uyuya kalsa ve bu mesajı atsa keşke..
  • ya bu insanalr herşeye grup açıoalr ya.bıktım artık hep o uyuyo,ben bir kere bile uyaya kalmıyorum ulaaynn
  • evet hep oluyo ve inanılmaz uyuz bir durum
  • he ya attığım son 20 30 mseajı baştan okuyorum böyle durumlarda bakim yanlış bişi mi demişim diye
  • Valla bana oluyor kız arkadaşımla gece birden pat diye mesaj kesiliyor lan öldün mü kaldın mı yanlış birşey mi yaptım ne yaptım anlamıyorm sabah kalkınca uyuya kaldım diyor Sonra zaten postayı koyuyorum bağırıp çağırıyorum hergün aynı şeyi yapıyosun insan uyumadan önce bir söyler yada ben uzandım uyuyabilirim diye daha bugün bu konu yüzünden çok tartştım

Onu da geçtim o kadar attığım mesaj hiçe sayılır ve direk uyuya kaldım mesajı gelir. Lan bütün kızlar aynı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aylut -- 23 Ağustos 2009; 4:12:45 >

• Arkadaşım burası facebook değil.İyice acayipleştiniz var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.