Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Geek.tr

Fun processing işlemi başlatılıyor , diğer alışveriş sitelerinde dx 'te de aynısı oluyor sanırım.Bu fund işlemi 4-5 gün sürebiliyor.

anladım hocam sağolun cevap için beklemede kalalım o zaman beni korkutan sanal karttan alışveriş yapmam oldu
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamazsanız dx'ten aldığınız ürünün linkini verebilir misiniz bir fiyat farkı incelemesi yapmak istiyorum.
  • quote:

Yanlış anlamazsanız dx'ten aldığınız ürünün linkini verebilir misiniz bir fiyat farkı incelemesi yapmak istiyorum.

pm attım hocam
  • quote:

Takip numaranızı verebilirseniz inceleyelim veyahttp://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp China post tracking adresinden bakmalısın.

Departure from outward office of exchange diyor oradan da baktım da.Gelse de rahatlasam artık.China Post kullanmam bi daha ya hadi hayırlısı
  • session15 S kullanıcısına yanıt
    Item status' tan mı baktınız ? Ayrıca gayet normal yılbaşı yoğunluğu.
  • RB849200273CN should go to Beijing airport first, then transit to Turkey. However, our system shows it arrived Beijing on Nov 10, then returned back to Shenzhen on Nov 21. this is a bad news. Normally this means the parcel will be returned to shipper sooner or later and you will NOT receive this parcel. China Post Forum yetkisi bunu dedi.Zaten binlerce gönderi Çindeki göndericilere geri gönderilmiş yoğunluk ve yeni güvenlik sistemlerinden dolayı.
  • session15 S kullanıcısına yanıt
    Ürün içeriğiniz ne bilmiyorum ama bazı arkadaşların başına da geldi Pekin gümrüğü gönderileri ofislere geri yollayıp tekrar kontrole sokmuş ama sizin ürününüz de geri gönderim yok elinize geçecektir.
  • Merhaba arkadaşlar 21 ekimde ebayden 4 alışveriş yaptım ve sadece bir tanesi 9 kasımda elime ulaştı diger 3 tanesinden (34 gün olmasına ragmen) haber yok takip nosuda yok. Hepsidede farklı kişilerden alındı ve sakıncalı ürünler degil(tekstil oyuncak gibi seyler) . 2 hafta öncede 2 alışveriş daha yaptım anlayacagınız 5 tane alışveriş yolda.
    Bu durumda ilk 3 alışveriş için süre azaldı paypaldan dispute açmalıyım, Lakin 3 alışverişe dispute açmak olumsuz anlaşılır mı? bu konuda tecrübesi olan arkadaşların önerisine ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achils38 -- 26 Kasım 2013; 14:18:15 >
  • Ebay'dan telefon için kılıf aldım.Bayram öncesi sipariş etmiştim.Anca geldi Çin'den.Aksama olmuş ulaşımda.Yoksa daha erken geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achils38

Merhaba arkadaşlar 21 ekimde ebayden 4 alışveriş yaptım ve sadece bir tanesi 9 kasımda elime ulaştı diger 3 tanesinden (34 gün olmasına ragmen) haber yok takip nosuda yok. Hepsidede farklı kişilerden alındı ve sakıncalı ürünler degil(tekstil oyuncak gibi seyler) . 2 hafta öncede 2 alışveriş daha yaptım anlayacagınız 5 tane alışveriş yolda.
    Bu durumda ilk 3 alışveriş için süre azaldı paypaldan dispute açmalıyım, Lakin 3 alışverişe dispute açmak olumsuz anlaşılır mı? bu konuda tecrübesi olan arkadaşların önerisine ihtiyacım var.

Böyle tesadüf çok nadir olsa gerek bu mesajı yazdıktan yarım saat sonra ptt görevlisi cep telefonundan aradı aşagı inebilir misiniz dedi. 3 postayı birden verdi. Verirken bunlar kayıtlı degil ama bizzat size vermek istedim dedi. Çok mutlu olduk...

Bu arada posta süreleri ile ilgili bilgi verecek olursam bu 3 paket china post ile geldi ben ebaydan 21 ekimde aldım 22 ekimde 3 üründe gönderildi yazıyordu,
    postada ise 24, 25, 27 ekimde işlenmiş mühürler öyle, 26 kasımda bana geldi toplamda 34 günde ulaşmış oldu.
    ilk elime gelen paket ise honkong post idi 22 ekimde posta işlenmiş 6 kasımda bana ulaşmıştı yani 14 gün.

sonuç olarak bu son dönemde honkong post daha hızlı gibi , honkong posttan 2 gönderim daha var (biri 13 kasım digeri 17 kasımda alındı )bakalım ne olacak.

herkese iyi alışverişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achils38 -- 26 Kasım 2013; 16:46:00 >

• Hong Kong post ile bir gönderim var şuan onun da china post'tan yana kalır bir yanı yok gibi. 24 gün geçti bu yoğunluk her sene oluyor bu sene biraz erken başladı, ürünlerin pekin gümrüğüne gidip tekrar ofislere geri gönderilmesi ,yılbaşı yoğunluğu vs. vs. çok fazla etkiledi.
  • Ebay ile diğer alışveriş sitelerinde fiyat farklarını araştırdığınız mı ? Demek istediğim gerçekten Ebay AE'ye göre daha fazla mı ucuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achils38

Merhaba arkadaşlar 21 ekimde ebayden 4 alışveriş yaptım ve sadece bir tanesi 9 kasımda elime ulaştı diger 3 tanesinden (34 gün olmasına ragmen) haber yok takip nosuda yok. Hepsidede farklı kişilerden alındı ve sakıncalı ürünler degil(tekstil oyuncak gibi seyler) . 2 hafta öncede 2 alışveriş daha yaptım anlayacagınız 5 tane alışveriş yolda.

Yılbaşı yoğunluğundan dolayı durum normal karşılanabilir.

Dispute için en azından 40. günün geçmesini bekleyin ve öncesinde satıcıya ulaşın.
  • Arkadaşlar Aliexpress de mesaj gönderemiyorum almadada bir sıkıntı var sizdede oluyormu böyle sorunu çözemedim
  • Merhaba; bende sıkı bir yurt dışı alışveriş hayranıyım diğer alışveriş sitelerini kullansam da genellikle AE'yi tercih ediyorum.Sizlere aldığım bir kaç ürünü paylaşmak ve incelemesini yapmak istedim.

New Balance (Mavi ):Aldığım ilk ayakkabıydı, ölçüler her ne kadar standart olsa da Çinden aldığınız ürünlerde yarım numara büyük almanızı öneriyorum.

Kablosuz Kulaklık:Aslında ihtiyacım olan bir şey olmasa da fiyatına aldanıp aldığım bir ürün, maalesef satıcı adaptörünü yollamadığı için pillerle idare ediyorum ama fiyatına göre inanın beni çok tatmin etti.Hem kablosuz hem de kablolu kullanımı mevcut.Evin diğer odalarına geçtiğimde bile rahatlıkla çekim sağlayabiliyor.

2+1 Ses sistemi: Hali hazırda ses sistemi olarak Logitech kullanmaktayım fakat okuldaki sunumlarımda ve dışarıda bir usb ses sistemine ihtiyaç duyuyordum.Ürün geldikten sonra ilk işim satıcıya en iyi feedback 'i vermek oldu USB ses sitemlerine göre o kadar iyi ki, gerçekten çok memnun etti beni.

Slim Armor: Türkiye ' den alışverişlerin çoğu telefon kılıfları oluyor nedense ben aradığım kılıfı hala bulamadım Slim Armor kılıfı bana aşırı ağır, satıcı ve sitede satış rekorları kırsada bana göre değil.

Stepwolves Cüzdan: Alışverişlerim arasında merak edip aldığım bir ürün, böyle suni deri içerikli ürünler ilk başta biraz koku yapıyor ama gün geçtikçe o kokudan bir iz kalmıyor bu üründe en memnun olduğum ürünler arasında
    .

EL WİRE CHARGER: Bu ürün yurt dışından aldığım ve merakla beklediğim tek üründü el-wire teknolojisi hakkında yazıları okumuştum ürün geldiğin de akşam olmasını bekledim ve gece olduğunda taktığım da veri akışını o kadar güzel bir görüntü çıktı ki ortaya , şarj hızı harika.Kesinlikle öneriyorum

S3 Kılıf: Ürünü bir arkadaşıma hediye ettim onun söylemlerine göre kullanımı koruması gayet güzel.Size de öneriyorum.

New Balance Bayan: Bu ayakkabıyı da kız arkadaşıma aldım kargo geliş kutusunu falan da paylaşmak istedim.

Adidas Mont : Bu kış bana yoldaşlık eden en büyük hazinem diyebilirim. Üründen o kadar memnunum ki ürünü kullandıktan sonra satıcıya bir teşekkür mesajı daha attım gerçekten size kesinlikle öneriyorum şimdi alın ki kışa yetişsin :)

Fred Perry Tshirt: Bu ürünlerden 4 tane aldık her rengini beden olarak biraz sorun yaşadım ölçüm almadan almanızı önermiyorum.

• quote:

Merhaba; bende sıkı bir yurt dışı alışveriş hayranıyım diğer alışveriş sitelerini kullansam da genellikle AE'yi tercih ediyorum.Sizlere aldığım bir kaç ürünü paylaşmak ve incelemesini yapmak istedim.
    .
    .
    .

Pm atıyorum.
  • arkadaşlar 29 ekimden beri kargo bekliyorum. China post ile gelecek ürün. PTT'den bakıyorum çinden çıkışı olmuş ürünün ama dispute acabilmem için son 10 gün kaldı. Sizce ürün gelir mi? napmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adihasret

arkadaşlar 29 ekimden beri kargo bekliyorum. China post ile gelecek ürün. PTT'den bakıyorum çinden çıkışı olmuş ürünün ama dispute acabilmem için son 10 gün kaldı. Sizce ürün gelir mi? napmam gerekiyor?

yılbası yogunlugu bekleyin gelir
  • Beyler Buyincoins sitesine erişmede benden başka sıkıntı yaşayan var mı?

Genellikle ana sayfa gelmiyor gelse bile resimler yuklenmiyor, ürün sayfları açılmıyor vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler Buyincoins sitesine erişmede benden başka sıkıntı yaşayan var mı?

Genellikle ana sayfa gelmiyor gelse bile resimler yuklenmiyor, ürün sayfları açılmıyor vs vs...

ben de sorun yok , tıkır tıkır açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.