Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyin16

Aranızda harici hdd alan var mı ? Baktımda hep case buldum

Harici HDD satılmıyor. Sadece disk kasaları ve medya oynatıcı bulabilirsin.
  • GBA almıştım geçen ay 2 gün de bozuldu:( 50 dolarfalan bişeydi verilen paraya acıdım kendimiçin değildi tabiki kardeşime almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

GBA almıştım geçen ay 2 gün de bozuldu:( 50 dolarfalan bişeydi verilen paraya acıdım kendimiçin değildi tabiki kardeşime almıştım

Siteye hemen geri dönüş yapsaydınız keşke, kesin ilgilenilirdi.
  • tekrar geri mi yollayacaktım değmez:)
  • o yumurta tek kullanımlıkmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.1106

hahah konu belki hortlatmış olabilirm ama hocam çin malı diyince iki kere düşüncen bak adamlar +18 +16 ürünlerde satıyor :d ey maşşlah

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

tekrar geri mi yollayacaktım değmez:)

Tekrar geri yollamana gerek yok, bildiğim kadarı ile çok pahalı olmayan ürünlerde yenisini yolluyorlar.
  • Merhabalar, ürünlerin ikisi "pending", kalan altısı "Packaging" şeklinde görünüyor, tüm ürünlerin durumu da Packaging - Split şeklinde. Bu ürünler ayrı ayrı kargolar halinde mi gelecek yoksa bunların hepsini birleştirip de mi yollayacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 7 Aralık 2010; 2:18:14 >
  • yumurta olayı iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Merhabalar, ürünlerin ikisi "pending", kalan altısı "Packaging" şeklinde görünüyor, tüm ürünlerin durumu da Packaging - Split şeklinde. Bu ürünler ayrı ayrı kargolar halinde mi gelecek yoksa bunların hepsini birleştirip de mi yollayacaklar?

Packaging olan ürünler shipped, pending olan ürünler de packaging'e dönüşmüş bir kaç saat önce, sanırım ürünler iki posta olarak gelecek.

Şimdi bu shipped olan ürünleri hangi siteden takip ediyoruz? Hongkong post, ems ve bir siteye daha baktım, sonuç elde edemedim. Kod numarası hangisi ayrıca?
  • Bende Aralık 20 de sipariş verdim. Aralık 27 gibi takip numarası verdiler , 29 unda numara ile hem ptt den hemde china posttandan kontrol ettiğimde:

item No. Year Status Destination Country Location Date
    RAXXXXXXXXCN 2010 posting TURKEY JMHJJSZX 2010-11-29

yazıyordu.

Halen daha böyle. Acaba kargo halen hong kong da bekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bende Aralık 20 de sipariş verdim. Aralık 27 gibi takip numarası verdiler , 29 unda numara ile hem ptt den hemde china posttandan kontrol ettiğimde:

yazıyordu.

Benim de aynı şekilde, bakalım kaç günde gelecek ürünlerimiz.

Bu arada aralık 20 demişsiniz, kasım 20 olmasın?
  • Bu sitede alınan ürünlerle ilgili şikayet bulamassınız 100 şikayetin 100'üde geç gelen kargodur buda takılmaması için gemiyle gönderildiğindendir.En az 1 hafta genellikle 2.5 hafta(20 gün civarı) en fazla 1 ayda gelmektedir.
  • başka bir yerde okumuştum ptt ile geri gönderme 5-6 tl imiş.
  • başka bir yerde okumuştum ptt ile geri gönderme 5-6 tl imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bende Aralık 20 de sipariş verdim. Aralık 27 gibi takip numarası verdiler , 29 unda numara ile hem ptt den hemde china posttandan kontrol ettiğimde:

yazıyordu.

Benim de aynı şekilde, bakalım kaç günde gelecek ürünlerimiz.

Bu arada aralık 20 demişsiniz, kasım 20 olmasın?

Pardon dediğiniz gibi 20 kasım olacak. Bu arada ürün çin içinde şehir değiştirdi. Döviz ofisine mi ne gitmişti. 2 gün falan orda bekledi. Bugün çıkış yapmış burdan. Bakalım ne zaman gelecek kargo türkiyeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bu sitede alınan ürünlerle ilgili şikayet bulamassınız 100 şikayetin 100'üde geç gelen kargodur buda takılmaması için gemiyle gönderildiğindendir.En az 1 hafta genellikle 2.5 hafta(20 gün civarı) en fazla 1 ayda gelmektedir.

arkadaşım gemiyle gönderildiğini nereden çıkardın. Prosedürün uzun sürmesinden kaynaklanıyor o gecikme :) Yurtdışından aldığın herşey uçak ile gönderilir. hatta Türkiye de bile uzun mesafeler de ptt tarifeli uçaklar kullanır. :)
  • Beyler sizce bunu almaya değer mi?Orjinal mi yoksa çakma mı anlamadım.Kablolu alma nedenim pc de oynamak acaba mal çakmaysa takar takmaz çalıştırabilir miyim?Fiyatı çooook uygun geldi
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32155
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Beyler sizce bunu almaya değer mi?Orjinal mi yoksa çakma mı anlamadım.Kablolu alma nedenim pc de oynamak acaba mal çakmaysa takar takmaz çalıştırabilir miyim?Fiyatı çooook uygun geldi

orjinal değil.. çakmalar arasında en iyisi gibi denmiş

win 7 de tak&çalıştır yapanlar olmuş, xp sp3 te driverini bulamamışlar. sen karar ver alıp almayacağına

• quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Beyler sizce bunu almaya değer mi?Orjinal mi yoksa çakma mı anlamadım.Kablolu alma nedenim pc de oynamak acaba mal çakmaysa takar takmaz çalıştırabilir miyim?Fiyatı çooook uygun geldi

orjinal değil.. çakmalar arasında en iyisi gibi denmiş

win 7 de tak&çalıştır yapanlar olmuş, xp sp3 te driverini bulamamışlar. sen karar ver alıp almayacağına

Çok teşekkürler cevapladığın için
    Ayrıca w7 kullanıyorum eğer driverla veya programla uğraştıracaksa almam.Zaten evde ps3'ün wireless gamepad'i var onun programı bazı kişilerde mavi ekran sorunu çıkardığı için yemedi açıkcasıMicrosoftun aletinde birşey olmaz diye buna yöneldim
    Galiba alışverişi dh'nin 2.el bölümünden yapacağım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.