Bildirim
uyuyamıorummmmm!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
6 gün uyumadan mı durdun? Eğer öyle değilse bugün uyuma hiç.. Yarın akşam 8 de uyursun zaten. -
7 de yatıyorum demişsin
yatma
o gece çok güzel uyursun -
uyku düzensizliğinden . Uyku alışkanlığını düzene sokarsan sorun çekmiyorsun bak mesela bende kaçtı uyuyamıyorum. -
Benimde aynı 6-7 den erken uyuyamıyorum -
ben de uyuyamıyorum bu nba mahfetti uyku düzenimi -
yok 6 gundur sadece 6 ve 7 den sonra sızıyorum saatlerce yatakta donsem bile butun gun yorulsam bile malessef -
her gün sabaha kadar oturuyosun bünyeyi belli bi uyku saatine alıştırıyosun. gece yatmak istediğin saatten önce biraz kültür-fizik egzersizleri yap. yor bünyeyi fiziksel olarak. bi kase de yoğurt ye mışıl mışıl uyursun -
Ama çok keyifli olur ha sabaha kadar oturup sonrasında yatmak..
-
Bendede tam tersi bir sorun var
Aksam hava kararınca uykum geliyor hemen.
gece yarısı olmadan uyumak istemediğim için sürekli uyur gezer gibiyim hava karardıktan sora
Dün aksam arkadaslarımın evine misafirliğe gittiğimde bile 15 dak kadar uyudum
hele film izlerken tam bir felaket giriş yazıları ile uykuya dalıyorum bitiş sesi ile uyanıyorum
Bunada bir çözüm varsa işime yarar doğrusu.
Çoçukluktan buyana sürekli düzenli uyumusumdur 26 yasındayım -
2 bardak ayran+ 1 bardak süt bu beni hayata döndüren, bu problemi kökünden hallettiren bir mucize... -
quote:
Orjinalden alıntı: zamirpolen
gece yarısı olmadan uyumak istemediğim için sürekli uyur gezer gibiyim hava karardıktan sora
hele film izlerken tam bir felaket giriş yazıları ile uykuya dalıyorum bitiş sesi ile uyanıyorum
Çoçukluktan buyana sürekli düzenli uyumusumdur 26 yasındayım
eğer durum bu kadar ciddiyse henüz erken diycem ama sen yine de bi şekerini ölçtür
-
Uykusuzluğun çeşit çeşit nedenleri vardır, doktora gitmelisin, gerçekten perişan eder insanı. Psikolojik nedenleri de olur, biyolojik nedenleri de... -
bilgisayar başında gece geç saatlere akdar zaman geçiriyormusun -
@ZUĞAŞİBERE
kalbimde ritm bozuklugu var o nedenle dr gittim gecen hafta şekerim normal ama kandaki yağ oranı yüksek çıktı.
Bence alıskanlıklardan dolayı böyle sabah kalkınca Dilber halanın da dediği gibi "Dipçik" gibiyim
Kusura bakma senin konunuda kirlettim -
quote:
Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy
Çoçukluktan buyana sürekli düzenli uyumusumdur 26 yasındayım
Ayni sorun bende de var asla sabahlayamiyorum saat 9-10 oldugunda yatakta oluyorum. Bi caresi varmidir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X