Bu aralar herşey beni uyuz ediyor çok huysuzum acaba neden , tahmin edebilen varsa yazsın lütfen
mevsim değişimindendir bende her yıl olur yanımda biri öksürse boğazına sarılasım geliyo
aynen canım hiçbişey yapmak istemiyor ot gibiyim
biraz spor yap yor kendini benim tedavi yöntemim o
walla öyle uyuzumki zaten bu normal halim diil spor yapmaya tahammülüm yok doktorada gittim turp gibisin diyo ne oldu anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sanchalf
biraz spor yap yor kendini benim tedavi yöntemim o
quote:
Orjinalden alıntı: guestiks
Bu aralar herşey beni uyuz ediyor çok huysuzum acaba neden , tahmin edebilen varsa yazsın lütfen
bunalımda olabilirsin
herşeyi kafana takıyosan ondan da olur.hayattan zevk almadğın için uyuz oluyosundur.bıraz olsun eğlenmeye bak herseyıde kafana takma oldumu yoksa hayat tamamen cekılmez olurrr
aah keşke elimde olsada takmasam bunaldım walla
bi psikologa git bence
aslında elındemızde takmamak sadece yapman gereken bıraz daha hareketlı olman mesala hareketli muzıkler dınle o muzıge hareket uydur bak gor o zaman hem mutlu olursun hemde herseyı unutursun ok
inan hiçbirşeyden zevk almıyorum ancak işte böyle biraz paylaşırsam dertlerimi kendime geliyorum yoksa yalnız kalınca yine hep aynı
quote:
Orjinalden alıntı: tatli_cadi
aslında elındemızde takmamak sadece yapman gereken bıraz daha hareketlı olman mesala hareketli muzıkler dınle o muzıge hareket uydur bak gor o zaman hem mutlu olursun hemde herseyı unutursun ok
düşünmüyor diilim aslında
quote:
Orjinalden alıntı: DESTINY
bi psikologa git bence
bende gidicem benimki dahada kötü.. eğer ii olcağına inanıyosan git.. ben daha önce gitmiştim sonra bi problem oldu gidemedim pbe günü tekrar gitcem..
quote:
düşünmüyor diilim aslında
quote:
Orjinalden alıntı: DESTINY
bi psikologa git bence
aslında cok ciddi değildim bu önerimde.psikolog falan gereksiz bence,insan kendi kendine psikolojisini düzeltebilir bence ya da en azından düzeltmeli.psikolog sürekli uyutan bi antidepresan ve bikaç süslü söz için bi dünya para alır.bence cok ama cok gereksiz
Kaşın
kendim çözemiyorum napiyim
quote:
kendim çözemiyorum napiyim
o zmn kendi problemlerinle kendin başa çıkmayı öğren bi an önce.zmnla olur
onuda yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: montoya
Kaşın
Sabah saat 5-6 arası eğer ankaradaysan kızılaya, istanbuldaysan taksime git ...oradaki belediye çöpçüleriyle muabbet et...onlara sigara ikram et(içmiyosan bile) içiyosan onlarla beraber iç..
herşey değişecek sana garanti veriyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme