Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler %8 indirim gelmiş ama tablet ve telefonlarda geçmiyor, uzun zamandır aranan kan bulundu bilginize...

Bugün bende gördüm hatta bir alışveriş yapmayı planlıyorum 1-2 gün içinde

Li-ion pillerin Türkiye'ye gönderimiyle ilgili bir gelişme var mı bilgisi olan var mı? Mesaj attım Buyincoins'e gerçi ama yine de sorayım dedim belki düzeltilmiştir bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Bir sipariş de ben hazırlıyorum 1 ay olmustur yeni sipariş vermeyeli süreyi uzatmamak lazım

Bildigim kadarıyla pil yasağı devam ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Beyler %8 indirim gelmiş ama tablet ve telefonlarda geçmiyor, uzun zamandır aranan kan bulundu bilginize...

Bugün bende gördüm hatta bir alışveriş yapmayı planlıyorum 1-2 gün içinde

Li-ion pillerin Türkiye'ye gönderimiyle ilgili bir gelişme var mı bilgisi olan var mı? Mesaj attım Buyincoins'e gerçi ama yine de sorayım dedim belki düzeltilmiştir bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Bir sipariş de ben hazırlıyorum 1 ay olmustur yeni sipariş vermeyeli süreyi uzatmamak lazım

Bildigim kadarıyla pil yasağı devam ediyor.

3 ülke ismi yazıyor sadece bu ülkelere gönderemiyoruz şeklinde fakat yine de mesaj attım. Bakalım henüz cevap vermediler 24 saat doldu

Benim de herhalde 1 ayı geçmiştir. Özletmeyeyim kendimi diyorum 34 puan coin birikmiş hesabımda bi batarya alayım 34 dolarlık var bir tane de

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar merhaba ,
    Ben, yurtdışından tablet almak istiyorum. Ram'i en az 1 gb , diski en az 8 gb olsun. Ekranı 8-9-10 " olsun. Bütçem en fazla 60$. Pek ingilizcem yok. Aliexpress'den baktığım kadarı ile istediğim fiyat ve özelliklerde tablet var ama hangisini seçecem bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusunuz?

O fiyata çinde bile istediğiniz özelliklerde ürün bulamazsınız. Bütçenizi yükseltin derim. Belki 7" ama onu da tavsiye etmem uyduruk bir marka olur.
  • Arkadaşlar bu kargoların üstüne hediye yazdırma davası nedir? Birisi yardımcı olabilir mi?

Yani deneme amaçlı bu siteden alışveriş yapacağım ve illa ki hediye yazdırmak zorunda mıyım gümrükte takılmaması için?

Alacağım şey ise toplamda 17 TL'yi geçmeyecek...
  • Birde illa pay pall ödemesi yapılmasını tavsiye eden var mı? Direkt olarak kredi kartıyla alışveriş yapan yapılmasında herhangi bir sakınca gören var mı acaba?

Valla daha önce bu konuda bilgisi olan birisi yönlendirirse çok dua alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtylc

Arkadaşlar bu kargoların üstüne hediye yazdırma davası nedir? Birisi yardımcı olabilir mi?

Yani deneme amaçlı bu siteden alışveriş yapacağım ve illa ki hediye yazdırmak zorunda mıyım gümrükte takılmaması için?

Buyincoins'ten mi bahsediyorsunuz? Zaten sorduğunuz şeyler standard hizmetleridir, kafaya takmayın :)

quote:

Birde illa pay pall ödemesi yapılmasını tavsiye eden var mı? Direkt olarak kredi kartıyla alışveriş yapan yapılmasında herhangi bir sakınca gören var mı acaba?

Valla daha önce bu konuda bilgisi olan birisi yönlendirirse çok dua alır

PayPal tavsiye ederim tabii ama Buyincoins güvenilirdir, kredi kartınızla da ödeme yapabilirsiniz eğer paypalim yok derseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 26 Aralık 2013; 2:02:10 >

• quote:

Arkadaşlar bu kargoların üstüne hediye yazdırma davası nedir? Birisi yardımcı olabilir mi?

Şu aralar alışveriş yapma, 2 gün sonra çin tatili var 10 gün sürecek. Tatil bittikten sonrada yoğunluk falan derken 15-20 günü bulur.

