Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: tendertendere

hayırlı olsun büyük ihtimal takıldı
    Ekran şimdik böyle oldu bakalım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: razr58

Ekran şimdik böyle oldu bakalım:)

Alıntıları Göster
    Beyler şu siteden alışveriş yapmak istiyorum.Sizce yapayım mı?

http://www.shoes-bags-china.biz/

Sattığı ayakkabıların bir kaç örnek videosu

• Vustic kullanıcısına yanıt
    Paypal yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Alınır yani... Olsun paypalsız kredi kartımla ödersem ne olur ki?

Ayakkabılara ne diyorsunuz alınır mı? Sadece spor salonunda giyeceğim için problem olmaz ve bence çok kaliteli gözüküyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33221
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34531
    Bunları almayı planlıyorum 3ünü alsam problem olur mu

sorun olmaz. dilersen ben o mp3ten getirttim henüz paketli açılmamışta var. satabilirim. detayları pm atarsın

Sat bana kredi karti PayPal vs ugrasmiyayim Ss var mi :D

• quote:

Aliexpressi sıklıkla kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Bir telefon satın aldım ancak telefon arızalı, satıcıya delilleri falan sundum ancak yan çiziyor. Ürünü geri yollayayım diyorum o bana 8 dolar vereyim diyor. Bu geri gönderme işlemini yapan var mı aranızda. Veya nasıl bir yol izlemeliyim, dispute acarak mı devam edeyim yoksa satıcı ile anlaşarak mı? Başına bu tarz bir durum gelen var mı ?

Öte yandan diğer bir kargom yeni ülkeye girdi.İlk defa şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum "Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)". Şimdi bu ürün sizce takılır mı takılmaz mı? Üründe yasaklı bir cihaz,:)

Merak etmeyin, diğer türlü açık açık gümrüğe sevkedildi lafı geçerdi. Sizin durumda her şey normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Aliexpressi sıklıkla kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Bir telefon satın aldım ancak telefon arızalı, satıcıya delilleri falan sundum ancak yan çiziyor. Ürünü geri yollayayım diyorum o bana 8 dolar vereyim diyor. Bu geri gönderme işlemini yapan var mı aranızda. Veya nasıl bir yol izlemeliyim, dispute acarak mı devam edeyim yoksa satıcı ile anlaşarak mı? Başına bu tarz bir durum gelen var mı ?

Öte yandan diğer bir kargom yeni ülkeye girdi.İlk defa şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum "Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)". Şimdi bu ürün sizce takılır mı takılmaz mı? Üründe yasaklı bir cihaz,:)

Merak etmeyin, diğer türlü açık açık gümrüğe sevkedildi lafı geçerdi. Sizin durumda her şey normal.

İnsallah hocam. Siz benim gözümde üstadsınız. Sizin tavsiyelerinizle başladım bu yurtdışı işine, ilk tabletim sizin tavsiyenizdi:))

• quote:

quote:

quote:

İnsallah hocam. Siz benim gözümde üstadsınız. Sizin tavsiyelerinizle başladım bu yurtdışı işine, ilk tabletim sizin tavsiyenizdi:))

Rica ederim :) Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Beyler şu siteden alışveriş yapmak istiyorum.Sizce yapayım mı?

http://www.shoes-bags-china.biz/

Sattığı ayakkabıların bir kaç örnek videosu

Vazgectim. 25 dolar kargo parasi istiyor zaten zalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WariorTheLastt

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: cnrsrn

arkadaşlar birkaç sorum olucak
    dx ten 06.02.2013 tarihinde 44 dolar 6 ürünlük bir sipariş verdim sipariş durumunda hala '' PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed. '' yazıyor ürünün paketlenmesinin bu kadar uzun sürmesi normal midir?

2 gün önce dxten şöyle bir mail gelmiş sanırım bi ürünün stokunda sorun var ürünleri almadan önce ürünün stokta olup olmadıgını yazar bir yer var mı ben göremedim ?
    ''Thank you for your order 13xxxxxxx Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here .
    Order #: 13xxxx

İlginiz için şimdiden teşekkürler

Bir ürünün stogunda problem olduğu için bekletiyorlarmis,beklemeye devam edebilirsiniz veya hesabim bölümünden o ürünü iptal edip diğerlerinin yola cikmasini sağlayabilirsiniz.

aynı sorun bende de var ve hangi ürünün stokta olmadığını öğrenemedim.Destek hattından da hayır yok zaten.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar bugün bende aliexpressten bir gözlük ile kulaklık siparişi verdim...
    Bu benim 8-9 siparişim olacak yurtdışından....

Gözlük - SPY+ Ken Block Edition:
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6004325553.html

Kulaklık - Samsung Replica :
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6004325556.html

Ortalama 15-20 Gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

http://dx.com/p/timmy-e128-mtk6572-dual-core-android-4-2-gsm-wcdma-bar-phone-w-4-5-4gb-rom-3g-gps-black-252598

az önce ptt getirip imza karşılığı verdi. aşağıda tarih sırsına göre olayın gidişatı.

