Şimdi Ara

Uyuyamıyorum! Nasıl Çözerim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, herhangi bir işte çalışmıyorum yani evdeyim.
    Vücut alışmış, sürekli geceleri ayakta olup sabahları ise uyuyorum. Genelde sabah 7-8 gibi uyuyup akşam 6 gibi kalkıyorum.
    Hiç memnun değilim. Dün bunu bozmaya karar verdim ve sabah 7-8 de uyuyacağım yere uyumadım, akşam 8 e kadar. Planım 11 12 gibi uyumaktı fakat telefona bakarken içim geçmiş 8 gibi uyumuşum ve tam 4.5 saat sonra uyandım gece 00:30 du. Yani gece 1 e gelirken uyandım.
    O saatten beri ayaktayım, 4 gibi yatağa tekrar girdim ne yaptıysam aha gene uyuyamadım saat 7:22 şuan. Gözümde tık uyku yok. Uykuya düşük birisiyim normalde, 10-12 saat uyuyorum fakat geceleri asla uyuyamıyorum ve şuanda hiç uykum yok fakat düzene girmek için uyumak istiyorum.

Nasıl bir çözüm bulurum bu soruna ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Butun gun kahve soguk dus disarida gezip eve gelmeyip aksam 10 30 a ladar uyumayacaksin sonra uyursan duzelirsin. B3nim taktik bu

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Butun gun kahve soguk dus disarida gezip eve gelmeyip aksam 10 30 a ladar uyumayacaksin sonra uyursan duzelirsin. B3nim taktik bu
    Hocam işte o dediğin gezme olmuyor birkaç ay önce birkaç günlüğüne biryerde tezgahtalık yaptım kıyafet satıcısında, mini taburenn üzerinde ağzım açık uyumuşum insanların içinde biride bayram vakti çarşının içni düşünün, ben dışarda bile uyurum dayanamam uykum olunca ama bu dediğim gece için geçerli değil olmuyor

• O zaman bu berbat yasantina devam edeceksin

• Hocam evden çıkmadan ve kalp ritminizi bozmadan değiştiremezsiniz. Koşu yapın. mesela akşam üzeri sağlam bir koşu başlangıcı yapıp akşam 9 gibi yatın. o yorgunlukla uyursunuz. daha sonra ilerletin koşunuzu ve evden bi çıkın artık :D
  • Haftasonları çalışmadığım için aynı sorun bende de oluyor. Hafta içi çalışınca bünye yoruluyor, uyku geliyor. Hafta sonu bütün gün evde oturunca gece uykum gelmiyor. Çözüm vücudu yormak.
  • ben dahi çok muzdaribim bu meseleden ne yapıyorsam en fazla bir hafta sürüyor uyku düzeni, sonra eski tas eski hamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gece uyumadan önce 1 kâse yoğurt yiyorsunuz, sonra derin bir uykuya dalıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir iş yoksa insan erken kalkmıyor. Başka bir diyişle de dışarıdaki diğer insanların birşeylerle uğraştığını bildiğin için o süre zarfı içinde seni rahatsız etmemesi adına onların işten geldiği, günün bittiği saatlerde uyanmayı tercih ediyorsun. Zamanla yarasa gibi oluyorsun ve yeni bir BATMAN doğuyor!
  • hocam yapabiliyorsan spora başla. vücut yorulmayınca uyku düzenin bozuluyor. her gün tempolu yürüyüş ya da koşu yaparsan vücudun yorulur.
  • Eger dusunmekten uyuyamiyorsan psikiyatriye gitmen dogru olacaktir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.