Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Birazdan sipariş geçiyorum, istenilen bişey olursa onuda ekliyim...

Edit : Sipariş verildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 23 Aralık 2010; 20:01:13 >
  • beyler bendehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31880 bu ürünü almayı düşünüyorum. aradığım ürün Microsoft Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows® . Anladığım kadarıyla bu ürün çakma. Alan oldumu bu üründen. In stock diyor almalımıyım. Birde yılbaşı yaklaştı online staff olmuyor sitede. Acaba tatilemi girdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultragamer

beyler bendehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31880 bu ürünü almayı düşünüyorum. aradığım ürün Microsoft Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows® . Anladığım kadarıyla bu ürün çakma. Alan oldumu bu üründen. In stock diyor almalımıyım. Birde yılbaşı yaklaştı online staff olmuyor sitede. Acaba tatilemi girdiler?

Sitedeki kullanıcı yorumlarını oku,kimse sorun yaşamamış.

Driver'ını yükledin mi sorunsuz çalışıyor deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: ultragamer

beyler bendehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31880 bu ürünü almayı düşünüyorum. aradığım ürün Microsoft Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows® . Anladığım kadarıyla bu ürün çakma. Alan oldumu bu üründen. In stock diyor almalımıyım. Birde yılbaşı yaklaştı online staff olmuyor sitede. Acaba tatilemi girdiler?

Sitedeki kullanıcı yorumlarını oku,kimse sorun yaşamamış.

Driver'ını yükledin mi sorunsuz çalışıyor deniyor.

tatil konusunda bişey bilen var mı ? ve stok konusunda...

• Bulunsun :)
  • Arkadaşlar bu FSHJJ nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar bu FSHJJ nedir?

fshjjj ye takılma, şuan kargon daha ilk aşamada. ofisten çıkmamış yani daha bekliyor
  • Kargomun ilk parçası geldi, daha geç paketlenen ürünleri göndermişler, ilk paketlenen ürünler ise halen piyasada yok

98 sent demeyin, fena hızlı bir micro sd kart okuyucu geldi elime El feneri de gayet parlak ışık veriyor, onu da çok beğendim. Adamlar iki parça ürünü baloncuklu zarfa koymuşlar, el fenerinin olduğu kutunun içerisinde de baloncuklu muhafaza var, sadece bu paketleme bile bir dünya para tutar

Şimdi 6 ürün daha kaldı, onlar da bir iki haftaya gelir herhalde

Fotolar birazdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Aralık 2010; 17:33:02 >

• sitede güzel ürünler var bazı ürünler almayı düşünüyorum
  • kargo ne kadar ?
  • 4 aralıkta sipariş vermiştim , 8 aralıkta kargoya verildi diye mail geldi... ürün hala ortada yok... kayıpmı oldu acep takip numarasıda yokki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

kargo ne kadar ?

bedava
  • Diğer paketim bugün yola çıkmış
  • size benden güzel bir tavsiye dealextremden alişveriş yapmadan önce googledan indirim kuponunu arastırın . ve ürünü daha ucuza alın
  • Arkadaşlar Paypala para yatırmam lazım kartlar dolu. 70 dollars civarı. havaleyle vs. yardımcı olacak var mı?
  • nerden gösterdiniz bu siteyi,ürün bakmaktan bıktım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahabe

nerden gösterdiniz bu siteyi,ürün bakmaktan bıktım artık

benim başka 2 kargomda ankaraya gelmiş. yarın elimde
  • kargonun teki geldi. içinden bide hoophy diye garip bi kağıt çıktı onuda paketlemişler . reklam galiba anlamadım
  • Bende zippo,çakma zippo ve usb ses kartı aldım.

Hawk Vintage Metal Oil Lighter (Brown) x1 Shipped $2.73
    Genuine Zippo Oil Lighter x1 Shipped $15.22
    USB 3D Sound Adapter (Color Assorted) x1 Shipped $2.80
    Total: $20.76

Sipariş Tarihi : 12/22/2010

28/12/10 14:18 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi) - DX'in postaya verme tarihi
    29/12/10 15:47 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi) - Airmail'in Türkiye'ye yolladığı tarih
    03/01/11 14:31 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI - Türkiye'ye giriş tarihi

Y.içi Sorgulama
    04/01/2011 13:56:25 Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / TOPKAPI, 00012 - 34158
    05/01/2011 11:27:14 Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / AVPİM DAĞITIM, aksaray - 34004

Güya dağıtıma vermişler... 4 km'lik yol Topkapı Kocamustafapaşa arabayla 15dk ama hala yollamadılar.Herhalde yarın gelir gelmezse ben gider alırım Topkapı'dan. DX çabuk yolladı bende şaşırdım. İlk siparişim 21 günde gelmişti. Ama ürünü tedarik etmekte problem yaşamışlardı.

Ama bugün kumar oynadım 7 ürünlük bir sipariş verdim bakalım tedarik edebilicekler mi ?
    İçeriği bu
    3-in-1 Red Laser + White Light + UV Light LED Flashlight Keychain (3*LR44) x1 Pending $2.57
    3-in-1 Full Range FM Transmitter MP3 Player with IR Remote (SD/MMC/MP3/USB/3.5mm) x1 Pending $7.46
    4-Pin 2.5mm to 3.5mm Stereo Audio Jack Convertor x1 Pending $1.26
    Simple NY Letter Pattern Baseball Hat/Cap (Black) x1 Pending $7.58
    Sonia Trendy Earphone (3.5mm) x1 Pending $3.43
    Multi-color USB Glitter Decorative Mood Lamp x1 Pending $7.77
    Sport Armband for iPhone 4 - Black x1 Pending $3.67
    Total: $33.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo Von Matterhorn -- 6 Ocak 2011; 0:34:08 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.