27.12.2013 Teslim edildi.
    27.11.2013 08:36:51 Full Shipment Your order has been fully shipped.
    27.11.2013 04:19:51 Order Processing Order is being prepared for Shipment.
    25.11.2013 03:48:07 Order Processing Order is being processed.
    25.11.2013 03:48:07 Payment Confirmed Payment verified

İmei falan atıp kullandınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

quote:

http://dx.com/p/timmy-e128-mtk6572-dual-core-android-4-2-gsm-wcdma-bar-phone-w-4-5-4gb-rom-3g-gps-black-252598

az önce ptt getirip imza karşılığı verdi. aşağıda tarih sırsına göre olayın gidişatı.

27.12.2013 Teslim edildi.
    27.11.2013 08:36:51 Full Shipment Your order has been fully shipped.
    27.11.2013 04:19:51 Order Processing Order is being prepared for Shipment.
    25.11.2013 03:48:07 Order Processing Order is being processed.
    25.11.2013 03:48:07 Payment Confirmed Payment verified

İmei falan atıp kullandınız mı ?

Alıntıları Göster
    imei yi manuel oalrak halletim. Sun anda kullanıyorum. İmei işlemındne once mesaj geldı 6 ocakta kapanacak diye. Bence 6 ocakta kapanmayacak, bekleyıp gorecegız 2 gun sonra

• quote:

imei yi manuel oalrak halletim. Sun anda kullanıyorum. İmei işlemındne once mesaj geldı 6 ocakta kapanacak diye. Bence 6 ocakta kapanmayacak, bekleyıp gorecegız 2 gun sonra

Kapanmayacaktır kesin yine de bilgi verirseniz memnun oluruz. Bu sekilde telefon getirtip kullanan onbinlerce insan var. Ben de guzel bir model bulursam almayı dusunuyorum.

Telefon üsatdı arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa memnun olurum
  • quote:

quote:

Kapanmayacaktır kesin yine de bilgi verirseniz memnun oluruz. Bu sekilde telefon getirtip kullanan onbinlerce insan var. Ben de guzel bir model bulursam almayı dusunuyorum.

Android telefonların çoğunda gizli kod var onu girince gizli menü açılıyor oradan imei numarasını değiştirebiliyoruz.Çoğu Çin telefonu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

Android telefonların çoğunda gizli kod var onu girince gizli menü açılıyor oradan imei numarasını değiştirebiliyoruz.Çoğu Çin telefonu böyle.

Sadece MTK Çipsetlerde bu olay mümkün biliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece MTK Çipsetlerde bu olay mümkün biliyorum

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Pandawill'den telefon aldım, adamlar China postu seçmeme rağmen dhl globale vermişler. İnternette araştırdım iki çeşit dhl varmış biri Alman Pttsi, diğeri özel şirket. Doğru mudur? Son vakitlerde Alman postasından eline bir şeyler geçen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Merhaba arkadaşlar,

Pandawill'den telefon aldım, adamlar China postu seçmeme rağmen dhl globale vermişler. İnternette araştırdım iki çeşit dhl varmış biri Alman Pttsi, diğeri özel şirket. Doğru mudur? Son vakitlerde Alman postasından eline bir şeyler geçen oldu mu?

@Blur
    Evet doğrudur hocam.

Dhl ile geliyorsa kesin takılır gümrüğe.Birde dhl depo parası alıyor ürünün fiyatından fazla.

• quote:

Dhl ile geliyorsa kesin takılır gümrüğe.Birde dhl depo parası alıyor ürünün fiyatından fazla.

İşte hocam o DHL expressmiş. Bu Dhl Global, Alman pttsi diye geçiyormuş, dağıtımı Türkiye'de ptt yapıyormuş. Zaten hızlı posta olması için benden fazla para talep ederlerdi. Ben daha önce yaptığım gibi standart postayı seçtim. Mesajımı attıktan sonra birkaç konuya daha baktım, forumda yazıyor böyle olduğu ama Pandawill neden böyle yolladı onu anlamadım. Onların işine gelen Çin postası diye biliyorum.

Son zamanlarda bu posta ile ürün alan birileri varsa haber verirse sevinirim.
  • quote:

Evet cihazın neredeyse 1 aya yakın zamandır işlem görmemiş olması gümrükte takıldığına işaret ediyor.

Satıcıyı bilgilendirin ücretini talep edin. Dispute açabilir ya da şikayet edebilirsiniz. Ne almıştınız?

giyim malzemesi almıştım. şimdi ben tam olarak ne yapabilirimRC106278991CNama msj yazdıgımda cevap veriyor bi link gönderiyor kontrol edin burdan diyor ama ordada gümrükte görünüyor bekleyin 20 40 diyor ne yapsam bilemedim
  • quote:

quote:

üstat değilim ama bu model bence bu fiyata iyi

MTK6582
    4.7"
    1GB RAM
    2000mAh 2 Pil
    antutu değeri de güzel
    http://dx.com/p/s820-mtk6582-quad-core-android-4-2-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-qhd-4gb-rom-wi-fi-gps-black-278257

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.