@crossfire

http://www.buyincoins.com/item/36241.html

• Teşekkür ederim arkadaşlar...
  • http://dx.com/p/timmy-e128-mtk6572-dual-core-android-4-2-gsm-wcdma-bar-phone-w-4-5-4gb-rom-3g-gps-black-252598

az önce ptt getirip imza karşılığı verdi. aşağıda tarih sırsına göre olayın gidişatı.

27.12.2013 Teslim edildi.
    27.11.2013 08:36:51 Full Shipment Your order has been fully shipped.
    27.11.2013 04:19:51 Order Processing Order is being prepared for Shipment.
    25.11.2013 03:48:07 Order Processing Order is being processed.
    25.11.2013 03:48:07 Payment Confirmed Payment verified

• http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2-qu-autumn-and-winter-knitted-hat-knitted-hat-encryption-outdoor-skiing-hat-male/1333112121.html

Çinden ilk defa ürün alışım oldu. Quicksilver markalı bere almıştım.Gerçekten ürün kalite olarak çok iyi ve beklediğimden erken geldi.(11 Gün)Başka ürünlerde almıştım onlar da ilerleyen günlerde gelir tahminimce.

S3 KILIF
    BERE

• merhaba arkadaşlar aliexpressten dispute açan oldu mu hiç. varsa kaç günde para iadesi aldınız ?
  • aliexpress 1-2 gün içerisinde yatırıyor ama bankaya geçmesi 7 günü bulabiliyor
  • RC106278991CN takip nolu kargoya bi bakarmısınız arkadaşlar ya gelecekmi gelmeyecekmi? ben bakıyorum bir sey anlamadım..
  • lagrima1 kullanıcısına yanıt
    China Post Parcel No.RC106278991CN Tracking Results
    item No. Year Status Location Destination Country Date
    RC106278991CN 2013 Received by China Post Guangzhou TR 20131202 2253
    RC106278991CN 2013 Waiting for Customs Scan Guangzhou TR 20131203 0913
    RC106278991CN 2013 Leaving Customs warehouse Guangzhou TR 20131203 1050
  • quote:

China Post Parcel No.RC106278991CN Tracking Results
    item No. Year Status Location Destination Country Date
    RC106278991CN 2013 Received by China Post Guangzhou TR 20131202 2253
    RC106278991CN 2013 Waiting for Customs Scan Guangzhou TR 20131203 0913
    RC106278991CN 2013 Leaving Customs warehouse Guangzhou TR 20131203 1050

yani arkadaşım? gelecek mi gelmeyecek mi? anlamadım birşey :(
  • cin postta sordum gümrüge takılmış sanırım RC106278991CN stucks in Customs almost one month. It might have some problem to pass security check. You need to file a non-receipt dispute with paypal or aliexpress asap. bu cevabı verdi? ne yapma lazım?
  • lagrima1 kullanıcısına yanıt
    Evet cihazın neredeyse 1 aya yakın zamandır işlem görmemiş olması gümrükte takıldığına işaret ediyor.

Satıcıyı bilgilendirin ücretini talep edin. Dispute açabilir ya da şikayet edebilirsiniz. Ne almıştınız?
  • Bende telefonu yurtdılından alayım diyorum (: sizce xiaomi red rice mı yoksa jiayu g4 siparişi mi vereyim jiayu g4 güzel xiaomi de çok sağlam firma
    batarya ve kamera olarak jiayu üstün gibi 13 - 3.0 megapixel ama xiaomi daha ince ve iyi gibi.Günde 1 saat oyun 1 saat müzik 2 saat internet +whatsapp açık kalır 3-4 saat +25-30 msj atarım duruma göre
    Xiaomi alayım diyorum ama 2.000 mah pil sizce günü çıkarır mı ?

Siz olsanız hangisini alırdınız arada bi kaç dolar var pek fark yok
  • Aliexpressi sıklıkla kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Bir telefon satın aldım ancak telefon arızalı, satıcıya delilleri falan sundum ancak yan çiziyor. Ürünü geri yollayayım diyorum o bana 8 dolar vereyim diyor. Bu geri gönderme işlemini yapan var mı aranızda. Veya nasıl bir yol izlemeliyim, dispute acarak mı devam edeyim yoksa satıcı ile anlaşarak mı? Başına bu tarz bir durum gelen var mı ?

Öte yandan diğer bir kargom yeni ülkeye girdi.İlk defa şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum "Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)". Şimdi bu ürün sizce takılır mı takılmaz mı? Üründe yasaklı bir cihaz,:)
  • razr58 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun büyük ihtimal takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 31 Aralık 2013; 11:22:56 >
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.