Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: wickersan

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

imei yi manuel oalrak halletim. Sun anda kullanıyorum. İmei işlemındne once mesaj geldı 6 ocakta kapanacak diye. Bence 6 ocakta kapanmayacak, bekleyıp gorecegız 2 gun sonra

Kapanmayacaktır kesin yine de bilgi verirseniz memnun oluruz. Bu sekilde telefon getirtip kullanan onbinlerce insan var. Ben de guzel bir model bulursam almayı dusunuyorum.

Telefon üsatdı arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa memnun olurum

üstat değilim ama bu model bence bu fiyata iyi

MTK6582
    4.7"
    1GB RAM
    2000mAh 2 Pil
    antutu değeri de güzel
    http://dx.com/p/s820-mtk6582-quad-core-android-4-2-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-qhd-4gb-rom-wi-fi-gps-black-278257

Tipini beğenmedim. Özellikle Buyincoins sitesindeki ürünlerle ilgileniyorum. THL, Lenovo gibi markalarla bir de...

• China post artık pil ve çakmak gibi kargolarda sorun çıkarıyor ülkeden çıkarmıyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alikirkbas A kullanıcısına yanıt
    mesajda yazdigim gibi hepsi geldi hocam..

bu arada bozuk cikan urunlerin karsiligini zorla hediye ceki olarak iade aldim..
  • buyincoins den 20 aralıkta bir ürün aldım

barkod yada tracking almadım malesef. ürün ne zaman gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikirkbas

buyincoins den 20 aralıkta bir ürün aldım

barkod yada tracking almadım malesef. ürün ne zaman gelir.

Eninde sonunda gelir bekleyeceksiniz takip kodu yoksa...

Unutun şimdilik, geldiği zaman sevinirsiniz :)
  • arkadaşlar 15 iş günü oldu dispute yapalı aliexpress te hala param yatmadı. ne yapabilirim var mı bir bilen?
  • Arkadaşlarhttp://www.cube-tablet.com/cube-u39gt-quad-core-tablet-pc-rk3188-9-0-inch-1920-1280-android-4-2-bluetooth-2gb.html sitesinden ürünü alacağım, bu site ile ilgili deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? 20 dolar kargo ile diğer sitedeki fiyatların aynısı oluyor, ancak, sanki anladığım kadarı ile herşey yasal oluyor, gümrükten olduğu gibi geçebiliyor diye anladım, az buçuk ingilizceme dayanarak, yardımınızı bekliyorum.
  • beyler simdi bu ekran dan ne anlıyoruz. Telefon siirte ulastı mı ulasmadı mı:)
     Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]
  • hafta içi teslim edilir.
  • Daha önce forma almıştım, 17-18 günde geldi. Şimdi sevgililer günü için bilezik siparişi verdim 3 gün oldu kargoya verileli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

imei yi manuel oalrak halletim. Sun anda kullanıyorum. İmei işlemındne once mesaj geldı 6 ocakta kapanacak diye. Bence 6 ocakta kapanmayacak, bekleyıp gorecegız 2 gun sonra

Kapanmayacaktır kesin yine de bilgi verirseniz memnun oluruz. Bu sekilde telefon getirtip kullanan onbinlerce insan var. Ben de guzel bir model bulursam almayı dusunuyorum.

Android telefonların çoğunda gizli kod var onu girince gizli menü açılıyor oradan imei numarasını değiştirebiliyoruz.Çoğu Çin telefonu böyle.

Malesef hepsinde yok. Sadece MTK olanlarda sıkıntı olmuyor BLUR arkadaşımın yazdığı gibi.

Mesela Ben SC8825(Spectrum işlemcili) Lenovo A390T telefon getirttim. Kod mod yok malesef bulamadım.. Çok zor bir yöntemle 1 sim e imei attım ve bir daha da aynı menüye giremedim,telefonu o imei yükleme modunda göstermek çok PC ye... O yüzde MTK harici işlemcilerde macera aramaya gerek yok diyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

Android telefonların çoğunda gizli kod var onu girince gizli menü açılıyor oradan imei numarasını değiştirebiliyoruz.Çoğu Çin telefonu böyle.

Malesef hepsinde yok. Sadece MTK olanlarda sıkıntı olmuyor BLUR arkadaşımın yazdığı gibi.

Mesela Ben SC8825(Spectrum işlemcili) Lenovo A390T telefon getirttim. Kod mod yok malesef bulamadım.. Çok zor bir yöntemle 1 sim e imei attım ve bir daha da aynı menüye giremedim,telefonu o imei yükleme modunda göstermek çok PC ye... O yüzde MTK harici işlemcilerde macera aramaya gerek yok diyorum sadece

Lenovo alasım var. MTK işlemcili fiyat performans oranı yüksek bir model biliyor musunuz?

Bir de Lenovo modellerinde Türkçe dil seçeneği okmuş doğru mu?

• Lenovo A850 tavsiye ederim 160 $.Fakat ekranı biraz büyük

• quote:

Lenovo alasım var. MTK işlemcili fiyat performans oranı yüksek bir model biliyor musunuz?

Bir de Lenovo modellerinde Türkçe dil seçeneği okmuş doğru mu?

