Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Ürünler halen yola çıkmamış, çin ptt'sinde beklemede, umarım yılbaşına kadar gelir
  • 28.11 de kargolanan ürününm bugün geldi. diğerlerini beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

28.11 de kargolanan ürününm bugün geldi. diğerlerini beklemedeyim

Bende 20 kasımda sipariş vermiştim daha dün türkiyeye giriş yapmış. Bakalım bana ne zaman gelcek. Seninki iyi gelmiş ya bu sürede.
  • eskiden daha hızlıydı 2 haftada geliyodu. yine şükür tabi

buda 1/12 de kargolanan ürün

0003 18/12/10 10:18 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

istanbula girmiş. salı günü elimde büyük ihtimal
  • bu aralar geç gelmesi normal yılbaşından dolayi yıgılma var gümrüklerde , benimde başka bi ürünüm (Deal'den almamiştim gerci) 5 hafta sonra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Beyler sizce bunu almaya değer mi?Orjinal mi yoksa çakma mı anlamadım.Kablolu alma nedenim pc de oynamak acaba mal çakmaysa takar takmaz çalıştırabilir miyim?Fiyatı çooook uygun geldi
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32155

orjinal değil.. çakmalar arasında en iyisi gibi denmiş

win 7 de tak&çalıştır yapanlar olmuş, xp sp3 te driverini bulamamışlar. sen karar ver alıp almayacağına

Orjinalse Genuine yazıyorlar. Genuine yazmayan hiçbir ürün orjinal değil.

• Arkadaşlar benim ürünler demin geldi. Ptt ye şaşırdım valla bu ne hız
  • Bende bugün bir ürün aldım. Bakalım kaç günde gelecek. Gelişmeleri aktaracağım ki, bu siteden alışveriş yapmayı düşünenler bir fikir sahibi olsun.
  • benimkiler 9 aralıktan beri beklemede daha yola çıkmadılar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Bende bugün bir ürün aldım. Bakalım kaç günde gelecek. Gelişmeleri aktaracağım ki, bu siteden alışveriş yapmayı düşünenler bir fikir sahibi olsun.

Aktar aktar.

Benim tavsiyem bu siteden alışveriş yapacaklar çekinmesin. Takip kodlu olarak alırsanız ürünlerinizi içinizi rahat tutabilirsiniz. Mutlaka gelecektir size. Bazen aksilikler olabilir ama genelde en geç 1 ay a geliyor. Bende ilk çekiniyodum hatta pc için kablosuz alıcılı xbox gamepad i sipariş edecektim. Ama önce bir emin olamadım, aslında geleceğinden emindim ama bu aralar postaların hong kong havalimanında takıldığını ve çok uzun süre ordan çıkmadığını söylüyorlardı. Bu yüzden ufak 3-4 parça birşey sipariş ettim. Bu ürünler türkiyeye ualştığında gamepad sipariş ederim diyodum.Maşallah türkiyeye geldiğinin ertesi günü eve geldi zaten.Muhtemelen 2 gün içinde yeni siparişlerimide geçerim. Artık ara tatile gelir en geç onlarda.

• Benim ürünleri ikiye böldüklerini anlatmıştım size, sonradan gönderilecek olan ürünler yola çıkmış, ilk paket de halen çin gümrüğünde beklemede

Acaba iki paketi birleştirip de mi yolladılar naptılar? Sonradan gönderilen ikinci paketi PTT'den sorgulayınca

TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS
    0001 11/12/10 09:53 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi) -
    0002 20/12/10 16:40 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi) -

yazıyor.

• gönderi yurtdisina sevk edildi dedigi türkiyeye gönderiyorlar. o yazıdan ortalama 4 gün sonra istanbula ulaşıyor kargo. ondan 3 4 gün sonra sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 22 Aralık 2010; 10:55:40 >
  • bu arada benim kargo bugün geliyo görünen o ki

0003 18/12/10 10:18 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZ

buda yurtiçi sorgulaması

3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA PİD BAŞMÜD. ÇANKAY
    22/12/2010 09:43:01
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Bende bugün bir ürün aldım. Bakalım kaç günde gelecek. Gelişmeleri aktaracağım ki, bu siteden alışveriş yapmayı düşünenler bir fikir sahibi olsun.

Aktar aktar.

Benim tavsiyem bu siteden alışveriş yapacaklar çekinmesin. Takip kodlu olarak alırsanız ürünlerinizi içinizi rahat tutabilirsiniz. Mutlaka gelecektir size. Bazen aksilikler olabilir ama genelde en geç 1 ay a geliyor. Bende ilk çekiniyodum hatta pc için kablosuz alıcılı xbox gamepad i sipariş edecektim. Ama önce bir emin olamadım, aslında geleceğinden emindim ama bu aralar postaların hong kong havalimanında takıldığını ve çok uzun süre ordan çıkmadığını söylüyorlardı. Bu yüzden ufak 3-4 parça birşey sipariş ettim. Bu ürünler türkiyeye ualştığında gamepad sipariş ederim diyodum.Maşallah türkiyeye geldiğinin ertesi günü eve geldi zaten.Muhtemelen 2 gün içinde yeni siparişlerimide geçerim. Artık ara tatile gelir en geç onlarda.

takip kodlu nasıl alınıyor. Ben alırken böyle bir şey seçmedim. Şu an packing durumunda görünüyor. Kargolandıktan sonra takip kodu verecekler mi?

• beyler benim 2. kargo şimdi geldi yazıyı yazdık tam kapı çaldı postacı
  • Bende yazayım;

12/13/2010 -Ürünleri aldım DX'ten

12/17/2010-Ürünler DX'ten çıktı HK post ofisine gitti.

12/20/2010-Paket HK Post'ta hazırlanıyor.

12/22/2010-Paket HK'da kalkış için hazır.

Yarın yola çıkar herhalde.

Not:15 dolar üzerine kargo takip kodu veriyorlar yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 22 Aralık 2010; 11:07:58 >
  • Yav bi zippo çakmak beğendim üyeliği olan sepetine eklese fiyatı ne kadar tutuyorsa ben ona havale ile göndersem şimdi paypal falan çok uzun iş.

Hazır iş bankasının havalesi'de bedava

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayyu -- 22 Aralık 2010; 11:11:33 >
  • buradan 17 dolarlık alışveriş yapacağım.Ancak kredi kartım yok.Yardım edebilecek arkadaşlar pm atsalar ne güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade3flash -- 22 Aralık 2010; 14:54:10 >
  • kalendar bir dh li olsa ben tl versem o da benim yerime alışverişi yapsa bende ürünün gelişini gözlesem ne gözel olurdu.
  • Eğer 2 kişi daha sipariş vermeyi dusunuyorsa benımde biraz alıcagım seyler var hepsini birleştirip tekte hallediyim. 1 ay beklememek için eğer 3 5 dolar daha ustune koyulursa EMS ile yollatır 6 7 güne elimizde olur...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.