< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sıcaktan Uyuyamamak
-
-
çok sıcak var cidden bu hava ne ya
-
Bunaltıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akdeniz bölgesi hariç insanların sıcak demesini anlayamıyorum. doğuda desen en azından geceleri soğuk oluyor uykunuzu alıyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mesela bu saat oldu uyuyamadım özellikle bacaklarım çok huzursuzlanıyor yazın. Soğuk havada hiç sorun yok ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
akdeniz bölgesi hariç insanların sıcak demesini anlayamıyorum. doğuda desen en azından geceleri soğuk oluyor uykunuzu alıyorsunuzKatılıyorum biz akdenizde 40 derece sıcakta geziyoruz yatıyoruz adamlar istanbulda oo çok sıcak bittik yeah diye aglıyor.
-
E ama sıcak işte abicim sen 40 derece sıcağa alışkınsın diye ne yapayım sıcak değil oh yeah mi diyeyim sanki akdenize laf ediyormuşuz gibi
O zaman seni istanbula alsak burası çok soğuk desen doğulularda senle maytap geçsin burayı görmemiş ağlıyorlar desin olur mu böyle iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Haziran 2021; 12:4:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76E ama sıcak işte abicim sen 40 derece sıcağa alışkınsın diye ne yapayım sıcak değil oh yeah mi diyeyim sanki akdenize laf ediyormuşuz gibi
O zaman seni istanbula alsak burası çok soğuk desen doğulularda senle maytap geçsin burayı görmemiş ağlıyorlar desin olur mu böyle iş
Sıcak degil deme demiyorum orasıda mutlaka sıcak ama sen orda sıcak diyorsan biz burda napalımki ha şimdi biri çıkıp akdeniz ne Urfa sıcagını görün dese oda kendince haklı çünkü ben orayıda gördüm meali şu ki bence şükredin yine ordaki sıcaga demek istiyorum.
-
Haklısın galiba hocam
-
daha hazirandayız. temmuz ağustos var abbbooooooooooovvv.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X