Çok model denedim ama THL W8 de karar kıldım. Sebebi de çok sağlam Custom Rom'ları olması. Telefon da en ufak yazılımsal sıkıntı yok, yağ gibi akıyor kullanımda. Malzeme kalitesi mükemmel(3-4 Defa yere çakıldı en ufak problem olmadı) Kutu içeriği çok iyi. Yine de oyun amaçlıysa en azından MTK6589T modellerine yönelin.

Bazı modellerde Türkçe seçeneği yok,zaten aşağıda dil seçeneklerine bakarsanız çoğunlukla doğru bir şekilde yazıyorlar. Benim aldığım Lenovo da da yoktu,zaten ben fiyatı daha uygun diye A390 yerine China Mobile versiyonu olan A390T aldım. Sadece Türkçe olmasa yine iyi, google Play bile yoktu.. Mesela çok uygun fiyatlı 4 çekirdekli bir telefon var, Daxian XY100S, onda da GOOGLE PLAY yoktu. O yüzden fiyatı aşırı düşük ve bilmediğiniz modellerden uzak durmakta fayda var.

INEW modelleri de kalite olarak çok iyi, fakat yazılımsal anlamda yetersiz. Aynı şekilde Jiayu G3T aldım mesela Gorilla Glass HD IPS Ekran, hız, pil ömrü 10 numara, IPHONE ekranı gibi kaliteli ama gelgelelim telefonda GHOST TOUCH denen rastgele ekrana dokunma problemi vardı, uygun bir ROM da bulamadığım için satmak zorunda kaldım. Bu cihazlarda donanım kadar yazılım desteği de çok önemli. Ben size şu modelleri tavsiye edebilirim FP olarak:

http://www.buyincoins.com/item/27660.html

http://www.buyincoins.com/item/36900.html

http://www.buyincoins.com/item/41849.html

http://www.buyincoins.com/item/36868.html

http://www.buyincoins.com/item/36871.html

http://www.buyincoins.com/item/37097.html

http://www.buyincoins.com/item/39923.html

http://www.buyincoins.com/item/35384.html (Ghost Touch Bendeki telefonda mı vardı sadece bilmiyorum ama bu telefon bu fiyata akar)

NOT: Aliexpressten siparişini verdiğim son 2 telefon büyük ihtimalle gümrüğe takıldı, yurtdışı geliş kaydı yapıldı ve torbaya eklendi yazmışlar 10 gündür bekliyor halen..Muhtemelen telefon işini çok sıkıya aldılar..(Singapur Postası ile geliyordu) Buyincoinsten 20 gün önce aldığım telefonunun Tracking numarasında ise henüz hareket yok..(Sweden Post ile göndermişler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 12 Ocak 2014; 14:07:22 >

• Ekranın büyük olması benim için avantaj, öyle değil mi?

metal kasalı modeller var mı? Bir de almısken bir kac ay sonra soyulmalarla ugrasmak istemiyorum.
    güncelleme yapan kur kaldır yapan biri degilim. Almısken uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

Kayıt sorunu olmasın, takılmasın, kronik sorunları olmasın benim için yeter.

Bir de olmusken bari bildik bir marka olsun diye de Lenovo üzerinde duruyorum.
    Ekranı buyuk, cozunurlugu yuksek olsun yeter...

Koseli tasarımlardan hoslanıyorum, kasa ince olsun.

Yok mu bu paraya bu cihaz kacmaz diyebilececeginiz modeller?

Yoksa 700-800 Liraya da modeller var ama bir telefona o kadar para baglanmaz gorusundeyim acıkcası...
  • İstediğiniz gibi olan tek model Lenovo K900.Fakat bu telefona imei atılamıyor.İlla kayıt lazım yani.

• Blur kullanıcısına yanıt
    5" ideal bence. Ama 4.5" lik Jiayu'nun da ekranı son derece güzel ve net, onu da tercih edebilirsiniz. Yazdığım INEW modelini de kardeşim kullanıyor,tasarım şekil olarak herkes hayran kalıyor,ayrıca o da sağlam. Kalite olarak Lenovo da,THL,jiayu,Inew vb hep birbirine yakın o konuda düşünceniz olmasın. 7-8 aydır hem benim hem de eşimin kullandığı THL de ne soyulma ne de kasa da çizik var. Samsung S serilerini kullanmış biri olarak THL W8'in onlardan daha kaliteli kasa ve sağlamlığa sahip olduğunu söyleyebilirim. Bu paraya kaçmaz diyebileceğim modelleri yazdım, bence onların üzerinde durun derim.
  • jiayu g4 2gb ram 3000 mah siparis edecegim bende bi ara umarim iyidir
  • selam arkadaşlar kargom hala gelmedi takip no : RC106278991CN satıcı ile iletişime geçtim dispute actım adam dediki çinden ayrıldı dispute kapatın bizim için olumsuz en kısa sürede elinizde olacaktır yeni yıl dolayısıyla geçikme olmuştur kusurabakmayın falan. bende dispute kapattım ama takip edemiyorum.. biri Allah aşkına baksında bi bana bilgi versin yaaa
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.