Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: hacıtorunu

bence al ürün ne olursa olsun gelio airmail ile geçte olsa eline geçer merak etme bende alışveriş yaptım ve geldi . güzel ışıklı bi anahtarlık aldım. hiç şüphe etmeyin stokta olduguna emin olun sorun olursa mail atın ilgileniolar

Bende daha önce aldım gelmesi konusunda zaten endişem yok önceki sayfada zaten güvenli ürünler geliyor yazdım elbette ergeç gelecek ama şu anki gönderiler havalimanın da bekletiliyor çünki tracking kodundaki kayıtsızlık henüz postanın yola çıkmadığı anlamına geliyor 12 nisanda vermiştim sipariş dediğim gibi volkanik patlama sonucu hongkongdan bazı ülkelere uçuşlar yapılamıyor ürünleriniz in stoc yazsa dahi alsanız uçuş yasağı kalkmadıkça elinize ulaşmaz bu konuda bilgilendirme yapayım dedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 30 Nisan 2010; 13:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

Arkadaşlar benim bir sorum olacakhttp://www.dealextreme.com adresi hakkında bu pazar bir siparişim oldu siteden ve ilk alışverişimdi. Paypal hesabımı ilk defa kullanıyorum sıkıntı paypaldamı yoksa sitedemi tam çözemedim. Paypal'ı ilk defa kullandığım için midir nedir kredi kartı onaylı onaysız die bir durum var onu onaylamam içinde bana 'Kart ekstrenizi kontrol edin ve yetkilendirdiğiniz ücrete ilişkin 4 haneli PayPal kodunu bulun. Aşağıdaki kodu girin.' diye bir not düştüler ve ekstremde bu 4 haneli kodu bulamadım hatta bir kesinti bile yok bu hemen gerçekleşmiyormu yoksa kredi kartı borcum geldiğindemi görücem bu birinci konuydu artı dealextreme 'de kargo durumuda

Shipment # SKU Product or Service Name Quantity Price Shipping
    1 19572 Genuine Zippo Copper Oil Lighter x 1 Ready $19.90 -
    aynen böyle gözüküyo yoksa bana kargo gelincemi para kesilecek yoksa kargo gelmeyecekmi bu sorunum var cevaplarınız için teşekkürler şimdiden . . .

arkadaslar bu 4 hanelı paypal kodu sacmalıgına bende takıldım bu kodu eve gonderılen kart extresınde bulabılıyormuyuz yardımcı olurmusunuz cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 2 Mayıs 2010; 1:33:42 >

• Gemi falan yok beyler gümrükten geçiyor ama adamlar 100-150$lık üründe alsan üzerine 10$ toy yani oyuncak yazıyorlar o yüzden takılmıyor. Bende alışveriş yaptım 5-10 kez güvenilir bir site..

Tavsiyem markasız ucuza 8gb bellekler var. Aktarım hızları çok yavaş aklınızda bulunsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Volkanik patlama nedeni ile verdiğim siparişler henüz yola çıkmadı deal de forumada yazdım

http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-206~threadid.603420

Siparişler bugün yola çıkmış uçak seferleri normale binmiş bilginiz olsun
  • quote:

The item () was posted on 3-May-2010 and is being processed for delivery to the addressee.

Sonunda yola çıktı be. İlk Dx'ten verdiğim siparişinde volkana takılması pek hoş oldu.
  • Evet benim de 2 Mayıs'ta yola çıkmış. Haydi hayırlısı.
  • zippolar orjinal görünüyor kutusu belgesi var ama daha ucuza alırmıyım bilmem

zippoların fiyatları iyi mi yoksa ebay de daha mı uyguna alırım ne dersiniz?
  • Şu Sorularıma Cevap Verirseniz bende yararlanmayı düşünüyorum... :)

1)Paypal olayı nedir?nasıl para aktarırım?
    2)Siteden sipariş nasıl veriliyor(ingilizcem orta seviyede ama yinede yanlışlık olmasın)

mınçıka var mı mınçıka(nunçaku muydu yoksa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 4 Mayıs 2010; 21:41:05 >
  • Ürünün yola çıktığını nerden anlıyorsunuz?Ben 19 Nisan'da sipariş verdim hala gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Ürünün yola çıktığını nerden anlıyorsunuz?Ben 19 Nisan'da sipariş verdim hala gelmedi...

