Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
    Dhl.com dan bakiyorum kargo 2 gundur istanbulda ve ptt den takip edemiyorum sizce ne zaman gelir ankaraya kargo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyti17

Kargo takip numarası 9957136490.
    Dhl.com dan bakiyorum kargo 2 gundur istanbulda ve ptt den takip edemiyorum sizce ne zaman gelir ankaraya kargo?

PTT ne alaka? DHL Express ile geliyor...
  • Arkadaşlar 4 gündür bir sonuç bulamadım ptt den bakıyorum çıkmıyor sonuç nerden bakıcaz bunun nerde olduğuna yardımcı olurmusunuz.

RB985779147HK
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

Arkadaşlar 4 gündür bir sonuç bulamadım ptt den bakıyorum çıkmıyor sonuç nerden bakıcaz bunun nerde olduğuna yardımcı olurmusunuz.

RB985779147HK

http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp
    baktım sonuç yok
  • Merhaba arkadaşlar. miniinthebox dan 35$ üstü siparişim bugun gelmiş ve kargoyu babam almış bırakmış odama. eve geldiğimde DHL kargo poşetinin yıtrık ama sonradan üzrinin bantlanmış olduğunu miniinthebox ın gönderdiği kutununda içinin açılmış olduğunu gördüm.kutuyu aldım baktım ve korktuğum başıma geldi.kutunun içindenhttp://www.miniinthebox.com/tr/iphone-5-icin-basit-bir-tasarim-sokulebilir-tahta-sandik_p491593.html ürünü çıkmadı.ama kutusu var yani kılıfın kutusu var ama sadece kılıf yok.yani kılıfı çalmışlar kutusunuda içinde bırakmış puşt herifler.
    Ben şimdi nasıl bir yol izleyeceğim.
    1 miniinthebox a türkçe metin yazdığımda karşılık alabilirmiyim
    2 gümrükte açılma ihtimali çok düşük olan bu kargonun muhtemelen Ankaradaki DHL nin aracı firması ARAS KARGO tarafından getirilmesi sebebiyle aras kargoyla mı görüşmeliyim? gitsemde adam mala ben çöktüm mü dicek zaten a.
    3 miniinthebox kargoyu ben gönderdim sende o şekilde almışsın beni bağlamaz diyebilir mi sizce ?
    4 aynı kılıfın yenisini gönderme ihtimalleri nedir sizce?

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

Arkadaşlar 4 gündür bir sonuç bulamadım ptt den bakıyorum çıkmıyor sonuç nerden bakıcaz bunun nerde olduğuna yardımcı olurmusunuz.

RB985779147HK

http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp
    baktım sonuç yok

Hong Kong'dan gönderilen ürün elbette China Post'un sitesinden görülmez:

http://app3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RB985779147HK

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyti17

Merhaba arkadaşlar. miniinthebox dan 35$ üstü siparişim bugun gelmiş ve kargoyu babam almış bırakmış odama. eve geldiğimde DHL kargo poşetinin yıtrık ama sonradan üzrinin bantlanmış olduğunu miniinthebox ın gönderdiği kutununda içinin açılmış olduğunu gördüm.kutuyu aldım baktım ve korktuğum başıma geldi.kutunun içindenhttp://www.miniinthebox.com/tr/iphone-5-icin-basit-bir-tasarim-sokulebilir-tahta-sandik_p491593.html ürünü çıkmadı.ama kutusu var yani kılıfın kutusu var ama sadece kılıf yok.yani kılıfı çalmışlar kutusunuda içinde bırakmış puşt herifler.
    Ben şimdi nasıl bir yol izleyeceğim.
    1 miniinthebox a türkçe metin yazdığımda karşılık alabilirmiyim
    2 gümrükte açılma ihtimali çok düşük olan bu kargonun muhtemelen Ankaradaki DHL nin aracı firması ARAS KARGO tarafından getirilmesi sebebiyle aras kargoyla mı görüşmeliyim? gitsemde adam mala ben çöktüm mü dicek zaten a.
    3 miniinthebox kargoyu ben gönderdim sende o şekilde almışsın beni bağlamaz diyebilir mi sizce ?
    4 aynı kılıfın yenisini gönderme ihtimalleri nedir sizce?

Ödemeyi paypal ile yaptıysanız itiraz etme hakkınız var.
    Şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Öncelikle miniinthebox'a durumu bildirin ve para iadesi isteyin. Eğer yanaşmazlarsa paypal üzerinden itiraz edin ve ürünün eksik olduğunu kutusunda olmadığını tek tek yazın. Ve umalım ki sorunsuz iade alabilesiniz.
    Fakat kutusunun olupta ürünün olmaması durumu biraz ilginç. Burda ya miniinthebox'un ihmali var ya da DHL çökmüş.
    Ben de aynı kılıftan 2. kez sipariş verdim yine gelmedi ebay'den ikidir iade alıyorum hevesim kaçtı artık. Takipsiz sipariş vermiyorum artık.

• Aliexpressden bir ürün aldım ve singapur post ile geliyordu ancak kargo Türkiye'ye girdiği gibi geri çıktı ve singapura gitti, bu dediğim sadece PTT nin sitesinde görünüyor ama diğer sitelerde böyle bir sorgu görünmüyor.

