Şimdi Ara

Sıcaktan Uyuyamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş sıcaktan uyunmuyor. Var mı benzer sorunları yaşayan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• çok sıcak var cidden bu hava ne ya

• Bunaltıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdeniz bölgesi hariç insanların sıcak demesini anlayamıyorum. doğuda desen en azından geceleri soğuk oluyor uykunuzu alıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mesela bu saat oldu uyuyamadım özellikle bacaklarım çok huzursuzlanıyor yazın. Soğuk havada hiç sorun yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

akdeniz bölgesi hariç insanların sıcak demesini anlayamıyorum. doğuda desen en azından geceleri soğuk oluyor uykunuzu alıyorsunuz

Katılıyorum biz akdenizde 40 derece sıcakta geziyoruz yatıyoruz adamlar istanbulda oo çok sıcak bittik yeah diye aglıyor.

• OOYEAHH kullanıcısına yanıt

E ama sıcak işte abicim sen 40 derece sıcağa alışkınsın diye ne yapayım sıcak değil oh yeah mi diyeyim sanki akdenize laf ediyormuşuz gibi

O zaman seni istanbula alsak burası çok soğuk desen doğulularda senle maytap geçsin burayı görmemiş ağlıyorlar desin olur mu böyle iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Haziran 2021; 12:4:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

E ama sıcak işte abicim sen 40 derece sıcağa alışkınsın diye ne yapayım sıcak değil oh yeah mi diyeyim sanki akdenize laf ediyormuşuz gibi

O zaman seni istanbula alsak burası çok soğuk desen doğulularda senle maytap geçsin burayı görmemiş ağlıyorlar desin olur mu böyle iş

Sıcak degil deme demiyorum orasıda mutlaka sıcak ama sen orda sıcak diyorsan biz burda napalımki ha şimdi biri çıkıp akdeniz ne Urfa sıcagını görün dese oda kendince haklı çünkü ben orayıda gördüm meali şu ki bence şükredin yine ordaki sıcaga demek istiyorum.

• OOYEAHH kullanıcısına yanıt

Haklısın galiba hocam

• daha hazirandayız. temmuz ağustos var abbbooooooooooovvv.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.