Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler Buyincoins sitesine erişmede benden başka sıkıntı yaşayan var mı?

Genellikle ana sayfa gelmiyor gelse bile resimler yuklenmiyor, ürün sayfları açılmıyor vs vs...

Herhangi bir sorun yok hocam
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sükür bugun düzelmiş, teşekkürler :)

• quetm kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmadığınız ürün oldu mu diye soralım? :) Ne kadar zamanda elinize geçti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 30 Kasım 2013; 4:27:02 >
  • Çok güzel bir konu. bu aralar araştırıyordum yanı başımdaymış meğer
  • 16-17 gunde elime gecti.. malesef bu sefer cogu urunden memnun kalmadim :(
  • quetm kullanıcısına yanıt
    Hızlı almıssınız. Hangi ürünlerden memnun kalmadınız? sebep?
  • dx.com dan bir uru naldım 37.11 de sihiipng yapıldı diyor.
    China post tracking adresindehttp://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp RB984665418CN bunu girince
    "Success find: 0 items! "diyor. Bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

dx.com dan bir uru naldım 37.11 de sihiipng yapıldı diyor.
    China post tracking adresindehttp://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp RB984665418CN bunu girince

verilen fake bir takip nuamrası oalbilir mi? baska sayfalarda buna benzer şeyler okumustum.
  • quote:

quote:

dx.com dan bir uru naldım 37.11 de sihiipng yapıldı diyor.

verilen fake bir takip nuamrası oalbilir mi? baska sayfalarda buna benzer şeyler okumustum.

dx fake takip kodu vererek işini riske atmaz ki zaten çok büyük bir firma. Sisteme girmesi zaman alıyor. Acele etmeyin 1 hafta içinde görünür muhtemelen. Yılbaşı yoğunluğunu da düşünerek bekleme sürenizi biraz artırın derim.

• miniinthebox tan dün gece sipariş verdim.35.11 dolar 1 dolarda sigortası vardı hızlı gönderme ücretisizdi onu seçtim.Bu sabah kargolandı yazıyor sistemde 1 haftaya bekliyorum kargoyu ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyti17

miniinthebox tan dün gece sipariş verdim.35.11 dolar 1 dolarda sigortası vardı hızlı gönderme ücretisizdi onu seçtim.Bu sabah kargolandı yazıyor sistemde 1 haftaya bekliyorum kargoyu ne dersiniz ?

Ben de alışveriş yaptım ordan. Kargon hızlı gelir merak etme. Ama ürünler çok dandik

• Buyincoins Youtube promosyonu yapmış beyler

Ürün incelemelerine 1 dolar ödüyor. Video çekip youtube'a yüklüyorsunuz ve linkini mail atıyorsunuz. Vakti olana nakit para kazanma fırsatı

Detaylı bilgiye sayfasından ulaşılabilir:https://www.facebook.com/BuyinCoinsTR

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

• ARKADAŞLAR aliexpress den 17 Ekim 2013 tarihinde sipariş verdim hala gelmedi. ne zaman gelir sizce?

takip numarası > RB977411302CN
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasir1905

ARKADAŞLAR aliexpress den 17 Ekim 2013 tarihinde sipariş verdim hala gelmedi. ne zaman gelir sizce?

Transfer aşamasındaymış. Kesin bir tarih vermek zor beklemeniz lazım. Benim de o civarlarda verdiğim bir siparişim daha bugün geldi.
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne sipariş etmiştiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyti17

Hocam siz ne sipariş etmiştiniz ?

oyuncak ıvır zıvır
    çin kokusu vardı kutuda o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: yasir1905

ARKADAŞLAR aliexpress den 17 Ekim 2013 tarihinde sipariş verdim hala gelmedi. ne zaman gelir sizce?

Transfer aşamasındaymış. Kesin bir tarih vermek zor beklemeniz lazım. Benim de o civarlarda verdiğim bir siparişim daha bugün geldi.

teslim tarihi bugun bitiyor. uzatmak için 2 gün önce talep ettim ama cevap veren de yok. bir sakıncası olur mu? parayı havuzdan almasın
  • achils38 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey benim ve başka arkadaşların başına sık sık geliyor. bazı çakal ppt görevlileri kargolar takipsiz olunca ya cebe atıyor ya da bi köşeye sallıyor. ben gelmeyen ürünlerin parasını aldım 5-6 defa hiçbir sorun olmadı. 1 hafta daha bekle bence sonra paranı geri iste sıkıntı olmaz. Ve mümkünse takip no lu ürünler almaya bak.
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.