http://www.dealextreme.com/accounts/ linkinde sol tarafta iki kutucuklu formda üstekine sipariş sonrası verilen Order kodunu aşağıdakine de siparişte kullandığınız Paypal mailini (site hesabında kullandığınız mail değil) yazın. Sipariş bilgileri çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Ürünün yola çıktığını nerden anlıyorsunuz?Ben 19 Nisan'da sipariş verdim hala gelmedi...

http://www.dealextreme.com/accounts/ linkinde sol tarafta iki kutucuklu formda üstekine sipariş sonrası verilen Order kodunu aşağıdakine de siparişte kullandığınız Paypal mailini (site hesabında kullandığınız mail değil) yazın. Sipariş bilgileri çıkar.

Shipped yazıyor.Gönderilmiş galiba .Peki postaneden ürünün nerde olduğuna bakabilir miyiz?

• Shipped yazıyorsa gönderilmiş.

Bu arada takip için aynı sayfadaki "Click here for Tracking Numbers" yazısına tıklayın. Orda "Tracking Number" yazısının altında takip numarası var. Ona basarak kargo hareketleri görünüyor(muş). Ama benim kargo numarası sisteme işlenmemiş galiba. Bu kod ile ilgili bişey bulunamadı diyor.
  • Havale fln yok mu ya?
  • Havale yok. Zaten olsa bile taaa Hong Kong için bir sürü havale ücreti kesilir.

Bu işlemler için en iyisi paypal.

Bir paypal hesabı açın ve daha güvenli olsun diye sanal kartınızı paypala tanımlayın. Öyle alışveriş yapın. Paypal ile ilgili hiçbirşey bilmeyen arkadaşlar googledan kısa bir araştırma yapmaları yeterli.
  • benim ürünler kargoya verildi..
    bu aşamadan sonra takip edebilceğim bi sistem var mı acaba merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Shipped yazıyorsa gönderilmiş.

Bu arada takip için aynı sayfadaki "Click here for Tracking Numbers" yazısına tıklayın. Orda "Tracking Number" yazısının altında takip numarası var. Ona basarak kargo hareketleri görünüyor(muş). Ama benim kargo numarası sisteme işlenmemiş galiba. Bu kod ile ilgili bişey bulunamadı diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

benim ürünler kargoya verildi..
    bu aşamadan sonra takip edebilceğim bi sistem var mı acaba merak ediyorum

20$ lık alışverişlerinizde takip kodunu veriyorlar 20$ altı siparişlerinizde siz 1.76$ ücret ödeyerek takip kodunu satın alabiliyorsunuz

Takip kodu olmadan satın almış olsanızda endişe etmeyin shipped yazıyorsa panelde 2 hafta içerisinde teslim alırsınız

• ben de 1-2 ay önce istemiştim 25 dolarlık birşeyler.Gift i işaretledim...yaklaşık tam 6 günde kargo kapıma kadar geldi

konu da açmıştım hatta

http://forum.donanimhaber.com/m_38548886/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

22 Mart tarihli siparişlerim elime bugün 08/04/10 tarihinde ulaştı postacı kapıya kadar teslim getirdi hiçbir ücret alınmadı kargo ücreti yok

Resimdekiler mini dürbün, 4 gb sandisk orjinal microsdhc card ve mini bluetooth. Ürünler beklediğimden daha kaliteli çıktı dürbün mesala beklentimin üzerinde 1. sınıf malzeme kalitesi var süper

Aldığın Ürünlerin Linkini pm atarmısın ?

• Soft Silicone Stress-Reliever Toy (Assorted Colors)
    Soft Silicone Stress-Reliever Toy (Assorted Colors)
    Rating: 4 out of 5 (6 reviews)
    $4.46

Toys kısmında buldum bunu...

• Baktım işe yarar bişey bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.