RF183630897SG --> takip kodu bu, anlayanlar yardımcı olabilirmi. (Ürün gümrüğe takılabilecek bir ürün)
  • miniinthebox sitesine durumu yazdım arkadaşlar.ürünün bana ulaşmadığını kargo şirketi tarafından çalınmış olabileceğini söyledim. onlarda böyle bir mail atmışlar.
    Dear Customer:

Thank you for shopping with us at LightInTheBox.com
    Thank you for taking the time to post your feedback and comments.

First,for the missing item "iphone 5 için basit bir tasarım sökülebilir tahta sandık #00491593",we could send it to you via Expediated way for free ,do you agree?

We will report this problem with the related department ,thank you for your reminding.

Thank you very much for your kind cooperation and understanding in advance. We are looking forward to your response.

Sincerely,
    LightInTheBox.com

kabul ederseniz aynı ürünü ücretsiz olan kargoyla tekrar gönderelim diyor sanırım.bende onlara
    Thank you for answering my message.
    I want to resent me of "iphone 5 için basit bir tasarım sökülebilir tahta sandık #00491593" items. Do you have the possibility to send my cargo to the same address?. I don't want the you use the same shipping company. (DHL).

diye mesaj attım bakalım ne olacak.

•  Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

gerekli bir ürün beyler ne zaman teslim olur bu? veya ürünü nereden alabilirim ve gümrükten geçti mi? ptt çalışanları resmen birşey bilmiyor diyorum geleyim alayım acil ... biri diyor gümrükten çıktı, diğeri çıkmadı diyor kızamıyorum da calısanlar sonucta onlar da saygı gösteriyorum asıl başlarındaki hıyarlar suçlu yapacakları sisteme..

• arkadaşlar aliexpressten sipariş verdim. satıcı tracking code u yolladı ancak 1 haftadır ürün bulunamadı diyor china postun sitesinde ne yapmalıyım beklemelimiyim daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

arkadaşlar aliexpressten sipariş verdim. satıcı tracking code u yolladı ancak 1 haftadır ürün bulunamadı diyor china postun sitesinde ne yapmalıyım beklemelimiyim daha...

Normaldir eğer satıcı sağlamsa bir 5 gün daha sabredin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

gerekli bir ürün beyler ne zaman teslim olur bu? veya ürünü nereden alabilirim ve gümrükten geçti mi? ptt çalışanları resmen birşey bilmiyor diyorum geleyim alayım acil ... biri diyor gümrükten çıktı, diğeri çıkmadı diyor kızamıyorum da calısanlar sonucta onlar da saygı gösteriyorum asıl başlarındaki hıyarlar suçlu yapacakları sisteme..

dostum gelir o 1 haftaya evine torbaya eklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

eyvallah sağol valla kafayı yiyeceğim peki şey torbaya eklenmiş demek gümrükten geçti anlamına mı geliyor?

• BEYLER yardım edin daha önce alışveriş yapmadım.

http://www.aliexpress.com/item/10pcs-set-Men-s-Underwear-Boxers-Modal-Underwear-Flag-Pants-Man-Underwear-Boxer-Shorts-U04/867038413.html

Bu linkdeki ürünleri almak istiyorum ama aralarından renk seçmek istiyorum.Ödemeyi nasıl yapıcam? ve Nasıl mesaj yazıcam.

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

BEYLER yardım edin daha önce alışveriş yapmadım.

http://www.aliexpress.com/item/10pcs-set-Men-s-Underwear-Boxers-Modal-Underwear-Flag-Pants-Man-Underwear-Boxer-Shorts-U04/867038413.html

Bu linkdeki ürünleri almak istiyorum ama aralarından renk seçmek istiyorum.Ödemeyi nasıl yapıcam? ve Nasıl mesaj yazıcam.

Alacağınız ürünü seçip sepete ekleyin. Sepete gidip satın al dedikten sonra not bölümü çıkacaktır. Oraya not yazabilirsiniz. Daha sonrasında devam ettiğinizde kredi kartı ile satın alacağınız bölüm karşınıza çıkacak. Siparişi tamamlarsınız.

Öncesinde satıcıya sayfanın sağındaki künyeden Contact Now yazısına tıklayarak mesaj atabilirsiniz. Karışık renk göndermiyor olabilir sormakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

BEYLER yardım edin daha önce alışveriş yapmadım.

Alacağınız ürünü seçip sepete ekleyin. Sepete gidip satın al dedikten sonra not bölümü çıkacaktır. Oraya not yazabilirsiniz. Daha sonrasında devam ettiğinizde kredi kartı ile satın alacağınız bölüm karşınıza çıkacak. Siparişi tamamlarsınız.

Öncesinde satıcıya sayfanın sağındaki künyeden Contact Now yazısına tıklayarak mesaj atabilirsiniz. Karışık renk göndermiyor olabilir sormakta fayda var.

Tesekkur ederim.Taksit yapiliyor mu? Ben
    Saticiya renk talebini satin alma bolumundeki notu yazarak mi soyliycem. Yoksa daha once mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

eyvallah sağol valla kafayı yiyeceğim peki şey torbaya eklenmiş demek gümrükten geçti anlamına mı geliyor?

evet gümrükten geçmiş torbaya eklenmiş senin bağlı olduğun ilçenin ptt yolunda demek :)

• TEB Bonus 100 tl üzeri yurtdışı alışverişlerde 4 taksit yapıyor ama sizin sipariş 100 tl altı sanırım...

Diğer bi kampanya enpara ile ödemeniz durumunda sonraki ayın 5'inde %20 iade alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.